182

Анонимен

преди 1 година

Най-много гени от Неандерталци са открити в Сибир.

181

Анонимен

преди 1 година

Вие май не разбрахте, че Зеленски за Украйна е като Ботев за България.

180

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 241 Ти питай кой им даде оръжия, и кой отвори два други фронта, кой обезвреди германската флота, и кой смля половината Луфтвафе. Подсказвам ти: не са руските терористи, а Запада. Руските терористи и фашисти само си просвоиха заслугите.

179

Анонимен

преди 1 година

За руското "виенско колело" питай германците. Те още помнят на кой австриец му се зави свят като дойдоха. И тогава е нямало либерасти които да го крият.

178

Анонимен

преди 1 година

Руското виенско колело е квадратно , и за това не може да се върти ! Така са го измислили сибирските гении с *** !

177

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Вярвам в три неща: падането на Киев, което Лукашенко ни каза че ще стане за три дни; изгниването на капитализма, което другаря Ленин ни обеща преди сто години; и руски електромобил, което все още никой не ни е обещавал. Но аз вярвам и се надявам.

176

Руска му работа

преди 1 година

Вчера докато путинската армия бягаше през глава от Харковска област, тавариш Путин откриваше виенско колело в москва, което се счупи при първото пускане. Му-ха-ха-ха.

175

Анонимен

преди 1 година

алоу - кво стана с руските сармати , хиперзвукови тесли и тнт анимации от студиоти на Ну Погоди ? Половин батарея от хаймарси от 80-те години попиля сибирските неан-дер-талци.

174

Референдум ли?

преди 1 година

Украинците ще минат и без референдум. Още малко и ще видят референдума джуджаците. Земенски им подготвя един много голям референдум със стара дата.

173

Референдуми ще има в

преди 1 година

Новорусия все пак това са руски територии, подарени на НаЦботовете. А З. Украйна ще си отиде, където й е мястото в Полша. Късно украинският народ ще разбере, как са го предали елитите му, и че целта е била да загиват за интересите на Колективният Запад.Щом НАТО опря до мобилизиране на 60 г. жени вУкрайна от октомври, няма "пушечно месо", и затова вече открито там воюва НАТО.

172

Ванюша Валчук

преди 1 година

Тавариши, някой е хакнал профила на видния наш Z кумир Юрий Подоляк, вижте какво видео е пуснал в ютуб: "Ситуация катастрофическая" И нарисувани много сини стрелки които настъпват на изток, а това не може да бъде! Това е работа на Зелковски.

171

Анонимен

преди 1 година

Военно гражданска администрация в окупирани територии подготвя рефередум, след като унищожи 50 % и повече от жилищния фонд и разгони местните хора да бягат накъдето им видят очите.И хиляди жертви в името на единението.А,бе вие нормални ли сте ,рашисти?Да,и в БГ е имало референдум под руска окупация през 1944 г..Стари плочи от сталинско време в 21 век ,нищо ново,никакъв прогрес.

170

Все така

преди 1 година

До до 220да падат, за НеОнацисти не ме е яд. Важното е българи да не загиват за офшорките на киевският ваСал. Щом НАТО воюва открито, без да се крият срещу Русия, означава едно България рано или късно ще бъде включена пряко в конфликта.

169

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Момчетата от ЗСУ отидоха в харковска област за референдума, а руските чиновници взеха че избягаха в Русия.

168

Щирлиц

преди 1 година

Байдън вече успешно се ориентира в пространството,и с лекота намира вратата на тоалетната.

167

Геро

преди 1 година

Ха-ха-ха на пост останаха 2-3 прорушки троляка и се размечтаха. Можете да пишете каквото ви е угодно, това не променя ситуацията, а тя е че путин толкова е затънал в септичната яма , че му се вижда само темето.

166

до 222

преди 1 година

Ясно! И ти не се сещаш Зеленски да е лъгал, та подхвана кремълската пропаганда, според която крайцерът Москва още плава.

165

до 220

преди 1 година

Който падне в бой за свобода не умира!

164

Френски медии

преди 1 година

Френски журналисти са потресени, според редица източници окУпацията на 5 села от НацБатовете е струвала 12 000 убити и ранени. Точният брой на убитите не е ясен, говори се за около 4000. Между ранените има огромен брой НАТО-вци, поляци, чехи, словаци, освен афроамериканци и англичани, французи и др. Хубавото е, че Русия най-накрая разбра, че срещу нея вече воюва НАТО, освен мобилизирани жени до 60 г. от октомври.BBC прогнозира нова Буча в окупираните от НацБотове села.

163

Чичо Хаймърс

преди 1 година

Издухания креммълски жужак плашеше света с аналоГовнетски анимации на разни сарми и тям подобни, а за хаймърс никой не беше и чувал. И какво стана без много шум това чудно американско оръжие направи тотален обрат във войната. Руснака е световен некадърник друзя, колко и да се пънете, това е голата истина.