20

АЛГАФАРИ В АРЕСТА

преди 1 година

ЦЯЛАТА ФАМИЛИЯ НА ТЕЗИ ИРАНЦИ СА ТРАФИКАНТИ НА ДРОГА И МИГРАНТИ !

19

"наско"

преди 1 година

До Анонимен7 Не е агент,а технически сътрудник!Говори арабски и е ползван от Външно разузнаване за арабските страни!Всички хора свързани с разузнаването си имат псевдоними!

18

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Добро УТРО! Това и децата го разбраха вече.

17

Анонимен

преди 1 година

Интересно обаче Алгафари зад кого стои! Защото само допреди 2 месеца говореше съвсем други неща в едно дискусионно студио по БНТ. Със сигурност обаче подкрепяше С.Трифонов, ама сега като видя, че ИТН са аутсайдери, друга песен запя....изведнъж стана анти-русист и анти Радев! Абе който плаща повече :)

16

Българин

преди 1 година

От Съединението до днес Русия и русофилите са най големите врагове на България и българите. След като Русия се обявява против Съединението група либерални русофили около Др. Цанков отправя писмено послание "мазхар" до Високата порта, в което те призовават султана да окупира България. Този документ предизвиква широко недоволство. Дори турците изпитват погнуса от подобно поведение и наричат Цанков предател. Но след 9 септември документа е скрит от българската общественост.

15

до 13

преди 1 година

Пич, не се прави на ударен, а назначи за началник на Кремъл тиквата от Банкя, защо я остави без болшевишка длъжност ?

14

Артур фон Хун

преди 1 година

Русия беше първа от европейските сили, която съветваше Турция да окупира Източна Румелия пише той и добавя:И тъй, светът доживя до чудното зрелище, че не пострадалата и в правото си нарушена Турция се обърна против българското съединение, а матушка Русия.Матушка Русия не ръкопляскаше и не викаше браво на смелите българи, а посипа незарасналата рана със сол...

13

Анонимен

преди 1 година

Руския тpaвecтит Митрофанова, показа на кой го нанизва

12

Защо трафикантът

преди 1 година

на мигранти Алгафари не е в ареста, а раздава мнения ? Цялата фамилия Алгафари е престъпна и богатее от трафик на мигранти и наркотици ! Нали ще разследват каналите за трафик на мигранти, каналът на Алгафари е най-големият и най-стар в този престъпен бизнес ! Алооо прокуратура Гешевтарска работиш ли или прикриваш престъпници ? Полицията да арестува братята Алгафари и наследниците им !

11

Анонимен

преди 1 година

Арменци да се изказват по български въпроси е доста нагло. И какво прави един политически PR? Плюе срещу когото му платят, а арменците са прословути с наглостта си и с големите си усти.... и гърба ви носове

10

Истината

преди 1 година

Ако не бяхме в НАТО досега ОФИЦИАЛНО да сме станали Задунайска губерния с генерал-губернатор госпожа Мутрафонова. Нинова и Манолова щяха да и бъдат камериерки, Радев и Янев назначени за коняри или портиери а Костя Копейкин, като най-млад щеше да бъде фаворит на генерал-губернаторката и да се се грижи за развлеченията и.

9

Българин

преди 1 година

Присъствието на Мутрафонова зад Радев е равнозначно на присъствието на турския посланик на отбелязване на годишнината от арменския геноцид. Но русофилите изпитват перверзно чувство на удоволствие да унизяват България пред очите на руският си господар.

8

Анонимен

преди 1 година

Офффф... стига сте правили от мухата слон! Дошла жената да почете националния ни празник, сега пък къде стояла, как била облечена, пълни глупости! Ако пък я нямаше там, щяхме да ревем, че Русия не уважава националния ни празник, нали?

7

Анонимен

преди 1 година

До Демолитор глупости, Радев е късметлия, който си изигра правилно картите в онзи момент. То беше ясно, че човек на Бойко няма да спечели. Но хората, които наистина можеха да излъчат реален опонент се изпокриха зад недоразумението Панов.

6

Анонимен

преди 1 година

Алгафари е бивш сътрудник на ДС. Агент Наско, вербуван 1988г в шесто. Интересно как всички агентчета взеха да се правят на "демократи".

5

пена

преди 1 година

Гешев това ви го каза още преди две години!

4

Анонимен

преди 1 година

Само че не е ясно Радев вече зад кого стои, защото неговите партизани се оказаха американски слуги. И този шапкар заблуди много хора и вкара България в много кризи. Докато той е президент стабилно правителство няма да имаме. ПОМНЕТЕ!!

3

Анонимен

преди 1 година

До Демолитор, зад Фигyранто стоят машинките на Мадуро

2

Демолитор

преди 1 година

Зад Радев стой българският народ , доказа го 2 пъти на избори ,зад Алгафари стоят Отворено общество и Америка за България - Факт

1

Ме

преди 1 година

Президента, на колене пред Митрофанова!