84

Т.Шак

преди 2 години

Руснаците си почистиха складовете от старо съветско въоръжение и ги пълнят със съвременни. Сега помагат на севернокорейците да направят същото. С изключение на няколко високоточни ракети за демонстрация, въоръжените сили на РФ почти не са използвали модерни оръжия и техника в Украйна. Няма нужда. Иначе какво ще правят старото? Пък и засега им е добре конфликтът да се проточи, защото така се подготвят по-добре за откъсване от западната си зависимост, а в същото време врагът ЕС страда.

83

....

преди 2 години

Русия загуби тази война. ТОВА НЕ Е ВТОРАТА СВЕТОВНА В КОЯТО ЦЕЛИЯ СВЯТ ВКЛЮЧИТЕЛНО И САЩ ПОМПАШЕ РУСИЯ С БОЕПРИПАСИ, ТЕХНИКА И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ. 80 000 превозни средства само САЩ е дал на СССР срещу Хитлер.

82

Анонимен

преди 2 години

Русия била "велика държава" и затова купува дронове от Иран и снаряди от КНДР... Ха-ха-ха!

81

АнонимеН

преди 2 години

ЩОМ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО ОПРЯ СЕВЕРНА КОРЕЯ ДА Я СПАСЯВА ВЪВ ВОЕННО ОТНОШЕНИЕ, ЗНАЧИ НЕЩАТА ВЕЧЕ СА МНОГО ЗЛЕ ЗА ПУТАНИСТИТЕ!

80

dsadasdsa

преди 2 години

"Специална" държава провежда "специална" операция, планирана за 3 дни, текат вече 7 месеца...

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: А ти пропусна момента как САЩ бълват :) Хихихихи. Да те напомня за един друг момент :) През ВСВ САЩ бълваха над 7000 танка и над 11000 самолета само за прусията :) Без това бълване сега нямаше да има русия. Щеше да бъде поделена между Китай и ЕС :) хохохох ... Бълвайте колкото искате както бълвахте лади и телевизори през соца. Голямо бълване беше :)

78

72 ри

преди 2 години

Ти СССР ако помниш, ясно е кой те е учил на критическо мислене

77

Анонимен

преди 2 години

Логиката на укропа - ако не си прибираме убитите, не трябва да ги броим за убити

76

Анонимен

преди 2 години

Тия пропускат момента как цялата руска военна индустрия бълва продукция, докато укропа няма нищо и вече сигурно и минералната вода им я дават, чувам германците немали достатъчно шуби зимни за укропа

75

59ти

преди 2 години

Да бе да. Точно така каза украинският генерал в оставка Кривонос? Само дето се оказва, че изпращат ранените си в чужбина за лечение за да не се всява паника в Украина сред населението.

74

Анонимен

преди 2 години

Хехе тия дни пропагандата бълва като за последно... буквално. Явно контра офанзивата не върви...

73

ЦСКАр

преди 2 години

Абе как върви "специалната" операция???

72

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда да спорите комунизъм или не. В момента в русия строя е модификация на фашизма - рашизъм. ра6изъм. Потърсете в интернет, има доста изписано. Сходства и разлики на ра6изма със сходните му фашизъм и нацизъм.

71

r3v0lv3r

преди 2 години

До АнонименТова е действителността брато и съветските складове не са безкрайни, а производството в момента не може да покрие огромните нужди на армията. Заради загубите нямат достатъчно количество обучена пехота и моторизирани войски и не напредват, остава им да гърмят като побесняли, а за това трябват огромни количества снаряди.

70

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера защо подценявате Северна Корея. Те са един народ с Южна Корея. Постоянно са под санкции заради ядрена програма. Иран същото положение. Такава програма е имала и Украйна но нея не са я поставяли под санкции защото е протеже на САЩ.

69

Всеки път,

преди 2 години

Когато някой някъде си, анонимно си изпусне, че на Русия нещо й се свършило, ва следващия ден или има въздушна тревога по цяла Украина или украинските войски са заели нови, по-благоприятни позиции?

68

Анонимен

преди 2 години

поредната пропаганда, защото Русия изнася оръжие а това с дроновете е за да може да снабди за няколко дни всичките предни подразделения. Какво стана с офанзивата на Урките? нещо спряха да пишат след като се провали преди да е започнала. Гледахте ли в туб-а как ги мелят с Град и подобни? не защото запада разпространява само пропаганда.

67

Анонимен

преди 2 години

СССР беше империя на злото, и сега Путин иска да я възроди...

66

Новините

преди 2 години

От България, на които вярвам са две, промяната продължава и зимата пак ни изненада.

65

Анонимен

преди 2 години

Русия има проблем с производство на всичко, защото се оказа, че вече се е вляла в глобалният свят и за производството на всичко "руско" използва чужди части и материали. И затова "импортозамещението" (заместване на всичко западно с руско) се провали тотално. Даже крилати ракети не могат да произвеждат вече, защото и там е гъчкано със западни технологии. Единствената им надежда беше Китай, но Китай ги отряза като каза, че го е страх да не попадне под международни санкции... И сега остана КНДР...