159

Анонимен

преди 1 година

Зелето е сготвено току що. Вижте в тубата.

158

Анонимен

преди 1 година

Д0 191 Щом казваш ще измрат всички, значи няма да измрем всички! Склерозата не е хубаво нещо!

157

Анонимен

преди 1 година

ГДР и ФРГ са си същото като Украйна и Русия.Само че на Германия не е имало кой да продава оръжие.

156

ххх-ххх

преди 1 година

До АнонименЪкрите получават складират и Русия праща една ракетка целият склад във въздуха! Важното е Военният комплекс на САЩ да работи! Пука им на политиците, важно е комисионни да взимат! Колкото повече продължи войната Хамерика е по-добре а Европа затъва! Без тази война Хамерика трябваше да обяви дефолт 50 трилиона дълг имат най високият на света! Но продажните Европендели мълчат и подкрепят Фашисти а до оня ден се правеха на либерали! Европейците почнаха да се бунтуват - горят сметки,

155

Анонимен

преди 1 година

Различен?С poми да са се поумешали освен...имат си го тоя акцент.Иначе са руснаци и бяха в рамките на Русия и СССР дълго.Всички до един имат в Русия приятели и роднини.

154

Ко

преди 1 година

1.5 милиард население общо е включено в подкрепата към Украйна. 30% от тях не я подкрепят. Останалите държави с над 6 милиарда население са за Русия или са неутрални. САЩ, Канада, Австралия и ЕС не са целия свят. Те дори не държат и 30%от световните ресурси. Просто имат НАТО и хитрост да експлоатират слабите. Тази хитрост я наричат успешен бизнес. Робството на черните, избиване на индианци, апартейд,крадене на ресурси от Африка. Това са методите за благополучие на Запада.

153

Анонимен

преди 1 година

Не се бият руснаци с руснаци. Има си генетични изследвания. От различен генотип са. Руснаците са финландци, фини, сфини! Украинците общовзето по високи и по тъмнокоси.

152

Анонимен

преди 1 година

До 188:Ако се намесят ще стане ТСВ и ще измрат всички.Малко акъл се иска,който ти нямаш явно.

151

Анонимен

преди 1 година

Фашистите са в Уcpaйна

150

Анонимен

преди 1 година

Фашистите са си в ***.Там са забранени партиите,имат си списък с различно мислещите,носят пречупени кръстове.Какви да са?Винаги укрите обвиняват руснаците за това,което те самите правят от край време.Още от ПСВ.Хората ги бъркат и така им се разминава.

149

Анонимен

преди 1 година

Ако се намесят братята американци във войната, белите американци ще воюват през деня, а черните, през нощта! Всичко ще се развие много бързо!

148

Анонимен

преди 1 година

Отгоре на всичкото и по телевизията дават някакви болни да говорят за русофили и русофоби като Украйна намесват.Ако войната беше между Германия и Русия е друго,но там си се бият руснаци с руснаци.

147

Анонимен

преди 1 година

Русофили,русофоби...баба ви трънкина!

146

Анонимен

преди 1 година

Тези украинци са си руснаци,а вие си баете някакви русофили...все едно да се сбият германците от бившите ГДР и ФРГ и да почнете да говорите за германофили и германофоби.Същото е.Сигурни ли сте,че сте добре?Живи и здрави да сте и дано се оправите.

145

Анонимен

преди 1 година

Западняците вече изнемогват, а Путин с десетилетия не може да изпразни съветските оръжейни складове.

144

хахахаха

преди 1 година

Само да кажа на Евроджендерите заслепени от ЕС пропаганда - Половин Европа Канада и САЩ не са целият свят!!! Все едно да кажем, че през ВС2 Хитлер, Мусолини и Япония са целият свят!!! Африка Азия Латинска Америка Мексико стоят зад Русия има няма 90 % от населението и 90% от Земята, но вие си вярвайте, че САЩ и ЕС са целият свят! Това, че пропагандата тук работи и НеКъпаните вярват на ПроХамериакнските медиии не значи, че цяла България е зад САЩ!!!

143

Анонимен

преди 1 година

Много от заводите в Русия на напусналите западни компании вече работят за руската военна промишленост.

142

Анонимен

преди 1 година

Не вярват толко българи, но много ке манипулират коментарите и лайковете и изглежда така!

141

проезводство на макс

преди 1 година

Учудващо е колко интелигентни българи вярват на американска пропаганда. А не се доверяват на логично мислене. Русия ще падне само, ако и се спре военната промишленост. Тоест преки атентати и бомбадировки. Което за сега не става. Те имат петрол, ресурси и заводи за оръжие. Тогава как ще ги спреш да го произвеждат? За сега народа вярва на Путин.

140

Анонимен

преди 1 година

Хем Хитлер доказа, че срещу целия свят никой не може да спечели война и Путин реши пак да пробва, то негови роднини на фронта няма. За цялата добре планирана специална операция за 7 месеца 1 голям град, няколко селца, благодарение на предателство срещу поне 100 милиарда загуби в техника и поне 20000 руснаци на ония свят. Бих казал, че Путин се пробва да унищожи Русия и май ще стане.