102

!!!

преди 1 година

Национален предател и кремълски долен лакей!

101

Свети Джавелин

преди 1 година

Много са проо'сти тия русофили, да се радват на пУтин..! Ама и аз се радвам, най-накрая се появи някой дето ще затрие пPozzия!

100

Укронацизъм

преди 1 година

До Свети Джавелин: Всеки ден укронацистите обстрелват жилищни квартали далеч от фронтовата линия само за да предизвикат жертви и разрушения сред мирното население. И не само това - разхвърлят забранени противопехотни мини, жертвите на които стават инвалиди. .................................................................................................... Не че има връзка с темата.

99

Анонимен

преди 1 година

Като гледаш Украйна как плаща за руската газ и си викаш по добре да нямаме вземане даване с Газпром

98

ТЕРМИНАЛ 2 РАБОТИ ЛИ

преди 1 година

НАЛИ ПРИ ГЕРБ БЯХМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА, СЕГА СЛЕД КАТО ПРОМЯНАТА НА РАДЕВ НИ ВЪРНА 10 ГОДИНИ НАЗАД - КЪДЕ ЛИ СМЕ СЕГА С ТЕЗИ ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ?

97

Арбитраж?

преди 1 година

До Анонимен 114: С Арбитраж ли предлагаш да захранва Булгаргаз клиентите си? Няма да се получи. ......................................................................................................... А това за правото на Русия да променя договора би трябвало да е ясно на всички. В западни банки са блокирани 300 милиарда евро руски активи от продажбата на газ и нефт. Да продължи да продава в долари и евро за Русия е все едно да се съгласи да доставя газ безплатно. Няма как да продължава така.

96

Свети Джавелин

преди 1 година

Хубават новина днес е, че руснаците са ги зашибали здраво в Херсон!

95

Анонимен

преди 1 година

Ако си мислите че ще взимате газ от Газпром и от още пет шест доставчика , едва ли ще стане.

94

НЕ СЪМ МАЙКА

преди 1 година

СИСТЕМАТА НА РАДЕВ НИ УБИ! ВДИГНА ЮМРУК, НАТРАПИ НИ ХАРВАРДЦИ И ЧАЛГАРИ И СЪСИПА ДЪРЖАВИЦАТА НИ. БОЙКО С МЪКА Я БУТАШЕ КЪМ ШЕНГЕН, ЕВРОТО, КЪМ БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ, НО ДОЙДЕ ФААТМАКА И НИ НАБУТА КЪМ КРИЗИТЕ И ГЛАДА!

93

Анонимен

преди 1 година

До Не е ли ясно? Не е ясно в момента имаме действаш договор до края на годината по който договор се плаща в евро или долари.Русия не може едностранно да променя договора.Плюс това Ние искаме газ ...Русия не дава...кой е виновен за нвзети количества...Арбитраж...

92

Анонимен

преди 1 година

До Пак по опорката? "Нас ни интересуват доставките на газ." Мхм. И къде е газа, който сме договорили и платили на Газпром?

91

Анонимен

преди 1 година

До Не е ли ясно? "Ние няма да сме първата държава в ЕС, която ще плаща по тази схема." Всъщност сме. Не си добре информиран.

90

Пак по опорката?

преди 1 година

До до 104: Нас ни интересуват доставките на газ. Какво откъде лъха не е наша работа.

89

ЗА ДА ВИ Е ТОПЛО

преди 1 година

ТЪРКАЙТЕ ТАЛОНИТЕ НА ЧЕРЕПА И ЩЕ СЕ СГРЕЕТЕ!

88

Не е ли ясно?

преди 1 година

Ако получим газ по договора с Газпром, той със сигурност ще е по-евтин от този, който получаваме чрез посредници. Имаме го договорен, можем да го получим ако го заплатим по схемата на Газпром. И защо не? Ние няма да сме първата държава в ЕС, която ще плаща по тази схема.

87

до 104

преди 1 година

от русия лъха на мизерия и корупция :)

86

Анонимен

преди 1 година

Росенчо, момче зелено, доста нагло от твоя страна е да произнасяш "Чакаме отговор от "Газпром" до края на деня за газа", след като буквално в края на седмицата даде да се разбере, че България не иска да има нищо общо с РФ и търси газ колкото да презимува. Забрави думите на руския сенатор, който предложи на "Газпром" да не пречи на България да презимува без руски газ, след като тя толкова много желае това.

85

Танкерите

преди 1 година

Намериха ли пристанище къде да разтоварят руският газ през швейцарски посредник, пърдон Европейски Посредник и американска газ исках да кажа.

84

Анонимен

преди 1 година

аз ако бях на Газпром, щях да блокирам телефона и емайла. Оправяйте се БГ продажници

83

СПЕСТЯВАЙТЕ!

преди 1 година

ПО 800 ЛВ. НА МЕСЕЦ ЗА ТОПЛО. ЗИМАТА НИКОЙ НЯМА ДА МРЪЗНЕ.