46

до 37

преди 1 година

Добре си го написал,но умно манипулативно.Вкарал си в едно изречение ДПС и Възраждане.Нищо общо нямат двете партии.Всъщност,Възраждане нямат нищо общо останалите партии,които НЕ СА БЪЛГАРСКИ,а чужди.Умен човек си и явно добре платен от своите(не моите) евроаналнолитични партнери.

45

Анонимен

преди 1 година

"Тя е започната много отдавна от ГЕРБ, заяви Радомир Чолаков." ГЕРБ и ДПС имат най-голямата причина работеща съдебна реформа никога да не се случи. Имаха 12 години да я направят.

44

Анонимен

преди 1 година

До ДДРОнег___не сме след Румъния по бедност, бяхме предпоследни, когато дойде ББ, след неговото управление станахме най-бедни!

43

До Анонимен 25

преди 1 година

Стига си баламосвал форума,при Борисов нямаше инфлация,доходите реално се вдигаха, газта с пускане на Турски поток я свали с 40 лв. За какви повишения ми говориш като инфлацията ни изяде и това,което вдигнаха и другото,което от Бойко си имахме. Пътуваме по неподдържани пътища една година,няма строителство,фирмите едва издържат. След глада,студа идва БЕЗРАБОТИЦА. Това ни оставиха ПП,ДБ и БСП. Трябва да си *** да гласуваш за някой от тях.

42

Анонимен

преди 1 година

много пътища построихте... като влизаш от Румъния в България при Дунав мост 1 и 2 се вижда какво и колко сте построили, влиза се по магистрала слънце в БГ, но на територията ни изведнъж тесен м/уселски път натъпкан с тирове и коли, опитващи се да не се премажат, това са вашите пътища

41

ДДРОнег

преди 1 година

След само 5-6 години управление на ОПГ герПдпс и България се превърна в най-бедната стран от ЕС, след Румъния !!!___Това са фактите !!!

40

Te и прилепите

преди 1 година

Донесоха SARS NCoV 2. Не са лаборатории -те. Прилепите са виновни! Няма друг кой да поеме вината.Та и тук тъка, поне кажете че жабите са виновни за съдебната система и да ходим да бием жаби!

39

Анонимен

преди 1 година

Няма разлика между гЕРП и Прдължаваме Подмяната.32 години реформи,а обедняваме все повече,Що така?Нещо капитализмът не ни се отразява добре,а сме в ЕС.И кво кат сме?Нещо за доходите в България???Що сме на първо място по смъртност в ЕС.Отговарям-рибата се вмирисва откъм главата.Кой разбрал-разбрал.

38

Анонимен

преди 1 година

Баце нали си призна : '' Тия крадат повече от нас " , нали от герб , и шайката , не са крадяли , А !

37

Анонимен

преди 1 година

Цялата съдебна система е в ръцете на ГЕРБ

36

Анонимен

преди 1 година

за толкова години управление на герб нямахме един медицински хеликоптер, а иначе туристическа държава искаме да сме, един хеликоптер дори не осигурихте, сигурно не сте измислили как да се одалаверите чрез неги и за това... за рушащите пътища без маркировка няма смисъл да се коментира... никога повече герп,дпс, бсп, *** и радеф във властта

35

до 24

преди 1 година

Много си прав,но хората са много разочаровани от всичко и гласуват за всеки нов мошеник,когото видят

34

Анонимен

преди 1 година

Големи ''успехи'' , няма що , затова НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СЕ КОАЛИРА С герб !

33

Анонимен

преди 1 година

Жалки лъжци са всички от ГЕРБ, начело с бащицата им, който е патогенен. Цялото им 12 годишно съществуване се крепеше на лъжите, на които простия Бъларин им се връзваше!

32

Анонимен

преди 1 година

Мислех да НЕ ГЛАСУВАМ , НО наглостта НА ГЕРБ , НЯМА КРАЙ !

31

до 29

преди 1 година

Възраждане не е партия, а диагноза

30

Анонимен

преди 1 година

''Прав'' е ''тоя'' мишкинин , можем да се ''гордеем'' че България е НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА в ЕС , и че по времето на Баце , за 13г. , ''само'' над 1 милион напуснаха държавата , заради ''успехите'' на герб .

29

Mopcku_

преди 1 година

Най-големите крадци и измамници, които са си инсталирали прокурори и съдии да ги пазят имат претенции към съдебната реформа ли?!? Ами че как няма да имат . Как да не е омърсена, ще вземе някой да им разбута рахата И както каза Дани Каназирева - Не пипайте организираната престъпност, ще стане лошо!

28

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме Подмяната надминаха по кражби гЕРП.Време е за Възраждане и да си оправяме отношенията с Русия.Иначе на зима-глад и студ,и тъмно.Мисленето е труден процес,както казваше покойният проф. Вучков,но все пак-опитайте!

27

Анонимен

преди 1 година

няма как от най-корумпирана и бедна при герб, държавата да стане по-зле, има очистваща криза, но не и по зле от при вашето управление, изведнъж станахме готови за шенген, а при хубавото при борисов все не бяхме, народа може да си прави изводите