51

Анонимен

преди 1 година

Възраждане е антиконституциона партия. Идеите и за напускане на НАТО и ЕС застрашават държавната ни сигурност. И те са като Продължаваме Подмяната.

50

Анонимен

преди 1 година

Нямам търпение да видя Възраждане първа политическа сила, как всички ще се разбягат от тая провинция от страх,че ще затворят границата. Забравете за лева и еврото минаваме директно на рубли! Масово хората ще тръгнат към банките да си обменят парите и ще си продават имотите както става в Крим. Ще останат без работа 50 % от населението, които работят за западни компании и просто ще избягат и пенсиите ще измрете от глад защото нищо няма да се произвеждаи и всичко ни е внос.

49

Анонимен

преди 1 година

Асен и Киро ще гледат като втрещени на 2 октомври вечерта. Хахахахаха

48

Анонимен

преди 1 година

Този скоро ще ни вкара в международен скандал, защото това е границата между Азия и Европа . И кирчо току що заяви, че почти всеки тир за Европа е отровен и трови хората в ЕС

47

Анонимен

преди 1 година

Да припомня , че април месец Гологлавия чалгар имаше най много гласове, в Англия, Германия, Испания ....

46

Анонимен

преди 1 година

Айде умно красивите пак взеха да ни обясняват по-добре от дробовете ни.

45

Анонимен

преди 1 година

Киро обръснали парапето бе. Или ше го пипаш брадясал. Незнам кои ще гласуват за Парапето ама ние всички гъбари ще гласуваме за Възраждане. Много години на изборите не гласувахме и оставяхме другите да ни избират управниците. Този път ние ще избираме. Видяхме ги другите какви ги избират. От айдук нагоре. Особено последните дето избраха направо ни зако паха. Киро парапето и Кокорчо ни скриха шайбата. Възраждане и на Киро и на Кокорчо ще им покаже от кой гьол жаби са.

44

Анонимен

преди 1 година

95% от тировете преминаващи тази граница , минават и транзит през България. Да отидат сега на сръбската граница и ще видят там 5 км опашка от тирове. Тези същите тирове заминават основно за страните от Централна Европа.

43

Анонимен

преди 1 година

Много просто население имаме и нямат капацитета да оценят колко добри промени се направиха, та дори само за 6 месеца. Просто крепостните селяни са свикнали да ги лъже Бокича от джипката и нещата да си стоят по старо му в блатото. Промяната идва пенсионери! Времето е наше на младите!

42

Анонимен

преди 1 година

39 направо ако искаш всички паразитиращи на държавна хранилка кафепийци - тогава със сигурност ваще ше печелят

41

Анонимен

преди 1 година

Най-отпред бяха тумба бежанци!

40

Анонимен

преди 1 година

35 Георг ти ли си ? Пак няма да ставаш депутат и оставаш острието на ГЕРБ в нета

39

Анонимен

преди 1 година

До Имигрант . . . Точно на вас трябва да се забрани да гласувате. Вие си възхвалявахте чалгарите и гласувахте за славито. Няколко месеца по късно същите тези дето гласуваха за чалгарите, гласуваха за баджанаците и кумовете. Само живеещите в България трябва да определят бъдещето на страната ни.

38

Анонимен

преди 1 година

Ленчето там ли е? Или Асен Василев я раzкара?

37

Сълза и смях

преди 1 година

Победа!

36

Анонимен

преди 1 година

ГЕшев защо Умното е още на свобода?

35

нагли крадци

преди 1 година

В цяла Европа санитарния контрол на границата се прави от частни фирми. Но, ПП-тата имат финансов интерес, и пренебрегват съдебните решения. Това не е за първи път, простотоКиро наруши Конституцията и вместо извинение обяви, че Конституцията не била добра. Сега оспорват съдебното решение, според Киро и Кокоро съда е корумпиран, а посредниците за купуване на газ и Гемкорда са добри и не са корумпета... Въпроса е колко милиона са получили от посредниците на газ, и какво са очаквали от КПП-то???

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 ... единственото което се опитаха да спрат, е някой друг да не изтърка парапетчето на лена.

33

Анонимен

преди 1 година

Объркал си границите, Кирчо. Мястото ти е на Терминал 2. Крадец и мошеник! Прелюбодеец, предател, измамник. Социопат. Ако не е Бойко Борисов Киро няма какво да каже. С Борисов ляга, с Борисов става. Милиарди е откраднал. Скоро ще цъфне всичко за комисионните от газ и оръжие.

32

Анонимен

преди 1 година

Пак ПП на власт време е да станем бормална западна държава, стига мутри, чалгаджии . Държавата ни западна от мутренство корупция и чалганизирано младо поколение..