13

Наблюдател

преди 1 година

От Украйна хванахте ли те също са бежанци ама за един 5 зведен хотел за другите лагер тип затвор ?

12

Бгг

преди 1 година

Да се стреля по границата. И ще видите как ни заобикалят мангуcтите. Ако нямате патрони искайте помощ от Украйна, там имат.

11

Анонимен

преди 1 година

Епа дигайте ярмията на границата веееееееее.що спитееееее

10

Куки

преди 1 година

Кога армията ще си влезне във функциите за опазване на България от чужди заплахи? Нека смятаме сега. Хиляда на ден, седем хиляди на седмица, двадесет и осем хиляди на месец. Това са млади мъже готови да разпространяват мюсюлманската си вяра в България и Европа с меч в ръка.

9

Каруцарски

преди 1 година

По кръчмарски сметки около 1000 на ден плюс още 500 незабелязани ..около 45 хил. на месец ..за година един голям град....по ваши сметки за десет години ще си направят държава в Европа

8

Анонимен

преди 1 година

При Борисов имаше газ, евтини горива и нямаше мигранти, сега имате много лоша промяна, но сами си го направихте това

7

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами към всички досега съществуващи кризи ескалирали след вдигнатото болшевишко юмруче на фигуранта, се добави и мигрантскта, която при ББ и ГЕРБ беше почти напълно туширана ... Този дето твърди че "Крим е руски" упрекваше Бойко за приятелските му отношения с Ердоган, за да трупа дивиденти чоплейки стари рани, а сега ние ще сърбаме попарата му ... всички проблеми в България дойдоха от този "фелдфебел" пилотирал руски МИГ-ове и спуснат ни с парашут от Кремъл ... !!!

6

до Бгг

преди 1 година

Да, а в същото време не цензурират думата швед, което е вид националност нали? Двойни стандарти м-амицата им развийш ли.

5

Бгг

преди 1 година

Днесаджии , мангуcта е вид животно. Защо цензуриране тази дума ???

4

Анонимен

преди 1 година

изкарайте армията на границата и лупане с гумени куршуми, след това криминализиране на мигрантството и който влезе нелегално ефективна присъда, трябва да разберат че нямаме нищо против тях но не могат да минават през България?

3

Анонимен

преди 1 година

Направете едно реалити за да върнете вярата в хората че въобще ги ловите а не ги пускате докато си пиете сутришното кафе.

2

Анонимен

преди 1 година

Какво е работил алкохоликът Бойко Рашков през последната една година като шеф на МВР след като мигрантите си влизат необезпокоявани?

1

…..

преди 1 година

И още 10 000 които не хващате или са си платили по надлежния ред!!!!