149

Анонимен

преди 1 година

Ленчето си дигна фустата и бега да дири нов орач че Кокорчо се заиграва с Прашков нещо много взе да смърди

148

Анонимен

преди 1 година

Злобата го е състарила.Изглежда на 70г....

147

Анонимен

преди 1 година

Славчо може да го наричате всякакъв, но се държи достойно. Добре, че бяха итн, да се измъкнат от хищната лукава примка на Киро, с което направиха едно добро за 6всички ни. А що се отнася за вчерашната случка между кирчо и журналиста, не подлежи за коментар. Видя се, че бившия експремиер е един неврастеник, неуравновесен човек с лошо възпитание. Още веднъж хиляди благодарности на Слави и итн, че своевременно парираха престъпните действия на това вредни правителство.

146

Lina

преди 1 година

По - важно е ти какво си представяш , славе. Май не е лена.

145

Анонимен

преди 1 година

До Браво Славихахахахахаха, бат ти слави си изпълни поръчката, съсипа три парламента, в които имаше сила за промяна, и сега закономерно ще изтече в политическата канализация, ама щетата е сторена

144

sev

преди 1 година

Ами ти Слави си отвратително продажно ***, аз лични съм те виждал в Делта хил с отбрани строителни мафиоти. А Кирил се опитва да изрине държавата от такива като теб. Малка разлика, но от сърце.

143

Анонимен

преди 1 година

Да си представим че аз съм партиен лидер и не декларирам имущество и банкови сметки....Бяха описали фирми,оШфорки,цесии...главата да ти се замае.Нищо лошо,но спазвай закона.Разсърди се на киро заради пари.Не ти даде исканите банки,министерства...да ***.И понеже не можеш да го обвиниш в кражби,опре до млада жена.Срам и позор!

142

Анонимен

преди 1 година

Не можеш да бъркаш,защото не харесваш жени,а мъже.С удоволствие би бръкнал в га щите на Буда.

141

Браво Слави

преди 1 година

Ти ни прослави по целия свят . Алчни , злобни и много , много завистливи са поне половината от българите . Това е причината толкова омраза да се таи в коментарите им към теб , които чета. Безкрупулността , арогантността и цинизмът , които демонстрират Американските възпитаници от властта са примесени със селското им възпитание от малки . Те го знаят и същевременно отразяват провинциалното мислене и поведение .

140

Анонимен

преди 1 година

xaxaxaaxxaxaxa

139

Анонимен

преди 1 година

Феминизмът винаги ми е бил противен, но сексистката гну_сотия срещу една образована и способна млада жена, подета от прас_ешките медии и на драго сърце лансирана от всеки политически ***, е такъв анахронизъм, че чак плаши колко сме изостанали. И оскотелият "суверен" вярва на всяка измишльотина, която му поднесат кукловодите. Нямам търпение да минат изборите и тоя Лърч от снимката да отиде там, където винаги му е било мястото - в забвение.

138

Анонимен

преди 1 година

Слави - срам и позор, скрий се някъде, живей си живота и не се показвай повече!

137

Анонимен

преди 1 година

С чалгари, не става! ГолЕмия чалгар предаде хората, гласували за него! Направи, точно обратното на това, което беше обещал!

136

Анонимен

преди 1 година

Киро отглежда и възпитава три деца, а ти, Славчо, си кокаинов наркоман на кремълски субсидии...

135

Анонимен

преди 1 година

Славчо искаше да си седи на диванчето в тъмния кабинет и да натиска дистанционното на държавата, както Доган. Е, няма да стане това.

134

Анонимен

преди 1 година

Слави,за да стигнеш до полата на Лена,трябва да тръгнеш по ония стръмни стъпала,а това за теб днес е абсурд.Оставаш само с желанието си и думичката АКО!

133

Аноним

преди 1 година

Не харесвам Слави но това което е написал е точно така

132

Анонимен

преди 1 година

Славчо, ама те жените, не искат само палати за милиони....Искат и нещо друго, което явно, ти не можеш да им дадеш. затова те напускат...Май те напусна и последната....Била в златна клетка...Кофти работа, брат!!! Вече и парите не ти искат.НЕ ЗАВИЖДАЙ на истинските мъже! Ти пък си имаш Доган и Тошко!!!

131

Анонимен

преди 1 година

Славе,Славе на стари години за смях стана.

130

Анонимен

преди 1 година

До изборите трябва да се вадят кириливите ризи на тъпанара продажник Киро,въпреки медийният комфорт и краварската подкрепа на това човече не трябва да се дава и ден покой!