88

Така е ..

преди 1 година

Не знам дали Путин ще спечели , но съм обеден че е редно да загуби, след като нанесе не предизвикано с нищо поражение на Украйна и Русия. Най малко 100 000 военни ще загинат от двете страни и това без цивилните жертви.Такова нещо не се прощава.Преди анексирането на Крим отношенията с Русия бяха нормални и света беше спокоен.

87

СлаваУрина

преди 1 година

Довчера Зеленски воюваше за да се докопа допреговори.Като видя колко лесно се съдират пари от западните данъкоплатци,той пусна новалексика.Днес той заяви че зада има тоталната победа на украинските земи че са му нужни 88 милярда долара стотици танкове оръдия въртолети самолети и влакови количества боеприпаси.Тоя си мисли че на Запад саряпи.Ще го спукат отобвинения И както тогава наЕлба-45а,утре на Одер еди нРуски и един Американски войник ще хранят рибата с нещо зелено въпреки че е крайно кафяво

86

Пешо

преди 1 година

Това е война на държавите с най-голям дълг на глава от население срещу най-богатата на суровини държава,на глава от населението.Математиката показва кой е бъдещия победител.

85

Чичо Сам от Тексас

преди 1 година

И ние имаме голям червен бутон! Да не ни плашат много руснаците, че да не се окажем с по голям......бутон

84

Вова, гр. Мухосранск

преди 1 година

Хахаха и руския оръжеен износ рухна не само газа и нефта. Не могат да си изпълнят задълженията дори по сключени договори защото всичко отива за Украйна.

83

Анонимен

преди 1 година

До Нане Ще се самоубие като Адолф? :)))

82

Анонимен

преди 1 година

Споко, ще се пренастроиме на некакви други канали на газ.

81

Нане

преди 1 година

Змийската глава на фашизма се надига от десетилетие поне в юропа... Цар Владимир, ще я отсече из корен.... ===)))

80

не, не ще успее

преди 1 година

Не ще успее. Путин вече спечели.

79

Въпрос

преди 1 година

Интересно когато ЕС се пренастрои на други канали за газ, кой въобще ще го интересува какво става в кочинатаРоссия?

78

Анонимен

преди 1 година

Каква е ползата да членуваме в един фашистки съюз, където върхушката в Брюксел ни принуждава насилствено да обедняваме и да студуваме за да подкрепяме някакъв народ от наркомани и нацисти коиото под давлението на САЩ избиват собсвеното си рускоговорящо население.

77

Анонимен

преди 1 година

Тия обикаляха по цял свят да търсят да молят някой да им продаде газ. А газ няма. Впрочем какво стана със зелената сделка и безплатните зелени енергии - ха ха ха....

76

Шах

преди 1 година

Никой нищо няма да спечели .Всички ще загубим .Не зависи от нас хората .Просто свърши хубавото време за живот на земята .

75

Михали

преди 1 година

До :)Да, на половин цена, която обаче все пак е по- висока от тази преди войната

74

Анонимен

преди 1 година

Някои хора в европа не познават картата на света русия не е нито куба нито венецуела ..

73

МАКРОН БЯЛШИЛД

преди 1 година

АКО СЕ ВЯРВА НА ТВ АЛФА МАКРОН казал че му трябват СЕНЕГАЛЦИ а не напълно отписаните от него и Льо Пенката БЪЛГАРИ дето при избора на Макрон ни каза доброволно да напуснем НАТО щото са доказано опитни по сукмидик във берлинското метро...................Турция създава още от 1974 НОВИЯ РЕД значещ че ЯДРЕНА ФРАНЦИЯ И ЯДРЕНА АНГЛИЯ трябва да конфискуват всичките пари на Дания,Австрия,Германия,Швеция И прочие с идеология ТУРСКА това е ФРАНЦИЯ и АНГЛИЯ над всички в ЕВРОПА

72

Анонимен

преди 1 година

Европа добива 54 милиарда кубика газ, и тези добиви намаляват - и във Великобритания, в Норвегия, в Холандия. А само Газпром произвежа над 500 милиарда кубика газ годишно, и добивите растат, и ще продължават да растат защото запасите на Газпром са над 35 трилиона куб/м газ. Практически запасите на Русия от газ и нефт носят неограничен планетарен характер.

71

Анонимен

преди 1 година

Путин се бори с пропадналия Запад с германски часовник за половин милион евро на ръката. На ти, прогнил Запад, вземи тези русофилски драсканици! :))))

70

ЕС

преди 1 година

Хората там изглежда не разбират, че това е умиращ съюз.

69

Руска мизерия

преди 1 година

Бензиностанция без клиенти е Рус