282

до смех

преди 1 година

ама немаше 60% нагоре и такива цени като днешните нали,кой сега те ....кеца? :))

281

lol

преди 1 година

а на дугин коба ще му доставите ладата?

280

Анонимен

преди 1 година

Било е едно време при СИВ,а сега е твърдо на български лев.

279

до313

преди 1 година

ние като добиваме злато и нали се купем в пари :)) печелят западните фирми така наречените ни "партньори" като отглеждаме слънчоглед олиото нали ни е без пари -само 3 пъти по скъпо

278

Веселин 7112136860

преди 1 година

Митрофанова,казвам го по възможно най-ясен начин,няма ли най-сетне да обясниш що е то "руснак" в една тери...някогашна само българска територия,в йоято днес сте се насексили над 54 различни нации? Хайде,обясни ни на нас българиге,че изкукахме от любопитство що е то "руснак" и как,мама му стара,е възможно да оцелее един народ,който си бърка в raщuте с още 54.Ти си не по-малко еврейка от Сталин и Хитлер, нелюбезна!!!!!!!!!!

277

До Ванга

преди 1 година

Това преподобна Стойна го е казала,а не Ванга..И по точно: Русия ще тръгне да гази света, ама ще бъде прегазена и дълги години ке шушне..И тогава ще се обърне за помощ към България..

276

Анонимен

преди 1 година

Дишайте си го.

275

Анонимен

преди 1 година

аман от *** умнокрасиви и *** ,колко цента взехте да се продадете

274

Ванга

преди 1 година

Още през 80 те години Ванга предсказа:Русия ке тръгне да трови ора по целио свет. Ама светот ке и го върне. Накрая от глад руушняците ке ручат трева као добиток...

273

те отдавна са там

преди 1 година

До До славянин Китайците строят в Сибир градчета от блокове с трипластови прозорци и ТЕЦ!Всички закрити мини от съветско време вече работят!Във Владивосток от китайци не можеш да се разминеш!В Хабаровск и другите градове е същото!На Сахалин китайците възстановиха откраднатите жп линии,и от ново влаковете пътуват!И на всичкото отгоре имат страхотно снабдяване,магазините им са препълнени с всичко!

272

Светът срещу Русия

преди 1 година

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

271

Анонимен

преди 1 година

затова искат газа 60% нагоре понеже 4 пъти по евтино го купуваме :)) ама важното е да прекараме руснаците :))) а на китайците нека им е зле

270

Смях...

преди 1 година

Тя Русия, себе си не може да оправи и е затънала в бедност, та света ще оправя...

269

Дядо от село

преди 1 година

Русия договори не признава.Тя е над законите.И нашите охлюви ще пълзят пред нея с протегната ръчичка и свалени ***

268

по-далече от Русия

преди 1 година

Колкото по-близо до Русия, толкова по-близо до просия.

267

Анонимен

преди 1 година

Руснаците да продължават да се правят на господари на Европа и след 2 години гарантирано тръбите им ще хванат паяжини. СП2 вече никога няма да тръгне, ще го последват СП1 и Турски поток. Тогава ще ги видя руснаците с единствен клиент Китай който ще им извива ръцете и ще взима газа на безценица.

266

do 295

преди 1 година

Бедният не може да бъде свободен.Само с мечти не се живее.

265

Рашко

преди 1 година

Хахахаха, първо тази тьотка уверено ни увещаваше, че русия няма никога да нападне Украйна, после също толкова уверено заяви, че русия ще закрие пачосолството си у нас. И двете неща се случиха точно наобратно. Как да не й вярва човек :))))

264

Анонимен

преди 1 година

Европа повярва в илюзорния портрет на самата себе си, който някога беше основа на информационната война с Русия, в картинката за морковчето което се развява пред носа на *** когато трябва да ги ограбят. А развала на СССР само затвърди тази им вяра в несъкрушимостта на Европа. А днес тези клоуни се гърчат в енергийна криза изправени пред апокалипсиса който очаква европейската икономика.

263

Този изрод

преди 1 година

не трябва да се допуска извън пасольството.