45

Хахаха

преди 1 година

Отидете сега да благодарите на Меркел. Нали ги посрещахте с мечета и сте против газта и Путин. Нали сте против Русия и решихте да се откажете от Русия за да има кока-кола и банани. Те ви сега кола, банани и изнасилвания. Който се е отказал от Русия, сега горчива плаче. Нали искахте НАТО и ЕС. Сега НАТО да ви спасява.

44

Татуирана немкиня

преди 1 година

Абе днес, що триете очеВАДНИТЕ истини? Свобода на словото, м? Или трябва да четем само вкиснатото дойче зеле?

43

Анонимен

преди 1 година

В последните дни полицията с големи усилия успя да предотврати линчове.--- значи полицията предотвратява линчове но масови изнасилвания не може да предотврати ...

42

Анонимен

преди 1 година

Голяма е вероятността "зама-зама" действително да са извършили бруталното престъпление, но до момента вината им не е доказана. Местните жители обаче са убедени в правотата си - и не бездействат. Въоръжени с тояги и чукове, те нахлуват в колибите на "зама-зама", изхвърлят покъщнината им и ги подпалват. --- ооо, не, горките зама-зама! Бързо някой да ги защити от местните ксенофоби!

41

Сосидж

преди 1 година

Хубаво, че са взели нещата в свои ръце. Ще използват това беззаконие в своя ползва.

40

Анонимен

преди 1 година

Манекенките църни или бели са били? И как ходят да снимат без охрана, доколкото знам там цари беззаконие от години!

39

Асан

преди 1 година

За някой беше Марсел, за мен про100 Марсела

38

Ф16

преди 1 година

Докато белите управляваха в ЮАР,то тя беше държава за пример,25 години черно управление направиха от проспериращата държава средностатистически Африкански ***.

37

Асан Попов

преди 1 година

На бившата ми жeнa Марсел хaлкaтa е от мене ;)

36

Шерлок Мехмедов

преди 1 година

До Асан ... Откакто Веска "избяга" у ЮАР няколко нашенски бизнесмена рЕзко си повишиха стандарта на живот, някой дори заживяха за постоянно в свръхскъпия Дубай .... Ружа Игнатова и тя "избяга" ...... Съдбата на бушоните в престъпните сделки винаги е един и същ - "изчезват" нанякъде ..... и никой не чува повече за тях .

35

Анонимен

преди 1 година

Дано Русия се освободи от Путин и кликата му и руснаците най-накрая да си отдъхнат. Няма по-голямо нещастие от това да си под болшевишко робство.

34

Анонимен

преди 1 година

тия изнасилвачи да не са украински изнасилвачи? Че то откак плъзнаха укрите по света настана ад.

33

Асан

преди 1 година

Бившата ми жена се казваше Марсел. Марче ти ли си ба?

32

Анонимен

преди 1 година

Че то в САЩ и до днес има заведения само за черни. Просто те така са си го направили. Расистки заведения, където белите нямат работа. Но за това не се говори никъде. За обратният расизъм се мълчи.

31

До ДНЕС. БГ

преди 1 година

Това беше новина преди 1 месец. Аматьорски сайт

30

Анонимен

преди 1 година

Апартеида беше въведен официално за да се предотвратят сблъсъци на расова основа, това си беше правителствена програма за справяне с расизма и омразата - от англ. апарт - разделени. Белите работят в бели компании - черните в черни, белите в бели квартали, черните в черни. Тоалетни за бели, тоалетни за черни, така беше със заведенията, обществени сгради - кина, библиотеки, всяка жаба си знаеше гьола, докато не се намесиха разни глобалисти, хипита и Грети и доведоха света до анархия, хаос и разру

29

Анонимен

преди 1 година

На Путин извеpгите вършат същите неща в Украйна.

28

Рефюджис Велком

преди 1 година

И защо ли тия "зама-зама" търсят така усърдно злато ? .... Ами как защо ? ЗА ДА СЪБЕРАТ НЕОБХОДИМАТА СУМА И ДА СИ ПЛАТЯТ НА КАНАЛДЖИИ И ТРАФИКАНТИ ПЪТЯ ДО ЕВРОПА .... Защо мислите африканските Енжинери и ядрени физици са толкова по- съгласни да платята на каналджии 40 хил евро и да вървят пеша през границите седмици наред ВМЕСТО да си купят билет за 560 евро от Йоханесбургското летище и да пристигнат в Германия за 5-6 часа като нормални хора ? АМИ ЗАЩОТО СА ПРЕСТЪПНИЦИ издирвани в страната си .

27

Анонимен

преди 1 година

Русофилите блеснаха с интелект и под тази статия. Тотално непознаване на географията, но иначе експертни мнения изказват.

26

Анонимен

преди 1 година

Случва се на всеки 12 минути? Докато имаше апартейд и управляваха белите, на колко минути се е случвало, има ли статистика? Или тогава всеки си знаеше мястото?