205

наблюдател

преди 1 година

Татко му кога ще дайде да си го прибере в Канада ? Все пак му е баща !

204

Анонимен

преди 1 година

Чакате хайдука Лойко да се върне на бял кон ли ??? Е ,не сте познали,той няма да се върне

203

Анонимен

преди 1 година

Радев събирай клоуните и заминавай за МОСКВА, МАСКИРАНИ КОМУНИСТИ !ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ

202

Стамболов

преди 1 година

Реално след Коалицията на ГЕРБ, неква фракция от БСП ни управляваха -крилото на аватарите на олигарсите.

201

Анонимен

преди 1 година

Кирчо от самото начало не го харесах - усетих, че нещо не е както трябва с това момче. Сега вече го мразя!

200

Питагор

преди 1 година

Л1 като е на подиума Л2 се крие.

199

Нафарфорий

преди 1 година

Тоя като мормоните нагло усмихнат все напира да влиза през вратата да ти разправя за светлото бъдеще и накрая ако вържеш ти вземат я детето я парите след "хипноза"

198

Че го вада

преди 1 година

Големо изчегъртане падна ,направо от 100 талона дедовия фанахмае по зле е и от на черепа тотот тоя.Само не знам гво се лансира като лице на запада чист червен комсомолец аватар на Корни.Върнете социализма в политиката с теа червени олигарси с крадени от народа пари социализъм не се прави.

197

Петя

преди 1 година

Този *** елеганс както и партията му, с всеки изминал ден стават все по-противни,ужасно противни и нагли

196

Анонимен

преди 1 година

Киро ни вкара толкова много газ че имаме в излишък

195

Анонимен

преди 1 година

Горката Линда по цял ден се трепе да прави торти от моркови, а Киро с върти опашката обикаля по хотели. Ама така става в България-мъжът ти, за да има любовница трябва да се работи много. Криза е.

194

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

КИРО А КУПУВАНЕТО НА ДЕПУТАТИ ПАК Е НУЛЕВА КОРУПЦИЯ А РАШКОВ МИЛИЦИОНЕР ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ С ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА МИЛИОНЕР Е ПРОМЯНАТА ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ А НЕГОВИТЕ РЕПРЕСИИ НА БАБИ И СТАРЦИ ЗА ДА НЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И ДПС А МАДУРОВСКИТЕМАШИНИ ПИПНАТИ СЕГА БРОЕНЕ КИРО НА ОТРЯЗЪЦИТЕ СЪД ЗАТВОР ЗА ШАЙКАТА ФАЛИРАЛА БЪЛГАРИЯ ПОЗОР СА НАШИТЕ ИНСТИТУЦИИ СПЯТ ДЪРЖАВНОСТТА

193

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

КИРО НЕВЕРОЯТНИ ЛЪЖИ ПРИКАЗВАШ ЧОВЕК НУЛЕВА КОРЕПЦИЯ НА КОМИСИОНЕРИТЕ ДЕТО С 30 %ПО СКЪПО НИ ПРОДАВАТ ПАК РУСКИ ГАЗ ТАКА ЛИ МУ ВИКАШ НУЛЕВА КОРУПЦИЯ А ТОВА ЧЕ НАЗНАЧИ ЛЕНА И МИРО И КУМ И СВАТ КАКВО Е А ТОВА ЧЕ СИ НАРУШИТЕЛ НА КОНСТИТУЦИЯТА И ТРЯБВА ДА ВРЪЩАШ ПАРИ И ВСИЧКИ ТВОИ ЗАПОВЕДИ КАТО СЛУЖ МИН ДА СЕ АНУЛИРАТ А ТОВА ЧЕ САБОТИРАХТЕ ИНФРАСТРУКТУРАТА НА БЪЛГАРИЯ КАКВО Е А ОСТАВЕНИТЕ ПАРИ ЗА ХЕМУС КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА А ТОВА ЧЕ ТВОИТЕ КОМИСИОННИ ЗА ГАЗ ФАЛИРАТ ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ КАКВО Е

192

Аз промяната

преди 1 година

201 загубил си връзка с реалността от лъжите на Киро си прихванал

191

Анонимен

преди 1 година

На този българомразец трябва завинаги да му се забрани да се докосва до БЪЛГАРСКИЯ ФЛАГ! Кощунство е знамето ни да бъде в предателските ръце на краварската под***га Киро простото!!! Врътката за газа,която прави е заръчана от чифутските му пиари,които ни мислят за амеби! Но за тяхно огромно съжаление не сме! Затова на изборите този път ще бъдем всички,защото трябва да спасим четиринадесет вековната ни БЪЛГАРИЯ от гнусните попълзновения на чужди домогвания! ПП вън от управлението на РОДИНАТА ни!!!

190

Анонимен

преди 1 година

Пих много бира и мезих с някакво мЕсо със съмнителен произход. Така че аз газ си имам.

189

Истукан

преди 1 година

Като не знае как да управлява, хич да не са хваща повече.

188

Анонимен

преди 1 година

мое и Петков да си, и пешкир мое да имаш, не си ли забил кирката като КироПешкиро не си никакъв Петков

187

На равни начала

преди 1 година

Оставете Кокорбашията и Ококоредераса заключени за една седмица и то на тъмно. на 8-я ден цъкнете лампата. този който стиска два сутиена в ръце е баш Камиларят.

186

Долу Киро!

преди 1 година

Истината е, че на Петков му бръкнахме много здраво - развали му се шуробаджанашкия социализъм, а си мислеше да цоца от нас цели четири години. Не стана работата и затова се нахвърли като бясно куче да прави митинги пред НС, викна тати с мегафона, плати на всички телевизии да му правят нон-стоп интервюта, но забрави, че народът не подкрепя нафукани трансокеански чуждопоклонници, които от първия ден и час го мамят и лъжат!