54

Бранов

преди 1 година

Айде наслушахме са на уйдурмите и лъжите на руските военолюбци - никой не ви вярва вече, офицерино! Откак сте нападнали Украйна само лъжете, лъжете и пак лъжете - цяла та ви командна кавалкада ! А вие какво търсите в атомната електроцентрала ?!

53

Анонимен

преди 1 година

Този генерал със сигурност му е теглил на Путин една руска ...задето му е развалил спокойствието.

52

Смях

преди 1 година

Без да съм пристрастен - каква полза има Русия да изгърми сама централата, която държи и ползва за собствена полза, за да предизвика целия свят с още повече негативизъм, а не дай си боже да изпусне радиационен фон към собствената си територия.Разбирам, че новините ги изкарват като *** и т.н., ама не мисля, че са чак толкова ***, та да се самооблъчат с радиация, която си пуснат след удар със собствена ракета. ***, както иска да вярва народа, това никои не му пречи.

51

Сержант

преди 1 година

Безсрамници. Това е моментното управление на Русия. Жалко за руският народ.

50

999

преди 1 година

До до 41__ при толкова много пропаганда от двете страни и наложената цензура в ЕС как разбирате,че прочетеното от вас е истина?

49

Анонимен

преди 1 година

Крадеца вика дръжте Крадеца!Да сте чули руснаците да кажат че са виновни за нещо?Те винаги са невинни, за избитите 45 000 полски офицери, за 6 000 000 избити в Сибир, за убитите и отровени противници на фашисткия режим в Масква, за войната в Украйна зв умиращите всеки ден 20 годишни руски и украински момчета.Масква винаги е невинна!

48

омръзнахте ми

преди 1 година

Само провокации са ви в главите бе, а вие сте чисти като момини сълзи...Как не престанахте да търсите класовия враг толкова години наред?

47

Иди кажи после

преди 1 година

*** кажи после че денацификацията не била наложителна! Тоя тероризъм трябва да бъде заметен!

46

Само за това!

преди 1 година

Само това което правят сега укропитеците е достъчно да оправдае руснаците за демилитаризация на наглосакските зомби-еничари в украйна!

45

До 41

преди 1 година

От вяря имат нужда хора с ниско интелектоално и образователно ниво хора! Умните, не им трябва да вярват - те четат и анализират! А на лъжците и низшите духом им е присъщо обидните класификации.

44

Анонимен

преди 1 година

Да щипеш 20г секретарки в министерството на отбраната на Русия. А сега Путин да иска да водиш военни действия. Не е лесно.

43

Анонимен

преди 1 година

добре мерси за предупреждението, да се чете ... русия готви провокации! Лъжат както винаги!

42

Анонимен

преди 1 година

Има ли нормален човек на тоя свят, освен бедняк панелен русофил с функционално неграмотни родители от дълбокия прованс, заклети текезесари, който да вярва на Русия?! Едва ли.

41

Овчарчето калитко

преди 1 година

Никой нормален човек, не ви вярва! Дори и да казвате истината.

40

Анонимен

преди 1 година

Коментиращите вярващи на укронацистите - вие сте с промити мозъци и спешно ви е нужна психиатрична помощ. Единствените, които има изгода от тези провокации са далеч зад океана. До там радиацията няма да стигне. На никой не му пука за украинците освен руснаците, затова и пипат с хирургически ръкавици и пазят мирното население, а не като САЩ в Ирак, Либи, Сирия и т.н. Ако това беше война Украйна вече щеше да е историческо понятие.

39

Укротероризъм

преди 1 година

Запада почна да размисля да санбдява терористите с оръжия - много се развихриха!

38

Рита Тумберг

преди 1 година

Слави Трифонов и Тошко днес се подиграха със суверена като Славчо не подаде декларация за имуществено състояние да видим дали Герп му платиха и колко

37

Анонимен

преди 1 година

"За всичко на окупирана територия отговорност носи окупаторът"Следвайки рази измислена максима укропите стрелят по цивилни, но светът вижда и рано или късно ще си платят, както язовците които бяха постоплени наскоро

36

Анонимен

преди 1 година

Това щом е завод за гориво, значи е завод и за атомни бомби, ясно е защо се обстрелва и го саботират. То всички АЕЦ произвеждат бомби, това е основната им идея, електричеството от турбини е отпаден продукт също като при ТЕЦ. Но на нас ни се сервира като зелена и чиста енергия. И понеже е толкова екологично чиста и безплатна ще се изпотрепят кой да я контролира.

35

Анонимен

преди 1 година

За всичко на окупирана територия отговорност носи окупаторът.