75

Хора

преди 1 година

Запада може да спре войната в Украйна да махне санкциите срещу Русия и нещата ще започнат да се оправят но защо не не го искат?!

74

Анонимен

преди 1 година

Здравейте българи демократи и европейци! Искам да направя един призив. Призив - призовавам да не допуснем лобистите на Газпром в България да запеят ода на радостта - "Ликуй народе, Газпром се върна". Руският монополист е един от двата ключови източника за захранване на путинските четрихилядници с рушвети и "стипендии" за вярна служба

73

Българин

преди 1 година

Не е морално да купуваме руска газ. По добре да обеднявам и да студувам, отколкото да финансирам убийството на невинни украински дечица от диктатора Путин. Газта може да е скъпа, но моралната чистота е безценна.

72

Анонимен

преди 1 година

В Западна Европа крахът на модела е вече не само очевиден, но може и да се подуши във въздуха, особено ако скоро не са подмивани четирите точки от тялото.

71

Анонимен

преди 1 година

Европа отдавна празнува Коледа без Исус Христос. Забравили са европейците същността на празника. Главата им е пълна с джуджета, снежанки, еленчета, шейни, глювайн, панаири, базари. А Исус Христос - Светлината на света, го няма на празника. Може и без лампички.

70

Анонимен

преди 1 година

"газът по бензиностанциите бил на цена 19-20 рубли за литър. Сами пресмятайте" ... Какво има да пресмятаме. Тук от години пишат, че 1 рубла била равна на 2 стотинки, значи 20 рубли = 40 стотинки.

69

а точките?

преди 1 година

Урсула фон дер Лайен и комисарите в Брюксел няма ли да публикуват решение до страните членки не Евросъюза колко точки от тялото и на колко време според стандартите на ЕУ да подмиват за да пестят енергия за да съпортват Укрейн и да вредят на Путин?

68

Боби

преди 1 година

Накрая ние ще ядем попарата. Тези лидери грам не им пука..... ще си бичат в тях климацитиците и грам няма да им пука за нас. И това всичкото заради Германия........Вън от ЕС вече..........

67

До 101 Янко от Ябълк

преди 1 година

Браво ! Геройска евроатлантипеска постъпка !

66

Да доубием гадината

преди 1 година

Целият цивилизован свят иска унищожаването на Русия. "please finish off the bastard" Арестович разказа в предаването на Гордон, как шефовете на военните ведомства на ЕС и НАТО умоляват министъра на отбраната на Украйна Резников - "доубийте Русия". На Рамщайн всички се ръкуваха с него и казваха - "Моля ви, доубийте гадината". Шведите добавиха - за Полтава, французите - за Бородино, и т.н. Немците мълчаха, но намигваха. Доубийте руснаците, накрая вие ще приключите с тях. Направете го, дайте заедно да го напрвим" - разказа Арестович. youtu.be/dtAbQYffGhg?t=4908

65

Янко от Ябълково

преди 1 година

Аз, ако разбера, че самолетът с който летя, се движи с керосин от руски нефт, си вземам шапката, и слизам.

64

До 96 Стига глупости

преди 1 година

Прости му . Той еГей и ще си прави операция за смяна на пола та затова пише тука да вземе някой долар от НПОто на Сорос

63

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен ела по Черноморието да видиш как гладуват руските туристи. ------ кви руски туристи бе yшанко, това са руснаци избягали от жужето!

62

Чико от Порто Рико

преди 1 година

Путин използвал газа в политиката, ами уважаемият Запад не прави ли същото, какво общо имат руските спортисти с войната, че ги разгонват отвсякъде, примерно ?

61

Стига глупости

преди 1 година

До Българин "обеднявам и да студувам"? Пак ли извади копи/пейста? Обеднявай и студувай щом искаш - това си е твое право. Само спри да ръсиш г'лупости по форумите.

60

Това е абсурдно

преди 1 година

Каква е ползата да членуваме в един фашистки съюз, където върхушката в Брюксел ни принуждава насилствено да обедняваме и да студуваме за да подкрепяме някакъв народ от наркомани и нацисти коиото под давлението на САЩ избиват собсвеното си рускоговорящо население.

59

До 88 Българин

преди 1 година

Какви долари те гонят в Европа бе ? Ти явно си се напушил

58

Т-34

преди 1 година

Нали знаете приказката: Една западно-хазарска змия хапе най-много точно преди да yмpe! Язък, че вкараха САЩ в дълг с трилиони долари последните 30 г. за да си накупят политици по целия Свят, да смажат образованието и да създадат cтадoто което сега промиват. Когато гладът почука на вратата, купените политици отлитат през прозореца. Ще виснат брюкселки топки по стълбовете вероятно тази зима.

57

Pen

преди 1 година

Тъпите брюкселски зелки погубиха празничния дух а не войната.

56

До 81

преди 1 година

Глей ти да се не гътнеш до есента с това ежедневно другиране, чешса лишими от идинГейтак тука