35

Амкета

преди 1 година

Колко точки от тялото подмивате?

34

Споко

преди 1 година

Споко, разследване от екипа на Алексей Навални: Шойгу и кръгът му откраднали 80% от парите за войната в Украйна. Армията на Путин остава без финансова поддъжка, украинците минават в контранастъпление и до дни, дори до часове влиза в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага за убийството на украински дечица и изнасилване на украински женици.

33

Шойгу е тъп

преди 1 година

Те разправяха ,че и в Украйна няма да нахлуват.. Иначе състоянието на руското адрено оръжие е като на всичко друго в русия. Ако решат да го ползват половината ракети няма да излетят , а останалите ще гръмнат още в силозите.

32

Анонимен

преди 1 година

Откъде ще вземат долари ли? Не виждаш ли, че печатат като за последно. Инфлацията как мислиш се получи?

31

Анонимен

преди 1 година

Украйна вече е загубила всичко.8 милиона бежанци,разбити и разрушени градове.Но Путин не иска да спира дотук целта му е и Запада да страда.Да помпа инфлацията на Запад и да гледа как ЕС се разпада.Американците нямат нищо против ЕС да отслабне още по добре за тях.

30

Смръдльо

преди 1 година

По-добре да мириша и да не се къпя, отколкото да ползвам руска газ и да финансирам убийството на дечица и женици и старченца от руските окупатори в Украйна.

29

Недоразбрал

преди 1 година

Най богатия шаман между генералите и най богатия генерал между шаманите!Разбира от армия и оръжия,колкото починалата ми баба от голф!!Резултатите са ясни вече и на рузките им,бецили дори от неговия затънтенна г,за на географията регион!!Така става когато русия се докара да бъде управлявана от ЧУКЧИТА!

28

Анонимен

преди 1 година

И отде ше ги вземат сащисаните и ингилизите? И двете икономики да с огромни дългове над това което произвеждат.

27

Споко

преди 1 година

Споко, вече не сме зависими от Газпром и Русия, ще си доставяме газ от некои други доставчици.

26

Анонимен

преди 1 година

Украйна е във фалит отдавна, но САЩ и Англия не са. Само за оръжия дадоха на Украйна 100 млрд долара. Със сигурност могат да дадат и още няколко пъти по толкова.

25

Анонимен

преди 1 година

Ах, колко е хубаво, че не граничим с тази изостанала кочинаа, пълна с простаци и алкохолици!

24

ИЦо

преди 1 година

Искам планета на която да живея, какво ме вълнува алчността на олигарсите им? Как може да говорят за атомни оръжия въобще. Защо трябва да се затрива целия свят за икономическите мераци на една държава?

23

Обадете се

преди 1 година

Русия ще загуби тази война.Мога да сложа милион долара на масата в облог.

22

Анонимен

преди 1 година

По-добре да не използват ядрено оръжие, защото сигурно и то е дефектно като цялата им работа. Не спряха да се самоопозоряват тия диваци.

21

Анонимен

преди 1 година

Ядреният арсенал на Русия е плашещ!На Запад треперят от новите Сармати и си траят.Никой не иска да провокира Путин да използва тази огромна ядрена мощ.Путин е властелинът на света защото притежава тази страховита сила.

20

Анонимен

преди 1 година

А как ще стане иначе? По кой начин ще завладеят големите градове в Украйна? Или ще се предадат и ще се изтеглят. А англичаните ще си направят военноморска бназа в Крим. И един мормот ...

19

Първа точка

преди 1 година

Русия ще бъде бита и от НАТО, след като Украйна ги попилее.

18

Анонимен

преди 1 година

Човек с имение от 80 000 000 евро би се замислил за пускане на ядрени бомби...Това не е панелен плашок от вгъZZраждане! Иначе много диванни "смелчаци" тука.

17

Аргатин

преди 1 година

Зелен каза ясно. Ако запада не плаща - ще взривят АЕЦ. Терористи, сър.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12 "Ми после?" Нашите жълтопаветни юмручковци никога НЕ са си и помисляли за "после-то" - в едноклетъчието им има само "дай да изчегъртаме Боко, пък после ще му мислим". е, такова "мислене" и такива "***-лизи-близи" на Кремльовците му удариха, че всички виждаме какво им е "после-то" - чудовищна ИНФЛАЦИЯ, кражба от всеки и от всичко, люта мОндьо-прокопчовска ПРОПАГАНДА и тотално ОБЕДНЯВАНЕ. кРЕМЛЬОВСКИ кО...мо...НДЬО, марш в Славяново!