52

Въпрос

преди 1 година

Как В*ъзражданец стиска палци? Отговор: Като ги навре в pekтyмa си и стиска. :-)))))))))))))

51

Анонимен

преди 1 година

Изpаждане дори и да победят на изборите (т. е. да вземат примерно 20%) нищо няма да променят в българската политика. България е завладяна от СССР страна. "Лукойл" си е тук, "Газпром" си е тук, всичко е червено.

50

Анонимен

преди 1 година

Ало възбужденците :) това, че във фейса ви се радват разни самотни лелки и разни дементори отразява какво мислят масите :)

49

Зозо

преди 1 година

Мдааа, а днес в Крим пак горят казарми, складове, електростанции. Крепостните ядат як бой..... 25 км. колона по Кримския мост - бегайте крачета... HIMARS не прощава :)))))))))

48

Анонимен

преди 1 година

Тия няма да имат и 5% подкрепа, вече тръгнали да управляват. Хаххххаахааххха :)))))))

47

до 43

преди 1 година

Доктор :)))) доктор по етнография :)))))))))))))))))))))))))) нещо като магистър по возене в асансьор.

46

Анонимен

преди 1 година

Дано спечели и да изгони тези чужденци където ни водят русофобска пропаганда,за да ни крадат.Стискам им палци.

45

Анонимен

преди 1 година

Това ще е много смешен момент като видите физиономията на гладната Копейка като разбере, че процента му не се е вдигнал, а той се готви да управлява еднолично. Женственото му тяло няма да го понесе..

44

Анонимен

преди 1 година

Възраждане ще е първа сила, понеже дадохме шанс на ултраамериканофилите и видяхме колко ни обичат , икономическият им модел е неефективен ,но искат да го налагат на хората чрез измама, докога ще се самозалъгват и те самите, всичкоще клекне пред Китай, те искат просто бизнес , не им пука за либерастията, няколко 0,1 % процента фамилии просто изтърват блажените комисионни от банковият паразитен сектор

43

Анонимен

преди 1 година

Изpаждане, БKП и ДпС са в един отбор. Всеки който си мисли нещо друго е наивен. Това са пропутински партии, защитаващи интересите на Путин в България. Не че няма и други пропутински партии в България (те почти всичките са такива), но тези са най-изявените.

42

Анонимен

преди 1 година

Възраждане си правят много криви сметки. Явно гледат, че са популярни ввъв Фейсбук, но както и преди сме виждали това не означава нищо.

41

Анонимен

преди 1 година

Боже пази България от руски предатели и *** ! Жалко,че толкова копейкаджийчета са се заблудили за радост на Митрофанова! Е няма наистина такъв народ!

40

бой до победа

преди 1 година

На някои хорица хич не им се вярва, но Възраждане ще е доста напред на предстоящите избори!

39

Точен

преди 1 година

Аз и всички мои близки ще гласуват за Възраждане. Вън от Българско западните банки и корпорации!

38

Точен

преди 1 година

Аз и почти всички мои близки ще гласуват за Възраждане. ФАЩ-крадците вън от Българско!

37

Зозо

преди 1 година

Слугата на Мордор Коци Копейката щял да управлява?!? Хапчетата веднага! Никой нормален не иска да има общо с руски свинчовци. Тези дали си вярват на лъжите кремълски? Пълен резил :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

36

Ликвидират Българите

преди 1 година

Браво на КОстадинов.. Почтен лидер.ДОказано че без маска може да се оцелее даже в остро манипулирания парламент в София.. Нужно ни е държавно отговорно правителство ..НЕ ни трябва партиино подставени престъпници на власт.. Има огромен доказателствен материал за всяка партия и всеки .

35

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 24 - ти не обичаш България бе! Ти обичаш Руското блато! Готов си да върнеш обратно в Руското блато България, но не си даваш сметка, че децата ти ще избягат от България веднага след това. Или си платен, или промит, или никога не си живял при социализма. И в трите случая - вреден.

34

Анонимен

преди 1 година

Партията на бавните. Другите хич не са цвете, ама да симпатизираш на тия си е вече чиста диагноза.

33

Шут за клоуните..

преди 1 година

Възраждане са най-големите ***. Искат да има фашистки коронавирус, от който се борят, но същевременно се ваксинират. Те ще се надяват да дойде нова вълна точно по изборите, но вече сме им сърбали попарата.