279

Краварчето

преди 1 година

Тоталитарна Русия си отива. Искате или не искате да го приемете, това е факт. Ако го приемете ще продължите напред, ако не го приемете ще си останете маргиналите, които сте и днес. От вас зависи!

278

Анонимен

преди 1 година

Тази война позволява бързо и удобно да се прецени дали събеседникът ти е жалкък маргинален ***. Питаш го какво му е мнението за войната и ако ти отговори, че подкрепя русия, веднага ти става ясно, че този индивид за нищо не става и няма място в живота ти.

277

Анонимен

преди 1 година

Нали щяха да ходят за 2 дена до Берлин, нещо му се закучи работата на Джуджа, отиде им икономиката, ако въобще са е имали :)))

276

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 307 " половин час водим спор с теб и за изведнъж някой ни се намесва в спора и намеси чеченците??" Нито е изведнъж, нито само ние коментираме, не мога да ти помогна, че си отчаян. Даже вече ти посочих как се опитваш да тролействаш: коментара за чеченците НЕ Е за диверсията в Крим, а ти се опитваш отчаяно да ги смесваш. Прозрачен си.

275

Morski

преди 1 година

До всички РОБОФИЛИ И БГ ПРЕДАТЕЛИ - 2024 РУСИЯ УМРЕ! Търсете си спешно друг господар! А за невЕрващите, че сведенията на ВСУ са истина... спомнете си какво коментирайте за летището в Крим и кой даде инфото!

274

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, лоооолллл лмаооо 200 трилиона ти да видиш, на другаря пак му е заЯл калкОлатора.

273

Анонимен

преди 1 година

До 305САЩ загубиха 20 години и 200 трилиона долара и 80 милиарда военна екипировка в Афганистан!

272

Краварчето

преди 1 година

Дъртите русофили вече имат пяна на устата от яд.

271

Анонимен

преди 1 година

След като пръдна Путин разбра, че къщичката му е построена от карти за игра.

270

Анонимен

преди 1 година

Фашисткият режим в Брюксел никога няма да признаят провала на Зелената сделка и провала на санкционната политика към Русия по отношение на Украйна, защото ще загубят изцяло лице и легитимнос. Ще продължават все по упорито същия курс доколкото могат докато ЕС се разпадне. И тази дата не е далеч

269

Анонимен

преди 1 година

Така почнаха и в Афганистан рашките, след години се оказаха в една въртележка без край, накрая фалира СССР :)) Не е хубаво половината ти бюджет да отива за военните, но щом така е решил кремълското джудже, халал да му е :)

268

До 300

преди 1 година

Карлуково ли ще изметете?

267

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 294 "Дай Боже всеки му такива предсмъртни гърчове!" Дай Боже на всекиму 90 хиляди Груз 200 и Груз 300, няколко хиляди унижщожени танка и друга бронирана техника, няколко стотин унищожени самолета и хеликоптера, потопен флагман на морския флот и т.н. Ето на това му се казва "доброжелатели" :))) Нека позная, това е било част от "плана", нали? :)))

266

Анонимен

преди 1 година

На 2-ри окРомври хлъц ти мене уважаваш ли мае ще ви изметем с Костадин, краварски ***! Наздраве! Да ви се изходя поУстенцата пияна необразована гмеж!

265

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 289 "Аха, друг човек го казал?" Ми, да, друг човек го каза. :))) Проблем? :))) Или нямаш измъкване от батака, в който се вкара, и просто тролействането е най-лесния начин да забравиш? Ама не става :))))) Впрочем, коментара на човека за кадировците нямаше общо с диверсията в Крим, та даже и по тая линия се провали, акто се опита да смесиш моя и неговия коментар в едно. :)))

264

Анонимен

преди 1 година

До 291. Не думай!!!

263

До 296

преди 1 година

Както САЩ помогноха за демократизирането на Афганистан? Или Украйна?

262

Краварчето

преди 1 година

Нацистка Германия също си беше взела милиони квадратни километри, но видяхме какво стана. Монголите на Чингис също си бяха взели цяла Русия, нали така?!? Отговаряйте, пияниМаргинали!

261

Анонимен

преди 1 година

До Краварчето 296. САЩ ще помогнат за демократизирането на Русия и за освобождаването и от природните и ресурси. Но всичко това - само в сънищата ви.

260

Pesho

преди 1 година

Мизерията в просия и до сега беше огромна, а сега не знам какво ще дъвчат зимата. Бой по руския башибозук докато мърда! Не съм знаел, че в Украйна има такъв велик народ. Ама можеше да се предположи - то си е Волжска България.