129

сина

преди 1 година

здравейте колеги тролещи, днес се успах, започваме ли да бачкаме за стотачката?

128

гнусни руснаци

преди 1 година

светът ще е по-хубаво място ако русия не съществува

127

сина

преди 1 година

здравейте колеги ***, днес малко се успах. Почваме ли да бачкаме за 100тачката днес ?

126

обективен

преди 1 година

Бандеровците не са дали и копейка за тази централа.Тя е построена изцяло с руски пари и технологии.Како и всичко останало във фашистка Укрина.И е редно всичко да се върне на мястото си.

125

Иван

преди 1 година

Е ти само като видиш, че статията е от Нелито ти става ясно.

124

11

преди 1 година

Сто кила глупости в тоя пасквил. "В южния град Никопол се намира една от най-опасните гледни точки", "Те идват от посока Енерходар, градът, в който се намира централата.", "Картината е мътна, но рисковете са кристално ясни.", "СвИтлана". Аве, идиотска работа.

123

сина

преди 1 година

Няма паника сред работниците, всичко в централата е спокойно, осигурени са необходимите условия за живот на служителите, проблема е, че зеленото шмъркано човече обстрелва района на централата, а руснаците я бранят! Украйнините на Русия са руски и винаги са били. Държава украйна няма преди 100 години, както и Северна македония... Ще го разберат по трудния начин нацистите, подкрепяни от сащ и ес

122

ха-ха-ха

преди 1 година

След като Русия е във война с Оксрайна ,значи хохлите трябва да работят в централата като пленници.Тази статия е поредната повърня срещу Русия от страна на автора.Може би 500 та статия за последните 4-5 месеца от този автор.Рекорд.

121

КУКУ

преди 1 година

Новини от 10.08 - Руснаците обстрелват АЕЦ Запорожие; Новини от 12.08. - Руснаците използват АЕЦ Запорожие като военна база. Заключителен въпрос - Олигoфрeни ли сте?

120

Анонимен

преди 1 година

Заличавай тая Украйна и да живеем нормално. Ай ше ги и Украинците сиктир...

119

Малтиец 1914

преди 1 година

Лоша работа е това. Като снощната.

118

До Пич

преди 1 година

Народ който шантажира Света е само един това е американският

117

Пич

преди 1 година

Руските оорки накрая ще направят една авария в АЕЦ-а и пак ще се направят на луди - "Не знаем за какво говорите, украинците са виновни". Много спешно трябва да се направи една бърза офанзива, да се изхвърлят от Украйна, и после директно към Москва. Това безобразие не може да продължава повече. Един *** народ шантажира целия свят. И това от край време. Разбирам да имат някакви постижения, да предоставят нещо на света, пък после да имат претенции, а те една четка за зъби не могат да направят

116

Анонимен

преди 1 година

Така се зящитава страна и народ както го правят Руснаците българите ведняга бягат и клякат на кой дойде.

115

Българан

преди 1 година

Все повече ставам фен на руснаците.

114

Морален чистак

преди 1 година

Не е морално да купуваме руска газ. По добре да обеднявам и да студувам, отколкото да финансирам убийството на невинни украински дечица и изнасилването на невинни украински девойчици(с бутилка) от путинските окупатори. Газта може да е скъпа, но моралната чистота е безценна.

113

Анонимен

преди 1 година

Решението е просто укряинците да се разкарат от Руските земи.Кво дирят там

112

Тато

преди 1 година

Екип на BBC ли е - не четете. Британците бълват всекидневно пропаганда.

111

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 117 "Вие българи ли сте бе? Укрите като си преин>>>>>ъ<<<<чават българските/руските думи" И ти преинЪчаваш българските думи, но докато за произношението на имена може да се води дискусия, за откровени грешки в изписването на думи на уж майчиния ти език може да има само едно обяснение: това, в което обвиняваш другите. Същия си, като руските ти господари. Те така правят, когато мизерстват и правят престъпления.

110

r3v0lv3r

преди 1 година

До Гиб МелсънНе се хаби, главният виновник за аварията е руснакът Анатоли Дятов, който е от Краснодар, който управлява избухналият блок и неговоите заповеди са причина за аварията.