86

RED MACHINE

преди 1 година

Някой неща не се променят. Всички знаят от поколение на поколение - ЦСКА = Евробоец, Левски = ***. Краварите от Подуене и да тичат срещу ЦСКА не могат да ги стигнат...

85

ябадабаду

преди 1 година

До ЦСКА- Базелможе да е 0-6 но не е от Хамрун спартанс

84

Вертонген

преди 1 година

Малката Перука прецака отбора.Там, да пази между краката на Лозанова,заедно с баджанака Божи Гол.

83

Анонимен

преди 1 година

Стига толкова бъзици с тея, откраднаха името на апостола - предполага се че трябва да славят България, а не 108 години срам. Васил Левски ви се смее.

82

УЕФА

преди 1 година

Боби ни звънка. Отлагаме финала на ШЛ догодина

81

Анонимен

преди 1 година

Насериозно е, изравняваш, остават 4 минути и веднага пускаш гол. Пълен абсурд. Няма оправдание, дори и малката Перука да е виновна.

80

ПодуенЪ

преди 1 година

Срам Вековенъ.

79

Bo

преди 1 година

Каква оценка си давате Г-н Н.Михайлов за днешния мач! Ники- Шестица

78

Бате Бойко

преди 1 година

Е, не така, де. Те си харесват Перуканови, техническият Гонзо. А Никито какво му има? Най-добрият вратар в Левски в момента. Ако е зле, то другите са по-зле. Така, че всичко си е по местата. За мен няма изненади.

77

Анонимен

преди 1 година

Гола вода са говедата.

76

Анонимен

преди 1 година

Вижте, без да съм особено голям футболен фен, но е абсолютен факт, че единствените български футболисти (реално и единствените българи), които знаят в чужбина са Стойчков и Бербатов. Демек само армеици. Мисля че няма какво повече да коментираме.

75

Анонимен

преди 1 година

***-а паднаха заради малкия Перукан,който е гола вода.

74

Анонимен

преди 1 година

Никито Михайлов е символ на всичко най-лошо в българския футбол, откакто баща му е президент на БФС - некадърност, връзкарство, шуробаджанащина, корупция, наглост. Винаги си е бил слаб вратар, дори когато физически е бил във форма, а не *** като сега.Но имаше много заслепени левскари, които го защитаваха - какъв талант бил, Ливърпул го купил, футболист на годината заслужено станал, нямало по-добър вратар от него за националния отбор....хак ви е сега, с един нормален вратар се класирахте

73

Анонимен

преди 1 година

Ники михайлов да не се занимава с футбол никога повече

72

Вибратор

преди 1 година

Да отлагат до Нова година мачове ако искат говедата!

71

Анонимен

преди 1 година

Добре щяха да дойдат паричките за класиране! Ники тегли бърз кредит и дай парите ,ти си виновен че паднахме !

70

Софиянец

преди 1 година

Между другото не знам точно на какво се дължи, но в София всичките чалгаджии/салфеткаджии и като цяло най-ниските слоеве от обществото винаги, АМА ВИНАГИ са лефскари, а по-интелигентните хора и такива, които умеят да разсъждават винаги цесекари. Интересен феномен и абсолютен факт.

69

ДО 60-ти

преди 1 година

ТРОЙЧО ,прав си.

68

SF

преди 1 година

Наистина историческа победа за ЦСКА и Българския клубен футбол, защото статистиката казваше, че Български отбор никога не продължава след загуба на собствен терен! НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ЦСКА НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ КЛАСНИ ФУТБОЛИСТИ! В момента в ЦСКА няма дрибльори, никой не преодолява съперник един на един и така няма острота в атаките! ЦСКА трябва да купи класни, бързи и технични офанзивни футболисти, останалото треньора знае как да го постигне! ЛЕВСКИ НЯМАТ НУЖДА ОТ КОМЕНТАР, просто си затвърдиха РЕНОМЕТО в ЕВРОПА и отпаднаха от малтийски клуб! Жалко, че Мъри отложи толкова мачове!

67

Анонимен

преди 1 година

Никито си спретна Вердер 2.0 тая вечер. Очаквам трансфер в Ливърпул.