19

Анонимен

преди 1 година

В Дамаск е по-топло през зимата, тогава пак направете класация...

18

НАП

преди 1 година

Виена е хубава, ако евро жендер от 37 пол. За нормалните хора, там е ад!

17

И двете...

преди 1 година

...страни са световно известни с някои неща. В частност Виена и Дамаск. Всеки по света знае за захерторте, виенските сладкарници, виенската филхармония и новогодишните концерти. Прекрасна архитектура. За сабята Дамаскиня също почти всеки знае, а дамаската стомана и до сега се ползва от производители на оръжия. Майстори са на изделия от злато и сребро, оригинални мебели и тъкани/дамаски/ за дрехи и тапицерия.

16

Пич

преди 1 година

Пффф... Не знам как е правена класацията, но хубаво се посмях! Копенхаген, Амстердам и Франкфурт не стават за нищо - мърляви гета. Останалите от топ 10 стават за туризъм, макар че не бих живял в тях. Виена безспорно е най-красивият град от гледна точка на архитектура, но това е строено от предишни поколения. Днес животът там също не е чак толкова приятен.

15

Ликвидация на банди

преди 1 година

НА практика не може да минете безопасно по улици,булеварди в села и градове.. Облъчват Ви зверски .. НАд 35 % от населението НЯМАМЕ доходи за оцеляване ..НАД 1 000 000 нямат никакви доходи.. Нагли престъпници менкат на власт нарочно създадени групировки маскирани като ПАРТИИ.. Ползват мощни вкл пси активни техники за манипулиране на изборите..След стандартното ограбване през бюджета на милиарди сега ограбват милиарди през цените ...вкл на тока и горивата..

14

Чефо

преди 1 година

Вие луди ли сте бе? Във Виена не можеш да си паркираш колата където искаш. Трябва да си плащаш като поп данъци и осигуровки. Не можеш да си хвърляш ***. Не можеш да си правиш незаконни ремонти. Не можеш да караш пиян и дрогиран. Трябва да пазиш тишина и да уважаваш личното пространство на хората. Абе, това не си е работа. Тук си е най-добре. Там е нек'в филм от 1984, баце.

13

Анонимен

преди 1 година

защо не сте писали че е най лошо първо място е българия в страни където не се въюва а сте написали дамаск където се въюва вие в българия се смятате че сте хора или човеци вие сте крадливи етнически изостанали които вършат геноцит нацисти

12

Женята от Женева

преди 1 година

Бедните мигранти от Африка и Азия всъщност разбират какво е нещастието, като дойдат в Европа, преди да дойдат са били бедни, но щастливи.

11

Анонимен

преди 1 година

Sofia Rest Room, на кое място е?

10

Полицейска мафия ИМА

преди 1 година

Заради терора по пътищата с тежко терористични дигитално холограмни видео пресканиращи оръжия рекламирани като ТОЛ камери и заради холограмните скенери - ЕКО Стикери на предни стъкла БЪлгария вече е МНОГО ОПАСНО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ>>>Всички граждани се следят от ПОЛИЦЕЙСКАТА МАФИЯ през нагло престъпни съоръжения в лични документи вкл дигитално холограмни оръжия.. Всеки може да бъде разболян автоматично или след натискане на три четири бутончета..

9

Анонимен

преди 1 година

Само да потам, култутата по брой гей паради ли се мери?

8

Начо Културния

преди 1 година

При последното ми пътуване в Африка, водих философски разговор с шофьор на туктукче, човекът ме попита защо всички европейци сме такива изнервени, прав е, може да си с негърски паспорт в джоба, и да си живееш щастливо ден за ден в Африка, да си щракаш с пръсти "поле-поле"

7

Хах

преди 1 година

Във Виена си се чувстваш като в Дамаск.

6

Анонимен

преди 1 година

"Виена е най-доброто място за живеене в света" - ако си араб

5

Анонимен

преди 1 година

да бе... до преди 8 месеца с лишаването на свобода на ненабодените хора не бих го нарекъл най-добро място за каквото и да било

4

Иво

преди 1 година

Мислех, че е София, то пък май изобшо я няма в класацията.

3

Анонимен

преди 1 година

До Асан В момента работят по първото си качествено бръснарско ножче...Напредват!!

2

Анонимен

преди 1 година

русия как е? Благодат, а?

1

Асан

преди 1 година

А в голташка Русия как е? Направиха ли вече първия Москвич?