217

И.Б.

преди 1 година

Правилно не може Б.Борисов да се сравнява с Кирил Петков - най-малкото по външен вид и интелект.

216

СТУД

преди 1 година

В КАУФЛАНД ИМА ДУХАЛКИ ПО 5ЛВ.

215

преди 1 година

Грабим Евросредства Рекетираме и Бием

214

До украинците

преди 1 година

Товарищ, когато правиш подобни умозаключения говори в единствено число и от свое име, за да не ангажираш и другите с диагнозата си ... !!!

213

до украинците

преди 1 година

Украинци,върнете се в Украйна.Тука не ви искаме..Не искаме да ви храним.

212

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами политик, който е бил Главен секретар на МВР, Кмет на Столична община, който сам е създал партия, която и сега е 1-ва полтическа сила и е бил 12 години Премиер на България е доказал себе си, колкото и това да не се харесва на чехълчетата и зелените еуглени ... а да сравняваш такъв политик с кирчо е наистина обида ... !!!

211

СТУД?

преди 1 година

Стига сте плашили хората със студ бе! Една духалка струва 19.90лв. За 5 минути прави сауна, където и да я сложиш.

210

Arbeit macht frei

преди 1 година

Помните ли как Боко цитира лозунга "Работата те прави свободен" в позитивен контекст, без дори да подозира какво изрича? Тоя е абсолютен мaлоyмник. Нито е учил история, нито математика, нито химия и физика. Физкултурника, трябва да е бягал от всички часове различни от Физическо Възпитание, за да е на толкова ниско интелектуално ниво!

209

Тошо

преди 1 година

България е дала на света чист български книжовен език !Добре е да си говорим на него и да се вслушваме един в друг, за да имаме развитие !Иначе ни чака Баба Зима, която ще ни даде урок, ама от по-трудния вариант на теста!Ще го изкарат някои, а за останалите....!Студът, стахът и срамът ще са част от нашата психология, а и...начин на живот !Докога ще замитаме проблемите и няма да си общуваме....нее ли време да си стъпим на егото и да напуснем детската градина!

208

:D

преди 1 година

Той не е спирал да обижда Радев от 4 години, ама сега му е обиден :D ех

207

Ценко Чоков ГЕРБ

преди 1 година

Просто искаме ГЕРБ да спре да краде, рекетира и пребива хората. Много ли искаме?

206

Toa па

преди 1 година

Тебе природата те обидила по принцип бе

205

Вуте

преди 1 година

Леле колко тънко обидчив бил Боцко, такава нежна душа, алигатор колеше и бесеше гледаше лошо и скърцаше със зъби като Кирчо гледа на две линии.

204

Боко Пенсионера

преди 1 година

На АМ Хемус трябва да и се свали статута на магистрала. Тя не е била отваряна на изцяло нито един път последните 12 години при ГЕРБ. На всеки завой има ремонт. Полагат асвалт парче по парче гербавите крадливи строителни фирми, които иначе протестират, рииш ли. Ами Тракия? И тя не е по-добре? Всичко, което е построило ГЕРБ е лошо и счупено. Великата им гордост помпените станции не работят никъде, всичко живо седи без вода, заради непрестанни аварии. Изчезвай Тикво, че ако ти набия един

203

Това е положението

преди 1 година

Не всички са като кмета на Симитли!

202

Вуте

преди 1 година

Цирка продължава Боцко плюе по Кирчо, Кирчо плюе по Боцко, Ичо Иванов по всички а в крайна сметка всичките едни и същи евроатлантици. Докара ни нова Виденова зима по същият сценарии като тогава и кервана си върви. Канадците си изнасят злато от Челопеч, Американското посолство продава несъществуващи изтребители а за хората хляб по 1, 70 и студ тепърва ще има по Софето. Ама тя Русия е виновна за всичко нищо че Кирчо и Боцко и Ичо крадат като за последно, Русия е виновна хахаха

201

Театър

преди 1 година

Севда вече е облъчила всички ГЕРБ-аджии, че Кирил и Асен ще бягат в чужбина всеки момент, а ГЕРБ се връща на власт през октомври. Което няма абсолютно нищо общо с реалността. Но идеята е, когато ПП спечели изборите, да ревнат "Фалшифицираха изборите!"

200

ф

преди 1 година

Боко, Боко, сахер има ли?

199

??

преди 1 година

КОЙ Е ТОЯ? С КАКВО Е ИЗВЕСТЕН? КАКВО РАБОТИ?

198

Зоро

преди 1 година

Това да учиш и 'завършиш' Харвард и да излезнеш по прозст от един държач на маркучи е супер прастащина. Киро про100то е най некадърния политик в цялата история на бг и отпреди хан Кубрат. А кой го натресе на народа? Радев фърчилото, той е готов за импийчмънт!