258

Анонимен

преди 1 година

Ахахахахахахахахахахахахахахахахаха! По голяма тъпoтия не бях чел скоро!

257

Анонимен

преди 1 година

До до 323 от славянин Не съм виновен, че не можеш да четеш с разбиране. Аз ясно написах колко време сме били "независими" от газа на Газпром: един месец. Ако считаш свалянето на правителството от Кремъл (след един месец "независимост") за част от тази "независимост" за която говориш, значи е време да седнеш да почетеш малко какви думички използваш.

256

обективен

преди 1 година

Вчера /06.08/ великите Краварски щати отбелязаха гордо 77 години от първия ядрен взрив над Хирошима.За секунди 200 000 мирни японци намериха смъртта си.На 09.08 същите вонящи кравари ще отпразнуват смъртта в Нагасаки.И ...нито ред в пресата днес.За бомбите над София и още 141 населени места в БГ-нито ред!Заради продажни и алчни предатели като Паси ,Лорер и подобни ,станахме роби на същите подли кравари.

255

Анонимен

преди 1 година

До до 322 от славянин "абе и вашето фюрерче" Можеш ли да посочиш един белег на класическия Фашизъм, който да липсва при режима в Кремъл? :)))) Само един. :))))

254

Не пут на Фенин

преди 1 година

Въпросът е кой и с какви пари и медии, разпалва конфликтите. На този въпрос трябва да се отговори. Честно и почтено. Че путинова Русия не е цвете за мирисане, си го знаем, но ключът е за друга барака. Впрочем "демокрацията" и "свободата на словото и медиите" на запада и ЕС отдавна надминаха тези на Русия. Сега наред е и икономиката, а и глада и студа. Но всяко нещо с времето си, тендецията е очевидна.

253

Анонимен

преди 1 година

Значи "славянина" не знае какъв е Ботев, и за кого е писал? Хммм. Защо ли това не ме учудва?

252

Анонимен

преди 1 година

До 318 славянин Аз обаче ти пиша кога Русия задвижи пешките си да спрат прекъсването на зависимостта ни от газа им, и това е което има значение за спора ни откога България е "независима" от руския газ. Веднага щом се видя, че има правителство, което иска такава независимост, бяха задвижени лостовете за елиминирането му. Последващия период на безвремие по никакъв начин не може да се определи като "независимост", а с идването на новото правителство на Радев се прави нужното да ни прунудят отново.

251

Анонимен

преди 1 година

Невъзможно по две причини, Русия вече няма сила за нищо, а Сърбите знаят какво ги чака, ако пак се направят на мъже.

250

Анонимен

преди 1 година

До до 317 от славянин "Кога Ботев е казал за себе си че е ''анархист'' мистър-хер-мосю!" Знаеш ли кой е Прюдон?

249

Анонимен

преди 1 година

До до 312 от славянин "Русия ни спря газа на 27-ми април, за да не сме повече зависими от нея! Оттогава са минали 3 месеца и 11 дни, не един месец!" Какво всеки русофил, лъжеш като вместо да комнентираш ФАКТИТЕ ИМАЩИ ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТВЪРДЕНИЕТО, ти коментираш ДРУГИ факти, които НЕ го подкрепят. ИТН официално си оттеглиха от управляващата коалиция на 08.06. 2022, а поведението им на конфронтация с ПП, започна МОГО по-рано, или както казах, месец след официалното спиране на газа.

248

Анонимен

преди 1 година

До до 310 от славянин "Науката и моралът са напълно различни неща, западът може да има наука, но НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ МОРАЛ" Не си прочел това, част от което си цитирал, другарю, затова вместо да разбереш какво казах с тази забележка, продължи с опорка, а не обърна внимание, че ти показах КОНТЕКСТА на казаното от Ботьова, и вътрешното му противоречие. Това е, защото Ботьов е бил АНАРХИСТ. Той не говори за МОРАЛ. А путинофил да говори за морал е гавра и цинизъм.

247

Анонимен

преди 1 година

Западът е циничен нагло-саксонски башибозук, който граби, занулява и колонизира слабите и малките държави.

246

Анонимен

преди 1 година

Володимир Зеленчук: Ден без да прося оръжия, без да загубя територии и без да избиият поне 200 укро войника е пропилян ден.

245

Анонимен

преди 1 година

До до 303 от славянин "От няколко месеца и България има нулева зависимост от руския газ!" Невярно. Не са "няколко месеца", а е точно един месец, и след като отказахме да се поддадем на газовия им рекет, свалиха кабинета. Тъй че ДОСЕГА България не е показала, че може да е независима от руския газ и де факто не е.

244

Анонимен

преди 1 година

До славянин Когато Ботев го е писал това Париж е бил центъра на западната наука :))))))

243

Анонимен

преди 1 година

Като прочетох DW и спрях да чета по-надолу

242

Анонимен

преди 1 година

До до *** пауера "Цените на горивата у нас са такива заради убийствено високите акцизи!" Абсолютна лъжа. Ставката на акцизите за горивата не се е променяла в последните месеци.

241

Анонимен

преди 1 година

До до 287 от славянин "Словакия и Финландия!" Финландия в момента има нулева зависимост от газа на Русия. Словения - 52%. Пробвай пак.

240

Българин

преди 1 година

От ще годе читава медия станахте битер клюкарник. От 6 заглавни новини, 4 са ви с въпросителни накрая. Нас читателите ли питате? Или просто се опитвате по този евтин начин да насаждате определени мнения?

239

Анонимен

преди 1 година

Сърбия е обградена от НАТО и съюзници му като цяло шансовете и за успех при някаква провокация са нулеви.