22

Сия

преди 1 година

Да бе да,щото вашият манталитет е по-различен.Всички сте , еднакво злобни, нагли,некадърни,схемаджии и алчни за кокала .Пълен провал ,е това сте

21

До 23

преди 1 година

Бай Петко бащата на Киро сравни (в деня на втория протест в подкрепа на правителството) сина си Кирил Петков с Хитлер. Представяте ли си колко трябва да си хахо, за да правиш протест срещу опозицията? Хахахаха В цял свят такова животно като протест срещу опозицията няма..Киро е проект на Бай Петко, който е избягал през 1988 с любовницата си за агентура. По онова време не можеше да се обикаля до Китай без да си агент на чужда държава. Мафията, за която Петко говори е фашизоидно мислене.

20

Анонимен

преди 1 година

Изчегъртваме по поръчка. Качествено и бързо. Даваме и гаранция.10 % отстъпка за редовни клиенти.

19

Анонимен гербер

преди 1 година

Тошко е съвршенно прав, частот това което казва се виждаше с просто око и отстрани.

18

Изтрезнял

преди 1 година

Като си спомням-най-спокойно и богато си живеехме, когато Бойко събираше и разпределяше държавните пари.... Най-справедливо беше при ГЕРБ /СДС /ПАТРИОТИ....

17

Анонимен

преди 1 година

До номер 20:Не е вярно.Бащата на Кирчо каза,че народа е мафията.Те затова все твърдят,че мафията ги е свалила.Направо всички ни обвиняват.

16

Анонимен

преди 1 година

Тези се вмъкнаха внпарламента от задния ход, с една единствена цел да съборят правителството на протестиращите, защото тези наготово се вмъкнаха, без да ходят на протести!!!!

15

Анонимен

преди 1 година

още миналата година, когато на Ристу почна да му се привижда дългата ръка на ДьПьСь и прецака възможноста за правителство, требваше да Ви светне лампата, и повече с тия да не влизате в никакви преговори

14

ПП =БСП =ДБ =РАДЕВ

преди 1 година

.. НЕ СА БЪЛГАРИ......... ТЕ СА ДВОЙНИ/ТРОЙНИ АГЕНТИ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ............ ЗАТОВА УНИЩОЖАВАТ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ - ПЛАЩАТ ИМ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ..

13

Анонимен

преди 1 година

Освен това, което казва Тошко - ПеПе насаждат фашизоидни идеи. Да твърдиш,че един милион хора в България са мафия е абсолютно фашизоидна идея. Те повтарят мафия, мафия,мафия... Като им искаш дефиниция за мафия не могат да обяснят какво е мафия. Tошко и Слави имат голям грях, че влязоха в тази крадлива коалиция, но ако не бяха влезли сега нямаше да знаете колко некомпетентни и некадърни, арогантни и крадливи са Киро,Лена, Асен и Лорер, а и Нинова, Христо, Гнома и другите измамници.

12

наблюдател

преди 1 година

До ПП =БСП =ДБ =РАДЕВПлачеш за Бойко.

11

Гошо...Тъпото

преди 1 година

От всички се...разбра,че който гласува за...изчергвача Славчо Кукубендов,получава...накрая обвит в...панделка Банкянския Феномен. На това се казва фокус-мокус...феномен фокус.

10

Анонимен

преди 1 година

Че то по големи подръжници на ГЕРБ и ДПС от самите ПП има ли?Нали точно те с малоумната си политика 6 месеца направиха така че отиваме на нови избори :))

9

ПП =БСП =ДБ =РАДЕВ

преди 1 година

те докараха ПРОМЯНАТА........те ЗАГРОБИХА БЪЛГАРИЯ..........искаме ВЪЗМЕЗДИЕ...!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Не, това не е манталитет на ПП! ИТН СА ПОДДРЪЖНИЦИ НА ГЕРБ И ДПС и това е публична "тайна"!! Харесвам манталитетът да се казва ИСТИНАТА!

7

Ралица

преди 1 година

ТОШКО ТИ СИ В ПАРЛАМЕНТА ДА ИГРАЕШ ПО СВИРКАТА НА ЕДНИ ХОРА ИЛИ ДА РАБОТИШ ЗА БЪЛГАРИЯ КАТО СИ ВИЖДАЛ ЧЕ ТОВА Е ГРЕШНО ЗАЩО СИ МЪЛЧАЛ ДЕПУТАТ СИ ЗА ДА РАБОТИЩ ЗА БЪЛГАРИЯ ТОШКО А НЕ ДА УГАЖДАШ НА ЕДНИ КРАДЦИ

6

Анонимен

преди 1 година

Гешееев хайде докажи че си прокурор а не послушко дето най големия му успех са две фусти с 50000 лева. Разследвай, направи обвинение срещу Кокорестия тарикат.

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4, мани ги тия 15 хиляди, мен ме интересува к'во стана с пшеницата на Асен, все пак 1,2 млрд. лева

4

Анонимен

преди 1 година

А бе то е ясно, че ще се обдините с Ггерб след изборите??

3

Анонимен

преди 1 година

Кирчо как ще обясни харченето на 15 000 държавни пари в черноморски хотел в Лозен?Ние обедняваме,а той като за последно ходи нагоре надолу да харчи...