48

Наблюдател

преди 1 година

Стефан Янев е уж натовски генерал но с цялото си излъчване ми напомня на келнер от соца. Усмихнат, сервилен и крадлив. Готов да ти донесе вчерашно ядене, оводнено питие и да те удари двойно в сметката. Но винаги с усмивка и фалшива любезност. В родното село на Янев Поповица имаше един култов ресторант "Конника", явно Стефчо е черпил опит от тамошните келнери.

47

Зозо

преди 1 година

Мамо, мамо, я ги виж! Що е? Идат, погледни ги.С пушки, с саби... Що стоиш?Скоро, чедо, поздрави ги!................АЙ СИКТИР!!! Поредните руски пеирази!

46

Ха-ха-ха

преди 1 година

Този зелен чорап не се усеща, че оприличаването с Орбан го превръща в символ на руския слугинаж. Но така и, като си имаме работа с бивш военен, фупажката винаги деформира главата!

45

Анонимен

преди 1 година

Стефан Янев е поредният копировач на Волен Сидеров. "Български възход" е копирано от "Възраждане" и "Атака". Поредният психопат в политиката, който ще лъже хората. Поредният Яне Янев, който ще се бори с Борисов, докато Борисов не му обърне внимание и не го купи най-после, след голямото настояване на поредния Янев. Даже фамилиите на Яне Янев и Стефан Янев съвпадат.

44

Ралица

преди 1 година

БОЖЕ БОЖЕ ЯВИ СЕ ОЩЕ ЕДИН МЕСИЯ УЖАС ТИЯ ХОРА ЗАЩО СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО НЯКАКВИ НЕПОВТОРИМИ ЕДИНСТВЕНИ ЛЕЛЕ А ОТБОРЪТ ОГРАБИ БЪРЗО КАКВОТО МОЖА ЕДНОЛИЧНО СПРЯ ГАЗ ЗА ИКОНОМИКАТА НИ БЕЗНАКОЗАНО НУЛЕВАЦИТЕ С ПОДКРЕПАТА НА РАДЕВ НА РАШКОВ ВСЕ ХОРА ОТ БКП СЕГА И ТОЗИ

43

Анонимен

преди 1 година

и тоя ли пази боже

42

Анонимен

преди 1 година

Този какво прави още в страната ни, да си ходи да се включва в `специалната операция` .

41

Анонимен

преди 1 година

пффф има да изядеш много хляб до Орбан!

40

мани мани

преди 1 година

и тоя се вживява като човек от народа като нинова , остава да се снима с козички :)

39

шмatka

преди 1 година

всеки от тези нашичките хубостници им се ще да си ги мерят с големите в световната политика ,ама на *** като тоя няма как да се случи!?!?

38

Анонимен

преди 1 година

Въпроса е кой ще направи коалиция с Копейкин който ще е първи на изборите

37

Анонимен

преди 1 година

Защо децата на Янев когато беше служебен МП бяха назначени без конкурс в БЕХ и Булгаргаз на тлъсти заплати??? Това не е ли корупция?

36

Анонимен

преди 1 година

Янев разликата е че Унгария не разруши нито един завот от миналото си още работят при нас всичко унищожено и ограбено

35

тя

преди 1 година

Ще гласувам за генерала !

34

Анонимен

преди 1 година

Погледнала жабата...

33

Поредният Проект

преди 1 година

на ЦРУ за Разбиване на Вота, 2 техники се Използват в България - Подтискане на Вота, т.е. търси се Минимална Избирателна Активност и Разкъсването му, така например БСП ни Управляваше с 4ри Министъра и Зам. Премиер със само 270 000 гласа на последните Избори от 7 000 000 Българи!! Аз за това, ще дам Наказателният си Вот за Възраждане, така Мафията ПП, БСП, ДБ и ГЕРБ - нямат Шанс, а този е Пр0сто Смешен - само за Разбиването на Вота в Играта!!

32

Анонимен

преди 1 година

Български възход смях да върнем всичко строено през бай Тошово време ми добре ами хората дето избягаха как ще ги върнеш и запустелите села

31

Анонимен

преди 1 година

По време на Янев се въведоха най - силните мерки към кови и сертификатите. Няма нищо общо с Орбан тоя.

30

Анонимен

преди 1 година

За огромно съжаление на Янев всички видяхме и разбрахме,че той нито е,нито може да бъде като Виктор Орбан! Той е следваща порция,зависим от "Козяк" политик! От такива нищо ново и добро за БЪЛГАРИЯ не може да се очаква! А правенето на пиар с Орбан показва дълбока комплексарщина и осъзнаване на собствената несъстоятелност!

29

Анонимен

преди 1 година

Хе-хе, ами значи си същият иззрод като него. Наследникът на Гьобелс.