58

НПО -извр@тените

преди 1 година

щом го признават най-накрая, значи е в пъти по-лошо отколкото се показва! Защо Цру не елиминира и зельоньй те ро ри ст?

57

Бягайте в Русия!

преди 1 година

Украинци, бягайте в Русия, за да си спасите живота, а ако сте на фронта, предавайте се на руснаците и отивайте в Русия, вас са ви обрекли на изтребление и за пушечно месо чужденците, но вие не трябва да допуснете това да се случи, отивайте при братята си руснаци, ето какво прочетох днес "Украйна може да мобилизира още около 500 000 наборни войници в армията" , отивайте при майка си Русия и не допускайте да ви избият и извършат геноцид над вас чужденците от Киевската хунта!Спасявайте се в Русия!

56

Анонимен

преди 1 година

До огъзата руска *** и *** - АZ -ът.Либерали са само руските гопници, който започнаха войната с нападение над суверенна държава и не са спирали да избиват цивилно население, а ти си се една огъзена робска *** , от същитите които ревяха когато Нато бомбардиране Сърбия и ги наричахте фашисти, сега носите от 10 кладенеца вода за да оправданието една далеч по брутална война и хиляди убийства от гопниците, а *** оправдавяш и злоратстваш на чужд гръб за него наистина трябва да има чистка

55

Анонимен

преди 1 година

Ето за това целият свят подкрепя братушките докато твъждат прокраварските ***.Колкото повече , толкова повече.

54

Анонимен

преди 1 година

И аз като другите - не мога да повярвам, че е написана ИСТИНАТА, за която руснаците говорят от самото начало.

53

Анонимен

преди 1 година

Това в доклада руснаците го казват отдавна ама няма кой да чуе. Също така нашите медии не огласиха разкритието, което направи украински министър, че нападанията на украинската армия по граждански обекти и инфраструктура е след дадено напътствие от САЩ и съответно тяхно одобрение. Нищо ново неми казват с този доклад. Просто четете повече и ще разберете истината за военната операция в Украйна.

52

Щом

преди 1 година

Амнести го признават в този обем, значи поне 10 пъти повече!

51

Анонимен

преди 1 година

руснаците не са срещу украинците , а воюват за свободата на украинците и Украйна и срещу нацисткия кървав Киевски режим!

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ти добре ли си? Руснаците имат военно превъзходство в момента, само една-две ракети може да пратят и край , но те се опитват да щадят населението в Украйна, гледах два записа, където след бомбенето, руснаците оставяха украинските войници да бягат, наблюдавайки ги, без да ги убиват, руснацитете не са срещу украинците , а воюват за свободата на украинците и Украйна и срещу нацисткия кървав Киевски режим!

49

Анонимен

преди 1 година

az-ът ще раздава правосъдие, пазете се!

48

Хах

преди 1 година

Тцтц. Вие, ако бяхте ръководители на държава, щяха да ви превземат за една седмица. Трябва да се взимат тежки решения понякога. Като това с разполагането в жилищни сгради. Което си е стандартна практика всъщност.

47

аZ-ът

преди 1 година

Като чета коментарите тва нещо либераслъка наистина са неква секта. Когато някакво НПО каже нещо за Русия скачат като осички (не като оси, нямат тая сила - осички), когато същото НПО каже за Украйна - се чудят как да извъртят думите само да оправдаят. Тука няма мисъл е тия кратунки, с три хора ще се оправяме , когато дойде моментът по старият начин от 1945-та.

46

Анонимен

преди 1 година

Мордор няма авиация- укрити я свалиха, сега е ред на артилерията с Хималаите и ракиите ще воюват в Украйна с пушки нахапа! СЛАВА на Героите!

45

Анонимен

преди 1 година

Обръщате ли внимание как леко по-леко започват да отсвирват Украйна. Някои държави вече отказват да им пращат оръжие, докладите излизат вече с истинските им лица, водещи западни медии говорят срещу тях, "бежанците" им стават нежелани и т.н. Явно разбраха, че Украйна е загубена кауза и наливането на пари там са като подарък за Русия.

44

Анонимен

преди 1 година

Украинците трябва да защитават градовете си от Космоса, как така ще стоят в градовете си, докато защитават.... градовете си?

43

аZ-ът

преди 1 година

ай стига ве ... честно ?

42

ил Рапоне

преди 1 година

Амнести, хау деър ю да кажете истината, баш от лондонстан прадеш сити. Приятен ден.

41

Анонимен

преди 1 година

Ами ве, не мое да биде.....тва е путлерска пропаганда!Сега става ли ви ясно защо руснаците забуксуваха и защо не използват своята авиация. Укропитека на бело няма ли да го съдят сега за военни престъпления? Отвратително жалко същество, което унищожи страната и народа си...

40

да

преди 1 година

продължават да използват човешки щит тия украински бандити, затова русите не могат да ги ударят както трябва, затова бавно върви прочистването на земята от бандитите! СЛАВА НА РУСИЯ!

39

Македонец

преди 1 година

Нищо не нарушава Украйна, ВСУ са си на тяхна територия, това са Украински градове, училища, сгради, какво търсят руските фашисти в Украйна- хитлеристки мръсни!!!