121

Зозо

преди 1 година

До Митко............ А Корнелия не е ли милионерка бре, Митко? Ама социалистите сте *** парчета и ще се самозатриете. Рундю ще ви тегли ножа окончателно. Отдавна съм ви писал тука :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

120

пенсионер

преди 1 година

НУЖНО Е ДА ВИ ИЗЧЕГЪРТАТ ВСИЧКИТЕ КАЛИНКИ НАЗНАЧЕНИ ОТ БАБЕТ И СТИГА СТЕ РЕВАЛИ!!!!!

119

Бунгур

преди 1 година

БСП отива към пълна изолация. Никой няма да иска да се коалира с тях преди и след изборите.Всичко си идва на мястото.

118

Анонимен

преди 1 година

Добре прави да ви "удря", даже ви е малко. Вие сте античовешка партия! Справка - ръста на цените. Но вие изглежда живеете в друга реалност.

117

Лойко

преди 1 година

Национален съвет...,та Национален съвет.БСП неможе да има Национален...какво да е. Може да има само Висш партиен съвет,но не и Национален. Отдавна не са единствената партия в България.

116

Митко

преди 1 година

Първо тези двамата навлеци Кирил Добрев и Калоян Паргов ги върна в БСП Върховния касационен съд, а не Конституционния съд и второ такива като тях милионери нямат място в БСП.

115

Зозо

преди 1 година

Въййййййййййййййй, какво доживяхме??? По БСП ТВ да се леят смъртни заплахи към Рундю, Юницата и Крум Зарков???? Ще колабирам от смях тука, не... нимоа :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

114

Анонимен

преди 1 година

Тия са по-глупави дори и от ДБ. Сами се затриват.

113

Кво реват

преди 1 година

То цялото служебно си е ачик БСП. Само сигурно дето Корнела не го е назначавала. Пак БСП ни управлява и добро няма да видим. Чака ни нова Виденова зима.

112

Анонимен

преди 1 година

Тия на кво се надяват на следващите избори не ги знам. Карат се с президента, изгубиха русофилите заради Възраждане, данеби да се надяват, че *** ще гласуват за тях хахаха

111

Анонимен

преди 1 година

Не президента, ние ще ви наритаме октомври директо през прозореца на парламента ще излетите.

110

Зозо

преди 1 година

Хахааааа, БСП ТВ голямо шоу. Обаждат се на живо комунистически животни и леят смъртни обиди и закани към Рундю :))))))))))))))))))) До вчера го боготворяха :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Тука се търкалям от смях. Комунисти сър!!!

109

Иииих

преди 1 година

И с какво по- точно ги е ударил???? Нищо им няма! Пак си цвилят и си набиват до пръсване!

108

Добър ден

преди 1 година

МВР и ДАНС се опитват да върнат изч.адието Борисов на власт!

107

Слепи ли сте

преди 1 година

Удрят ви Чужди Служби, в цяла Европа унищожиха Социалистическите партии!Нинова, Радев всички са вербувани................ Приятен Ден!

106

Зозо

преди 1 година

Какво става Сливенски?!? Чегърт, чегърт..... Болят ли зъбките? Дето викаше оня от ДПС :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

105

модерният ляв

преди 1 година

Да се защитят всички социалисти като паметници на културата,толкова малко ни останаха.

104

<html><body

преди 1 година

>Утре ще дам нова информация и документи за износа на българско оръжия за Украйна и ролята на Корнелия Нинова в това. Обществото има право да знае! Няма да приключа с медийните си изяви. Делата не ме плашат нито грозната реалност, че в България, който говори публично истината, често се превръща във враг на властимащите!

103

Обективно

преди 1 година

АЗ НЕ ВИЖДАМ С КАКВО РАДЕВ УДРЯ БСП - НАЛИ УЖ НИКОЙ ТАМ ТЕ Е КРАЛ?! ЗАЩО ТАКА ГИ СТРАХУВА РАДЕВ?!?

102

Зозо

преди 1 година

Хахааааа, в момента по БСП ТВ се обаждат дръти комунисти и кълнат Рундю да плати с живота си :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Хахахааааа, пълен резил!!!