19

Анонимен

преди 1 година

Той Е терористична организация. Или по друг начин се казва когато 8 години обстрелваш цивилни?

18

Анонимен

преди 1 година

Тая малка и жалка държава се опитва да прави нещо подобно на големите но всичко това няма никакво значение.

17

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Каква терористична група, цялата Руска Федерация е официално обявена от ООН за терористична организация.

16

Бучаков

преди 1 година

Ще стане интресно АТАКАМСите като бъдат доставени в Украйна, да видим с 300км радиус къде ще пържат руски тикви.

15

От дедо ми знам

преди 1 година

През ВСВ през наше село са минали първо германски войски, а по късно и съветски. Когато герамнците са били в селото, никой не го е било страх да излиза и живота е те1ал нормално, момите и булките са ходили спокойно за вода до селския геран и германците даже са им помагали да вадят вода. Обаче когато мужиците са дошли, никой не е смеел да се разхожда свободно, особенно момите и булките. От руснака по див няма.

14

Анонимен

преди 1 година

Азов е произлязъл от паравоенна формирование. Шеф на полк, каквото и да значи това, е без военно образование, което може да е норма, ама не и в въоръжените сили на нормална държава. Но е идейно подготвен и най вече оцапан в АТО с кръв на мирни сепаратисти.

13

Анонимен

преди 1 година

Вече и малките русначета разбраха, Русия не само е най-голямата държава в света, а най-голямата терористична държава в света.

12

Анонимен

преди 1 година

Световната общност в най-скоро време очакв Владимит Путин и подчинените му да бъдат арестувани и съдени за геноцид, международен тероризъм, военни престъпления и престъпления срещу човечеството.Цялата арминия на Русия трябва да бъде обявена за терористична, която избива цивилни, изнасилва, отвлича военни и цивилни, подлага ги на малтретиране и мъчения, разрушава градска и частна собственост, анексира чужди територии.

11

Бай Дечо

преди 1 година

Най-голямата грешка на Украйна беше че не изтегли полка Азов навреме. Ако сега тези бойци бяха на разположение, контранастъплението щеше да е започнало.

10

Анонимен

преди 1 година

Руските мордери са най-кръвожадните мордери.

9

Demonaz

преди 1 година

Руското имперско движение, Вагнер, имперския легион русич какви са ,а ? Пу лтерски роми.

8

Анонимен

преди 1 година

А пък целия цивилизован свят обяви Русия за терористична държава.

7

Трак

преди 1 година

Напротив РАШИСТАН Е ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА ПОДКРЕПЯЩА ТЕРОРИЗМА И ИЗВЪРШВАЩА ГЕНОЦИД И ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В УКРАЙНА А АЗОВ СА БОРЦИ ЗА СВОБОДА И СЕ БОРЯТ СРЕЩУ ОКУПАТОРА КОМУНИСТИЧЕСКИ ЦИОНИСТКИ БОЛШЕВИШКИ РАШИСТАН И ОРДАТА НА ДЖУДЖЕТО УБИЕЦ ТЕРОРИСТ КОМУНИСТ

6

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

Терористичната организация е всъщност ДЛНР (като ислямска държава) - отново доказа същността си след скопяването и убийството на военнопленник от преди два дни, за което се похвалиха и публикуваха видео. А русия е държава спонсорираща и поддържаща международния тероризъм. Т.нар. азов е всъщност редовно подразделение на украинската армия. Единственото доказателство че азов са "нацисти" е че имат татуировки. (Тук ще пропусна за "вагнер".) Но така е с путинистка русия и фашиската й пропаганда.

5

Анонимен

преди 1 година

Пълно е с доказателства за терористичните им и крайно националистически действия. Наказателни отряди с неонациска идеология. И за допуск до високи офицерски чинове и кариерен ръст, задължително участие в акции по обстрел на територията под контролна на ДЛНР и задължително жертви от мирното население.Тези са позор за рода на човеците.

4

Анонимен

преди 1 година

Хаха, държава-терорист обвинява защитаващите се в тероризъм. Да видим другарят Си ще направи ли още по-срамен плонж от джуджето. Уж местели интерконтинентални ракети. Смятай за какви болни мозъци става въпрос, щом едно бабе дипломат ги кара да откачат така.

3

Неизбежно е

преди 1 година

Руските нацисти изгубиха правото да кзват каквото и да било. Това, което правят не е "съд" а разпореждане от позицията на силата. Когато това се промени, "присъдите" им ще бъдат обозначени като каквото всъщност са: военни престъпления.

2

Victimized

преди 1 година

Най-значимото военно формирование, в което всички са доброволци цивилни.

1

Анонимен

преди 1 година

Виж ти сигурно затова самите украинци по заповед на зеления ги изпотрепаха с америчките ракети.