144

дилър

преди 1 година

тая на райски газ ли е ?

143

Анонимен

преди 1 година

Държавата е пред разпад, няма какво да се заблуждвате. За да бъде по-безболезнен разпада, закрийте парламента и президентството и започнете да се управлявате в градове-държави с пряка демокрация, като Швейцарските кантони. Вместо Съединението прави силата, използвайте ново мото - Всекиму Своето. Иначе ще се разпаднете като Югославия, с граждански войни и бомбардировки. Ще бъде страшно.

142

гост

преди 1 година

ТАЗИ Е Л-У-Д-А .

141

Техноимпекс

преди 1 година

Безплатни учебници и лекарства, ни защо от моите пари, защо аз съм длъжен да плащам за някой който го мързи да работи?

140

пенсионер

преди 1 година

да , държавата е стабилна , но за вас , народа по беден , цените по високи (което винаги се случва след бсп управление ) ти ми се хвалиш колко много си направила . безочие комунистическо !

139

Анонимен

преди 1 година

В тая коалиция няма ли един който да казва истината. Има явно състезание между Кирчо, Ристе , Корнела и Лена кой ще лъже най - добре

138

Анонимен

преди 1 година

Мисля че тая женица леко е слънчасала:))))))))))))))))))

137

ама

преди 1 година

За българина няма ханове и царе Няма 1300 години България има само бузлуджа и шипка Затова нацията ни е на този хал

136

Стабилна държава !?

преди 1 година

Оставяме стабилна държава !? Има ли някой съгласен с това ?

135

Анонимен

преди 1 година

На следващите избори Нинова закрива БСП.

134

Анонимен

преди 1 година

Тази си мисли че като вдигна пенсиите с 10 % пенсионерите са забогатяли. Инфлацията изяде повишението бе другарко какво се хвалиш. Ти ходиш ли в магазин пазаруваш ли продукти С 50 лв вече неможе за три дни храна да си купиш. А зимата щее още по зле с това увеличено парно с 40 % хората ще мръзнат щото няма да може да го плащат. Ти си на гювеч ние ти плащаме и топлото и светлото. Балама си.

133

Малибу

преди 1 година

На това ако му викате стабилна държава...,то ние сме балъци, че живеем и работим в Западна Европа и в Лос Анжелис. Бързо да се връщаме ,че да строим ,,светлото бъдеще на Нинова"....,където пък синчето и е в САЩ а не в Москва. Където Рашков има 23 луксозни имота, че Брат Пит и Харисън Форд да му завиждат....

132

Анонимен

преди 1 година

Добре че си отиде тая коалиция - десни леви чалгари и канадци - принципност отвсякъде.... Нямаше такъв политически Франкенщайн. Лошото е че след всеки следващи избори става по-зле. Няма да ме учуди Възраждане, ДПС и Герб да се коалират. Все пак милиарди трябва да се разпределят, какво тук значат някакви си обещания, програми, политики, цветове и идеали.

131

Анонимен

преди 1 година

Стабилна на дъното...

130

Идеалистра

преди 1 година

Тази лъжкиня ( с каквито се събереш, такъв ставаш ), още ли не са е търкулнали от Бъзлуджа?

129

аа

преди 1 година

Изключително рядко противна жена.

128

Емил босилеград

преди 1 година

Срамота цял живот лъже всички *** си завинаги младостта ни мина с твоите лъжи

127

Анонимен

преди 1 година

Нинова няма никаква връзка с реалността. И след изборите ще отказва да види реалността, че БСП наполовина се е смалила благодарение на нея и обкръжението й.

126

анонимен

преди 1 година

За пореден път комунистите доказват,че докопат ли властта, няма значение дали самостоятелно или в коалиции-комбинации, все успяват да вкарат държавата в невиждана криза. Направо талант си имат за това.

125

Анонимен

преди 1 година

Тия са толкова бутафорни, че бих гласувал за ДПСто от колкото за такива прошляци глупави!