417

Абе

преди 1 година

Къде е Кокора?

416

Скоро

преди 1 година

Трябва да изберем Възраждане!

415

Естествянно - оръжия

преди 1 година

Те нормалните, интелигентните и хората с възможности в Русия и без това бягат масово от путановия рай, с храна или без храна , за диктатора фашист важно е само оръжието

414

Мене от Путин

преди 1 година

Не ме е страх. Страх ме е от НАТО.

413

Казващият Истината

преди 1 година

Путин е разчертал всичко като гениален шахматист. През зимата, Путин и ескпедицията му в Антрактика са готови да изтрелят няколко бомби в огромни ледници и по този начин ще прекъснат течението Гълфстрийм и ще настане ледников период в Европа. За това по-добре от сега всички да дадат това, което Путин иска, няма смисъл от битка, всичко е начертано и предизвестено отдавна.

412

Анонимен

преди 1 година

Обичам ***, обичам войната, обичам глада и мизерията, обичам репресията.

411

Анонимен

преди 1 година

На тоя склеротизирал дъртак Борел още му пари дирника след екскурзията му до Москва миналата година.

410

Статуята на свободат

преди 1 година

Колко повече ме задължават и притискат да мразя Путин, толкова повече го обичам! Защото обичам свободата и избора, ни че Путин ми и много мил!

409

:)

преди 1 година

Руснаците скоро ще трябва да мизерстват, както мизерстваха по времето на СССР. Ограничени, затворени и без бъдеще - това са алкашите и блядухите. Щом още не са свалили Путаka, значи си го заслужават.

408

До Анонимен 368

преди 1 година

КУХЧО КУХЧО ПРАВИ СИ НЕ Е ЧАК ПЪК ЦЯЛ КОНТИНЕНТ, почти две ЕВРОПИ Е...Не мога да разбера как си успяк да се нучиш да пишеш...

407

Анонимен

преди 1 година

Зеленска вече сподели за незнам кое спесание, че не правят достатъчно с екс заради войната..

406

А ще има ли

преди 1 година

Риалити секс на Зеленски и Зеленина?

405

Путинофил

преди 1 година

Това звучи гордо.

404

Анонимен

преди 1 година

В кое следващо списания мислите ще се снима Зеленски и жена му? А мислите ли, че ще пуснат цяла reality TV, като Кардашиан? Медийното присъствие на Зеленски просто не е достатъчно! Само по едно вечерно обръщение и снимки в Vogue, не може така!

403

Анонимен

преди 1 година

Много ме кефи американската пропаганда в България. Като Киро когато се беше качил на статуята на Руския Царя Освободител да вика колко е лоша Русия! Иронията за съжаление остава загубена за по глупавичките като Киро и шефа му!

402

Аз на

преди 1 година

Гейските танци на Зеле мастурбирам.

401

Анонимен

преди 1 година

Аз си гледам само секси снимките на Зеле в Vogue, толкова и висок и тънък! А пък този сикси поглед, все едно не е спал цяла нощ а е шмъркал наркотици! Просто ненадминат хахаха

400

Валенса и Борел

преди 1 година

Някакси медиите пропуснаха изявлението на бившия президент на Полша Лех Валенса, че Русия трябва или да бъде разчленена на много слаби държавици, или да бъде върната до положението на страна с население под 50 милиона жители. Предвид факта, че Валенса е лауреат на Нобелова за награда за мир (?!), Жозеп Борел може би счита, че на Русия и 50 милиона души население и е много. По този начин, над 90 милиона руснаци стават излишни. Над пет пъти повече от изтребените хора по волята на Хитлер.

399

Жените

преди 1 година

Са луднали по тоя, вие му гледайте снимките

398

Анонимен

преди 1 година

Да гея от Запада, не схващат, че има такова нещо като обратна психология! Колкото повече, се опитват да ми продадат нещо, толкова подозрителен ставам и не вярвам! Така и с прекалената антируска пропаганда!