226

един от БГ народ

преди 1 година

Захаровата има мноого дълъг нос...

225

Про100Киро

преди 1 година

Как станахме член на НАТО? С намесата на Русия ли? Киро , всичките ти изречения са алогични. Про100 искаш да си център на внимание. Е Захарова ти обърна внимание.Не знае че мозъка не ти е объркан. А заради теб ще плащаме високи цени на всичко .

224

ОберщурмбанПутлер

преди 1 година

До Анонимен 240 - Пенсионерите не работят. Е, работят, ако им е кеф, но при стабилна пенсия си гледат рахата. Lool

223

Опростачения е

преди 1 година

Заплаха за националната сигурност на Република България и неговите вождове от терористичните организации ДПС,герб,посолство фащ и сие ЕС и обединени наведени региоАНАЛНИ общности нискокачествени дост,ОПатреоти,от югоизточната част на България дето се развъждат и крадът евро фондове и се субсидират за сметка на Българският НАРОД.

222

Абе

преди 1 година

КокорО къде е бе....викат, че е взел парите и е бегал.

221

Едновременно? Верно?

преди 1 година

Вермахтът напада Полша на първи септември 1939 г. и напълно разгромява нейната армия за две седмици. След това, на 17-и септември 1939 г., Червената Армия влиза на територията на Западна Украйна и Западна Беларус, по онова време, територии на разгромена Полша, и ги присъединява, съответно към Беларуската и Украинската съветски социалистически републики. В отговор, на трети септември 1939 г., Великобритания и САЩ, обявяват война на Германия. Те обаче не обявяват война на СССР.

220

100 люпенския

преди 1 година

Премиер,про 100 кирльо и Кокор-*** са в листата на опечалените чакащи за виза за посещение при моха мед.

219

Анонимен

преди 1 година

Турция спря развитието на българите 500 години, руснаците ни отместиха настрани от цивилизованите страни 50 години.

218

не

преди 1 година

не Русия, народа ще те свали от власт завинаги Кирчо. Отивай в Курило да те полекуват да не ръсиш глупости и да съсипваш държавата че много поразии направи

217

Анонимен

преди 1 година

Щом се стигна да отричат, при това директно от Кремъл, значи Петков е уцелил в десятката. :)

216

Анонимен

преди 1 година

банфюрер немаш ли какво да правиш в богатата западна държава или чакаш да ти срасне *** да започнеш пак работа?

215

Този помак

преди 1 година

Е уволнен и цялата шайка от АЙдуци,герб,ДПС и патреотите майчини са в канАЛА.

214

До Щурмчо

преди 1 година

Тва нацистите винаги сте били на много силни наркотици! Все пак еврейския доктор на адолф му удвоява дозата на няколко дни! То няма смисъл да те пипа човек! На умряло куче нож не се вади!

213

Анонимен

преди 1 година

Интересно ми е какво има да се краде в България? --- Европейските помощи това се краде + ако некой читав бизнес си е платил данъците... :)

212

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Шурмчо --- И кой ще ги бие в България, като България е в НАТО - френдли файър ???!!! LoL BTW, ти глей кво стаа в Украйна, че на мониторите на ЦРУ и NSA се виждат някакви солдати, бягащи в галоп наопаки и със съветската буква Z на Zадниците.

211

До Я бегай ма

преди 1 година

Интересно ми е какво има да се краде в България? Има ли нещо останало за крадене?

210

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 231 --- Не бой се аз пиша от една много богата и яко развита западна психиатрия, където не плащат в кирливи рубляци или левчета с покритие от курмид лук, а със сериозна валЮта. Дерзай!

209

Анонимен

преди 1 година

Днес трябва да сигнализира психиятрията - почти всички наричащи себе си демократи са кандидати за психото... опасни са не само за себе си но и за околните.

208

Шурмчо

преди 1 година

до редника с нацистки мечти : Френските специални части от НАТО вече кацнаха в едно поле посред нощ и ядоха здрав бой от 2-*** неподготвени случайно попаднали нашенци! Ако дойдат като ги очакваме, цялото нато на токчета с кожени *** да дойде ще е като дезинсекция със силен препарат! Накрая ще е покрито с натовски *** по гръб!

207

СеСеСеРе

преди 1 година

Тъжно, много тъжно за русожопите дуднещи ддууддучета. След катастрофата на СеСеСеРе, СИВ, Варшавский дагавор и сателитните соц.дэржави, идва приятна изненада - краят на Блатная, именувана още Матушка, Ватная, а тожэ и Рассия. Няма да ни се наложи да чакаме много, като чакането за края на капитализЪма. Lol