28

преди 15 години

Imam snimka ot telefona mi ot katastrofata ako moderatorite dadat mail moga da q pratq da slojite istinska snimka... jalko za horata ;(

27

Полин

преди 15 години

БМВ Е46 не е скъпа лимузина, а 10 годишен кошник. Друг е въпроса, че много терикати вътре си мислят, че е скъпа лимузина, че е бегачка и че е направена да върви на червено и да се движи със вратите настрани.И... резултата е налице.Как ше удари странично линейка, минавайки на червено с пациент с опасност на живота, ще претрепе двама лекари и един придружител и аз сега ше си затварям очите, да не се обидят притежателите на БМВ-та. Колата не е виновна, верно. Ако на дадеш пушка, той може и да застреля някого.Именно затова пушка не се дава на всеки. А най - опасни са тея, дето си мислят, че много хубаво стрелят и много майсторски си служат с пушката. Обикновенно обаче се забранява пушката, а не тъпотията, втората си е свободен и демократичен избор.Нали знаеш, анонимен, давят се тея, дето си мислят че много хубаво плуват.

26

преди 15 години

V Normalno obshtestvo takiva katili gi puhat v Alkatras bez nikakvi komentari po vyprosa.

25

преди 15 години

Da ne se zasiagat uvajaemite gradjani na Pakistan - te sa po-dostoini da pokriat "evropeiskite standarti"

24

smunisto

преди 15 години

Хубаво да се хулят шофьорите на БМВ и да сте си насадили мнение, че като се кара скъпа кола, то шофьора задължително е неграмотна мутра. Карам две БМВ-та, едното старо, едното чисто ново и въобще не ми допада това поставяне под общ знаменател. Лошото е, че заради такива шофьори, като този предизвикал катастрофата се създава лошо име на останалите. Жалко за доктора, наистина.

23

RHH

преди 15 години

Един смислен коментар да видя тук.

22

Руми

преди 15 години

Съжалявам, но изобщо не си прав! Първо линейката едва ли е била с бясна скорост, тъй като това са стари коли и нямат капацитет за високи скорости, второ сирената и продължаваше да вие както беше обърната колата и трето, вярвай ми, че този с БМВ-то е карал наистина безразсъдно тъй като самото БМВ беше доста ударено, и навлязло в тревната площ доста в страни от кръстовището. Никой не може да ме убеди, че не е чул сирената, а и ако беше карал с нормална скорост щеше да успее поне да намали и да не доведе до този фатален край. Не обичам да пиша в блогове, но тъй като това все още е пред очите ми, локвата кръв останала на шокето от лекаря, тръгнал да спасява и загубил собственият си живот, нелепо, заради някакъв , немога да не коментирам. Злобата е наистина водеща явно в ежедневието ни, което е адски жалко, но този път не се касае за такава.

21

Taxidjiq

преди 15 години

a защо решихте, че тоя е карал нова кола и за тва се мисли за недосегаем ... *** ли си все тая

20

преди 15 години

Абе погледнете се бе хора, поогледайте се. От всяка дума лъха на омраза. Какво като е шофьор на БМВ. Да не е тръгнал срещу линейката. Най-вероятно не я е видял. По мои наблюдения, тъй като всеки ден по пътя до работата ми се случва да минава линейка, абсолютно всички коли дават път, абсолютно! Лошо е , че някой път няма къде да отидеш и въпреки това всички се пренареждат и спират да направят път. Отделно, че като се чуе сирената на линейката и започваш да се оглеждаш откъде ще дойде, и не винаги можеш да я видиш за да реагираш светкавично. Престанете да се хулите един друг, не разбирате ли че всички проблеми в БГ са от това. От омразата помежду ни, от неверието и съмнението във всичко и всички.

19

лили

преди 15 години

БЛИЗО СМЕ ДО ИНЦИДЕНТА. ТЪПО Е ДА НЕ ДАДЕШ ПРЕДИМСТВО НА ЛИНЕЙКАТА, КОЯТО КАРА СПЕШЕН СЛУЧАЙ !! ОЩЕ ПО-ТЪПО Е ДА РАНИШ ВСИЧКИ В НЕЯ !!!

18

jmi4ko

преди 15 години

*** закони, са ще го пуснат 100%сигурен съм Господ да прости доктора

17

пепи

преди 15 години

Още един кошмарен ден в София още една невинна жертва и то лекар тръгнал да спасява човешки живот.Всичко това е резултат от липсата на закон в тая държава всеки втори с купена книжка си мисли че е най- добрия на пътя и е безсмъртен.Законът трябва да е безкомпромисен,хванат с алкохол отнемане на книжката до живот.Предизвикващите повече катастрофи да плащат по големи глоби и данъци.Достатъчно е полицаите да застанат на сточна гара и за един ден ще съберат доста глоби от минаване на червено.Да не забравяме и пешеходците всеки пресича където си иска,защото са безнаказани като прибавим и ниската култура халосът е пълен.

16

sisley_09

преди 15 години

Da vi kaja,ne sa samo teq s BMW-tata,vsi4ki,koito karat takiva skaparski koli4ki se mislqt za NEzamenimi.Zaradi takiva pikliuvci i pikli stavat takiva ne6ta. Za takiva - ZATVOR!!!

15

преди 15 години

Egati ! Kachil se na BMW i se misli za neshto poveche! Boz da go prosti doktora!

14

преди 15 години

To тия като карат БМВ си мислят че са на света цвета. до един...

13

преди 15 години

загиналият е лекарят от линейката, а другият не мисля, че е мутра, просто самонадеян шофьор, без капка мисъл в тъпата си глава. Ще си отнесе наказението, но това няма да върне човека. А и ще остави страшна психическа травма в това дете.

12

Руми

преди 15 години

беше кошмарно, очевидец съм, БМВ-то е от възможно най-старите. Лошото беше, че в колата имаше дете, момче на не повече от 13-14 години, цялата кръв се беше отдръпнала от личицето му. Как е възможно да се кара така, а и с дете в колата........безобразие, войната по улиците е безкомпромисна. Бог да прости този лекар!

11

преди 15 години

TOZI OT LINEIKATA ILI TOZI KOITO E KARAL BMW-to??????????Pak 'draska4i' pishat novinite! Dokoga?

10

chiva

преди 15 години

И сега ще видим правосъдието!! Колко са жалки Прокурори и Съдии когато искат някой да оневинят как се слагат, как изравят свидетели и смекчаващи вината доказателства...Каква гадост само!!!

9

Baba Yaga

преди 15 години

Забелязвам, че шофьори - и особено на скъпи лимузини - масово не отдават предимство на автомобили със специален режим на движение. Резултатът е налице. Тежко е, когато умират тези, които трябва да ти спасяват живота...Просто шофьорите трябва да внимават и да осигуряват път на такива специализирани превозни средства, да спират а не да си карат както знаят или да се нареждат зад тях и да ги позлват за излизане от задръстванията.