19

Опаа!

преди 1 година

Няма го жече Кирчо да ви плаща тока.. А???Нали много крякахте сега ще Ви питам...ко прайм???

18

Анонимен

преди 1 година

На"бизнесът"в лицето на Велев и сие Червени гъдулки,открай време все нещо им пречи и от все нещо са недоволни!Червени "капиталисти"сър какво да ги правиш,не стига,че ограбиха цялата държава през така нареченият преход,не стига,че прогониха милиони млади хора от България сега пак продължават да наглееят!

17

Анонимен

преди 1 година

Друг е изборът на бизнеса и той едали да обяви фалит или да организира истински бунт срещу крадливите управляващи и да ги изхвърли от политиката, като им организира народен съд.Защото избор между плащане на ток и заплати не е никакъв избор - това е сигурен фалит.

16

Анонимен

преди 1 година

От 30 години насам българският бизнес е пред фалит. Пък флотата от джипки на бизнесмените се множи. Парадокс.

15

хъмм

преди 1 година

Могат да си платят тока и да нямат работници. И това е вариант.

14

българин

преди 1 година

За 100кв.м жилище ток,газ и вода 700-800лв на месец.Ако смятате,че това е нормално значи сте учили в Харвард

13

Смешен плач!

преди 1 година

Назначени бизнесмени с куфарчета, реват, че трябва да направят избор дали да си купят и тая година (за себе си, семейството и любовницата) последния модел Бентли или да намалят заплатите на хората. Няма как да имаш средно производствено предприятие и да караш всяка година нова кола за стотици хил.лв, това в нормалния свят не е така. Просто нашия назначен бизнес е свикнал да живее по-нашироко от западните си колеги, за сметка на служителите си! Отдавна продукцията се продава на пазарни цени.

12

трети вариант

преди 1 година

Бизнесът не плаща нито ток, нито заплати...

11

Анонимен

преди 1 година

То затова почнаха да му викат Киро Про100то понеже никъде в санкциите с/у Русия не беше упоменато задължение да прекратяваме договорни отношения с тях. Стана така, че сами си отрязахме клона на който седим и за какво? Браво на Орбан и Унгария, там поне се вижда какво е да имаш свестен политик, тука едно харвардско безгръбначно ни докара куп проблеми, добре че поне се махна!

10

а

преди 1 година

Стига глупости..който не може да си плати тока ...има кредисисмо...или пък да затваря ида се цани наемен работник...и без туй няма хора..сериозен бизнем няма как да закъса с такъв аргумент...най много някоя кифла дето обикаля из моловете по цял ден и се води работодател да не може *** плати 500лв на кафеджиката си щото ги е дала за ток...

9

Анонимен

преди 1 година

Нали искаха членство ? Е тва е цената . Всъщност това е новата реалност. А тя ще стане и по реална като свърши живота на АЕЦ а . Сега още има от къде да вземат . Тоест от соца а не от ЕС ту . После ще им останат само бананите на евро ***.ймуните .

8

Господарите от Запад

преди 1 година

За половин година "счупиха" държавата и няма оправяне

7

Анонимен

преди 1 година

Направете заплатите европейски минимум 750 евро и който не може да плаща да фалира и да се почва наново с пишман бизнесмените...

6

до 5 и 158

преди 1 година

А вие какво си мислите. Че ако беше Боко положението щеше да е различно или по-добро ли. Глупости. Даже и по-зле можеше да е.

5

Анонимен

преди 1 година

Благодарим на Кире! Перфектно свършена задача, българите са в колапс. Но пък в чужбина бурно му ръкопляскат за това, че затри мразената от тях България и сега спокойно могат да обясняват защо са я напуснали тая ко.чи.на. Благодаря на всички които гласувахте за ПП, на предстоящите избори с гордост може пак да ритнете майка България.

4

Анонимен

преди 1 година

От 8-ми август така или иначе Кунчев затваря бизнеса. Етап 4 на планчето му.

3

Анонимен

преди 1 година

Да си платят тока. Заплатите могат да изчакат. За работниците не е проблем да изтеглят някой бърз кредит с 300% лихва.

2

158

преди 1 година

Да благодарят на Киро..

1

Анонимен

преди 1 година

С изкуствено създадена криза е така...Зануляване в ход.