40

Прокурор Психопат

преди 1 година

Хора не забелязвате ли, че от ВСС ни назначават само Психично болни Главни Прокурори(Татарчев, Филчев, Гешев) с неограничена власт и имунитет охранявани с 3 различни охрани, психопати които колят и бесят като в Исламска Държава !?.............................................Очаквайте скоро статия и за Психично болните Премиери на България !

39

Де е Слафчу

преди 1 година

...да се провикне geбилно "мааакедооония"? Френското предложение се оказа добро за нас и лошо за проруските проксите които искат да сме разделени с Македония. Което навежда на мисълтта ,че Слафчу може да е руска кукла на конци.

38

От Вселената

преди 1 година

Имам приятел в Македония.... И той казва: дойдох в България за да възпитавам децата си,, Там Разврат.. и няма да станат Човеци..нали едно време *** си прикрила пyтето с листо и бузките и се зачервили от срам като видяла Адам и му казала да си го прикрие и той с листо.. Прикрил го и станали Човеци. Та всичко е форма на Възпитание. Според мен тая култура на масово показване на ишки и пyтета ни бърка в мозъка на белите хора.. Така по - лесно ВАРВАРИТЕ сме УПРАВЛЯЕМИ... и се биеме един друг!

37

Анонимен

преди 1 година

Българския език е диалектана форма на Македонския език.Езика съшествува преди създаването на държава,а може да го има и след изчезването и .Пра -Българите не са говорили на този език ,а на друг много различен.Докато настоящия наш и Македонския език са го ползвали местните хора,които не са били Българи,не са се наричали така и не са се възприемали за Българи.

36

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Древните са гоям...майтап,с дървени кухи глави...повече,от нашите...шопи.

35

Анонимен

преди 1 година

Българите са Нацисти ,защото друго не могат да бъдат.Заляти с омраза помежду си.Крадът един от друг.Унижават се помежду си.Аз не харесвам политиците и една част от хората в Македония.Но тук е блато и мирише ужасно.България е държава на една шепа лицемери.Всеки ден се убиват,колят се ,правят катастрофи,публично говорят лъжи само да се докопат до пари.За да са модерни децата им започват с марихуана,алкохол,цигари и секс още на 12 години,за да приличат на мама и тате Това държава ли е?

34

Трак

преди 1 година

Охрид - в момента там е Македония казва по долу един ашлак !! Еми Македония е благодарение на еврейски ционистки Рашистан ссср и предатели терористи *** като Гошо тарабата мастиката и парцуцата

33

мда

преди 1 година

Не знам каква история учат, но каква Македония, като държава е съществувала от древна Гърция до 1945 някой може ли да изброи царе източници.

32

Анонимен

преди 1 година

Не протести ,а Въстание трябва да вдигнат.ЕС се оказа освен недемокраричен,а и с Нацистки държави.Тязи лицемерна организация ще се разпадне.Няма как в 21 Век да има държави,които да отричат други държави,народ и език.Това е меко казано болни и ***.На всеки онразован човек е ясно,че държавите са измислени в полза на аристократите,така е и България измислена и дадена на Аристократ да си има дръжава.Предимтова няма държави,а завзети обласри от групи хора.България е държава от 1908 година.Това е

31

Жалки плагиати

преди 1 година

Тези вардарски скопяни НЯМАТ право да докосват дори звездата на Вергина! Това е символа на Филип македонски с който Те нямат нищо общо. Да си въртят вентилатора и това е. Макар че и вентилатора е взет от флага на императорския флот на Япония.

30

Радослав

преди 1 година

Какво търсят пред българското посолство? Пак за паспорти ли се редят? Като не им харесва френското предложение да се сърдят на политиците си които са го приели! Да си палят парламента, да палят централата на управляващата партия! Какво са им виновни българи, французи, германци и холандци, че са гласували за политици които взимат непопулярни решения? И всички паспорти издадени от България на македонски граждани да се анулират! Да си стоят в Македония и да се оправят!

29

Анонимен

преди 1 година

Най-добре да закрием там посолствто,за да си изберат друго място за протести.И без това от тези няма никаква полза.

28

Анонимен

преди 1 година

Психопати има във всяка държава. И тук /Възраждане, ИТН и пропее/ и там , и във Франция, и в САЩ и където и да е. На който цел на живота му е да виси с плакатчета пред посолства, да си го прави. Имам по-интересни неща за днес

27

Васко

преди 1 година

Продухани българи нарекли се македонци! Една шепа хора които др.Путин ще ги приеме и ще ги направи губерния. Поредната Балканска дивотия!

26

анонимен

преди 1 година

Писна ми от тия.Да се пишат каквито искат и да ни оставят на мира.Комплексарска работа.Само се чудя те ли говоряг български или ние-македонски,защото няма нужда от преводачи...

25

Анонимен

преди 1 година

Според мен това е малко,което правят.В друга държава,ако им отричат подобни неща,досега посолството щеше да е изорано с булдозер.

24

Анонимен

преди 1 година

Теорията ти за езика доказва,че в България има НАЦИСТИ.Македонците може да твърдят същото за Българския език,че е диалектна форма на Македонския.Не в София е писана азбуката,а в Охрид.Ти какво общо имаш с Охрид в момента?Културата и езика идва от там.Ти може да си мислиш и говориш каквото си искаш,но в шопско от началото на 20 век започвате да се образовате.Охрид е майката на културата на слвянска Европа.В момента там е МАКЕДОНИЯ.

23

Анонимен

преди 1 година

Срамува се няма как да не се срамува.Всеки нормален ,който гледа телевизия и следи политиката на България ,вътрешна и външна се срамува.Аз съм свидетел на живота в България.България е най-корумпираната и държавата с най-много омраза в Европа.Е как да не се срамуваш.Освен това ,аз съм на място с много народности в хотел и мога да Ви кажа,че по намусени и задърстени хора от Българите няма.Като ги сравнявам с европейците,нашите са като Роми е и Румънците са зле де.

22

до 23

преди 1 година

Виждам, че си умствено осакатен... Ще се опитам много бавно да ти го обясня. Официален книжовен език, разговорна форма на език, локални диалекти, местни говори и наречия, арго. Макетата говорят на местна форма на западен български диалект, примесен от шопските говори и арго. Ако отидеш някъде в Родопите и някой ти каже "ти чуваш ли *** си?" Значи "ти пазиш ли майка си". Иде ми да плесна всеки като тебе с двутомника по диалектология, ама е всеки по 5 кила и ще ти счупя кухата черепна кутийка.

21

Анонимен

преди 1 година

Тоя бодил на знамето им май било някаква звезда. Има какво да се научи от пресата и в ден днешен.