9

Искаме си ГЕРБ!

преди 1 година

Стига вече промяна! Просто Кирчо парапета да си ходи в Канада! Аман от неговите промени, върна ни в 19 век, да си топлим вода за да се мием! При ГЕРБ го нямаше това. Искаме си пак стабилност, искаме ГЕРБ, искаме да търкаме на божков билетчетата и да си клатим краката за далавераджии, крадящи евросредства! Не искаме да работим за прехрана! Кирчо ВЪН ОТ България! Отивай си в Канада! Нехранимайко!

8

Анонимен

преди 1 година

Костадинов постоянно дрънка че нямало да правят коалиция с никой и щели да управляват самостоятелно. Според мен доста безотговорно поведение е това. Ако Възраждане иска да бъде някакъв фактор в управлението трябва да се коалира с ГЕРБ и ДПС защото това са партиите които разпределят порциите. Всички други са еднодневки. А БСП са такива некадърници че изобщо не трябва да се занимават с тях.

7

Анонимен

преди 1 година

До Сьс здравеИскаме си Боко и Мотафчийски!

6

В президентството

преди 1 година

"Баджо, връщам ти мандата, заповядай" ---"Добре Баджанак, живи здрави!"

5

Нагъзян Изотзадзе

преди 1 година

Оказва се, че Кокорчо НЯМА диплома от Харвард! Всъщност, НЯМА никаква диплома за висше образование! Някой да е изненадан?!

4

Така е ..

преди 1 година

Нинова , президента ви даде мандата като малък жест че ви съсипа и втора осигури си служебно правителство.Знаеше че няма да успеете.Това е целта му.Иска да управлява. А ти се закачи за гола кука.

3

Сьс здраве

преди 1 година

Всички жьлтопаветници в клоаката на историята

2

Анонимен

преди 1 година

То щото силно умниците, които пожелаха ПП ги видяхме докъде докараха държавата.

1

Анонимен

преди 1 година

Да ни е честита новата коалиция ГЕРБ + Възраждане +ДПС. Пред некадърните комунисти от БСП и ПП всичко е за предпочитане.