52

Анонимен

преди 1 година

До 58toti американците са наредени до ислямска държава справка снимката на сенатор Маккейн и албагдади и другите ръководители на ИДИЛ. Това е потвърждението,че американците са виновни за създаването на ИДИЛ

51

Анонимен

преди 1 година

Сега . Москва е деколонизираща сила в Африка но не може да се възползва от това . На практика Африка е Китайска ;) Не си мислете илюзии за Африка . Да там има американски колонии като Либерия които минават са най смотаните държави на света задаради американско робство но има и Нигерия която с приходите от петрол завъди и някой основни индустрии . и понеже всички на около нямат индустрия а Китай е много далеч направиха държава с по колям стандарт на живот от еврогейска България .

50

Анонимен

преди 1 година

И в Африка ще ги разберът що за стока са .

49

Анонимен

преди 1 година

Кирил петков е първи обвиняем на народния съд

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 55 "Баш си е имало съд. И то публичен." Никакъв "съд" не е имало. Имало е публично унижение, без процес с разглеждане на доказателства. Всъщност, без право на обвиняемите да се защитават по какъвто и да било начин, и разбира се, без "правни" аргументи за присъдите. Аргументите са били "защото вие сте фашисти". Точно както руските нацисти вършат тероризма си в Украйна в момента. НЕслучайно и тогава и сега силовата структура зад тези процеси е една и съща: "освободителната" армия.

47

Анонимен

преди 1 година

До 43 ти откъде знаеш ,че не са се сетили до сега. Просто не си се информирал ,а в момента покрай Украйна ни облъчват 24/7 колко лоши са руснаците както правиха последните 2 години с кобито. Схемата с медиите е проверена и изпитана и както се видя работи мн добре с offцете

46

Лавров еГЕЙ

преди 1 година

Русия ще загуби тази война. Всички руски наборници са избити и Лавров търси наемници от Африка.

45

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков пред Таймс казва, че ние сме следващите в списъка на Кремъл.

44

Анонимен

преди 1 година

Нормално, все пак са горе-долу на едно дередже. Всички ги ползват само за ресурси. Ама тогава как могат да си бъдат полезни, нямам идея. Едните ще им дават газ, а другите копия.

43

Анонимен

преди 1 година

Бъркаш се с американските слуги

42

toti

преди 1 година

ТИЯ РУСНАЦИ СЕ НАРЕДИХА ДО ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ИРА И ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА !!!

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48 За руските слуги "родината" е руския им господар. Затова скачат като ужилени, като се заговори за него. За Бъглария им е все тая, затова и няма никаква реакция, когато същия господар я разрушава нея и държавността й по най-безмилостен начин. Доказателствата за антибългарската политика на просия са ТВЪРДИ И НЕОБОРИМИ.

40

Анонимен

преди 1 година

Нормални страни като България?

39

Българин

преди 1 година

"Търси подкрепа за войната в Украйна". Абе нашите журналисти на конкурс по тъпота ли ги избират? Или просто им се налага да преписват каквото им е спуснато.

38

Анонимен

преди 1 година

Тъжния кон може и да получи подкрепа. Милиони тарамбуки с калашници да ръгнат да се трепат за рашистан. Те друго совен да правят 10тки деца, които после да се избиват взаимно, не могат.

37

Анонимен

преди 1 година

Дъртата ларва търси подкрепа при африканските диктатори, сигурно е разбрал че такава няма да получи при президенти на нормални страни

36

Малко за политика

преди 1 година

Русия е най-големият износител на пшеница в света. Имат интерес африканските държави да са в добри отношения с Русия. Е, някои опозиционни лидери като Зито Кабве могат и да кажат нещо по-различно, но това е в реда на нещата.

35

Анонимен

преди 1 година

Русия от над 10г се активизира в африка - ЦАР, Мали, Уганда, Египет, Либия. Това че ти Коко не си запознат си е твой проблем

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен. 40 "народния съд." Народния съд, не е бил никакъв съд, а брутално убийство на десетки хиляди хора БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА ,с цел обезглавяването на държавата, за да може по-лесно да бъде управляване от поставените от русНАЦИте просссти слуги като Правешкия печатар.

33

Ключ

преди 1 година

Много полюсен свят звучи по-добре. Всеки от тези светове ще се опитва да покаже най-доброто от себе си. Иначе ще има зелени, и какви ли не недоразумения, всеки ще има права баз задължения.