6

Totimir

преди 1 година

Пък тоя Надтимир е толкова кух, че могат да го ползват за хралупа!

5

Анонимен

преди 1 година

А като вдигахте юмрук, искайки промяна? Замеряхте с яйца сградите? Всеки има право да протестира.Това е демокрация.Оправдавам ги.

4

Анонимен

преди 1 година

Този може ли да живее без заплата? НЕКАДЪРНИЦИ?!СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА! КАКВО СТАНА С ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ЗЛОУПОТРЕБА? НИЩО!СЕГА ЩЕ СЕ СТРОИ НА ДВОЙНА ЦЕНА!ЖЕЛЯЗОТО ПОСКЪПНА ГОРИВОТО И ВСИЧКИ ЦЕНИ ЩЕ СА ДВОЙНИ!БЕЗМОЗЭЧНИ И ЗЛОБНИ И Д И ОТИ!НЕКАДЪРНИЦИ! УШИТЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕБРОИТЕ!

3

Радослав

преди 1 година

Като искат пари, ок. Да се направи одит от чуждестранни фирми, да вземат проби, да видят дали вложения материал отговаря на очакваното натоварване за срок от 10 години и тогава да се плаща, ако не издържат одита, тогава всичко да се направи изцяло наново, за сметка на фирмата изпълнител, да си платят втори одит и ако минат тогава да им се плаща! Какво е това извращение път които се разпада още преди да е пуснат в употреба? Одит му е майката, ама не финансов, а проверка на качеството!

2

?!?

преди 1 година

Дойдоха на власт с думите: До 6 месеца ще има нова детска болница, ще се справим с демографският срив, ще постройм пътищата по бързо и евтино, няма да се вдигат цените, доходите ще растат . Какво се чуваме от Корнелия и ПП тоя да е на този пост за БНБ, ако тоя не е там напускаме, Киро да е добре отпред, а Асен да му е от зад. Не мога да ги търпя тия повече.

1

Анонимен

преди 1 година

Нищо на им давайте! По-добре чужди фирми да дойдат, ще направят всичко по-бързо и по-качествено. Нашите строители са мошеници!