74

Мишо

преди 1 година

Аха, кажи го на българския пенсионер с дърва по 300 лв за тон!

73

Ха ха

преди 1 година

Ще плаща сметките на битовите абонати ли - дойдат ли да ме исключват ще покажа тази статия или стигна до сьд

72

Ядосан

преди 1 година

Тази госпожа иска да каже, че ще има газ,но не казва на каква цена, защото ако не можеш да си платиш отоплението пак ще си на студено.

71

обикновен гинеколог

преди 1 година

ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАААААААААААААААА................

70

Някой

преди 1 година

Н А Г Л А И Б Е З *** М Н А

69

Трагично

преди 1 година

Вече дори не е смешно, а комично. Блондинката вече нищо не може да направи. САЩ и ЕС са 1/5 от населението, останалите 4/5 ВЕЧЕ са с Путин. Не бяха, но ги принудиха и вече са. Просто искат да имат храна и енергия. Егати, дори Мексико е с Путин. Америкосите минават границата да зарежда с гориво, и се връщат. Клипове дал бог. Ако не знаете, от миналата седмица, САЩ изключиха от техните санкции руските газ и петрол, минерални торове и зърнени култури. Вижте в нета...

68

Анонимен

преди 1 година

Най-дразнеща е наглостта на офффцата! Защото не е възможно да е чак толкова пpocта!

67

Справедлива

преди 1 година

Продължавате да подкрепяте Украйна, а търпението на гражданите от ЕС е на изчерпване...Липса на газ, прогнози за студена зима, висока инфлация...., и още, и още...., ковид..., ограничения - между другото - с какво се справихте - с доставка на ваксини, на които им изтече срока на годност.

66

Joe

преди 1 година

Дооооста фанатично вярват някои хора в Русия. 99.9 процента от фанатиците не са ходили никога там и не знаят руски,но имат необходимост от велик диктатор,на който да се кланят. Това е заради стадния принцип,на който са подвластни някои слоеве на обществото. Те имат нужда от силен водач,тъй като не са способни сами да се справят с предизвикателствата в живота.

65

Анонимен

преди 1 година

тази баба ще спи с всеки на които му е студено

64

Анонимен

преди 1 година

77 и 80 едно и също лице си за съд. Не си анонимен.

63

Анонимен

преди 1 година

След ВСВ са им викали изпаднали германци боже прости ми. Дори този израз се използваше в детството ми. Но все тая.

62

Анонимен

преди 1 година

Зимата ще е много тежка и скъпа, а разпада на ЕС вече в е прогрес. Газ за Германия извън Русия няма, може би 10-15% от общото нужно количество.Без Германия ЕС съществува само като понятие в главата на разни Фон дер някакви си.

61

пецата

преди 1 година

пропуснали са да добавят думата "Никой ОТ НАС ПОЛИТИЦИТЕ в ес няма да мръзнат"

60

Анонимен

преди 1 година

Не си правете илюзии - легитимирането на каквато и да е "победа" на Путин е началото на края на европейския интеграционен проект.

59

Анонимен

преди 1 година

Тая е най голямата лъжкиня )Путин че ви оправи всички фашисти

58

Анонимен

преди 1 година

Трябва да накараме руснаците да страдат, да им причиним страдания със санкциите, за да ги принудим по този начин да свалят своите управляващи и да се смени режимът на Путин с демократична система която да изповядва цивилизованите западни ценности и руският народ да заживее по правилата на цивилизования запад. Русия трябва да бъде разчленена на няколко демократични държави които ще поддържат партньорски отношение с ЕС по правилата на ЕС.

57

Анонимен

преди 1 година

Хитлер капуут на зима.

56

Анонимен

преди 1 година

ЕС не може без ресурсите на Русия, но те трябва да са евтини. Русия не можем да я унищожим военно, но можем да я унищожим икономически с постоянни санкции и като я притискаме и задушим от всякъде с НАТО и враждебен обръч. Ако Русия не бъде унищожена и разделена на няколко демократични страни, на ЕС може да се сложи кръст както в икономически, така и в политически смисъл.

55

Анонимен

преди 1 година

Компетентен съвет от гинеколожка .... Браво. Еврейските ти господари ще са доволни. А ако мръзна тази зима , Ко прайм ? Все пак не получавам твоята заплата . Дали с викане "Долу Путин" ще успея да се стопля ?