73

Анонимен

преди 2 години

Точно в канала Оркестр Вагнера вчера имаше много песимистичен коментар на някакъв укрински наемник, бяха изтрепали всичките му дружки с точен удар със Смерч, разпиляли са цялата им база. Мниго се смях какви ги беше дращил жалкия украинец.

72

Анонимен

преди 2 години

До ZZ top "Оркестр Вагнера" Вагнер винаги е бил любимия композитор на нацистите: и при Хитлер и при Путин. Шефа на групировката Вагнер е целия в нацистки и есесовски символи, но иначе "Кървавото джудже в Кремъл "денацифицирало"".

71

Анонимен

преди 2 години

Окраинските орди настъпват към Европа, дано ги спрат братята руснаци. Това са същински герои!

70

панахида

преди 2 години

Точно в канала Оркестр Вагнера вчера имаше много песимистичен коментар на някакъв руски наемник, бяха изтрепали всичките му дружки с точен удар с Химарс, разпиляли са цялата им база. Мниго се смях какви ги беше дращил жалкия руснак

69

Анонимен

преди 2 години

Удри...удри...техната ***.. !!!!

68

Анонимен

преди 2 години

Както е написана статията - изглежда, че руснаците бомбят, а украинците гледат. Нали и те имат вече модерна техника - защо нищо не пише за тях?

67

Анонимен

преди 2 години

Зелвнск е истинският убиец на всички жертви на войната и от двете страни на фронта. Целта му е да заграби големите залежи на газ в Донбас. Укрински фашисти нападнаха Донбас и го потопиха в кръв избивайки от 8 години безогледно цивилни украинци! Окраинские терористи извършват системен геноцид и военни престъпления срещу украинския народ! Окраиниските бандити като всички убийци за да прекрият греховете си стоварват вината за престъпленията си върху своите украински жертви!

66

Швейцарец

преди 2 години

След като имат нужда от НОВА армия и НОВИ попълнения, възниква сериозно въпросът: какво стана с онези 200 000 солдати, овенна техника и прочее ? Въпрос с понижена лесност. Loool

65

Анонимен

преди 2 години

Монголските орди настъпват към Европа, дано ги спрат братята украинци. Това са същински герои!

64

ZZ top

преди 2 години

За джендърите и евроатлантиците които си чешат езиците предлагам да посетят Телеграм каналите Rybar и Оркестр Вагнера като за начало. Там ще видите кой крив кой прав само знам, че гледките които ще видите няма да ви се харесат. Укрите ядат яко бой и понасят големи загуби в жива сила и въоръжение а трофейните оръжия стават хиляди бройки.

63

Анонимен

преди 2 години

Окрайна е олицетворение на злото, Зеленски е Сатаната.

62

Няма да забравим

преди 2 години

Путин е истинският убиец на всички жертви на войната и от двете страни на фронта. Целта му е да заграби големите залежи на газ в Донбас. руските фашисти нападнаха Украйна и я потопиха в кръв избивайки от 8 години безогледно цивилни украинци! руските терористи извършват системен геноцид и военни престъпления срещу украинския народ! Руските бандити като всички убийци за да прекрият греховете си стоварват вината за престъпленията си върху своите украински жертви! Няма да забравим руските зверства!

61

Шкембе воевода

преди 2 години

До Анонимен 55 -- те заваляха, но по руски овенни обекти и складове с боеприпаси. Е, някъде удариха и бензинаджийниците за свръх-автомобилите УАЗ, ГАЗ, ЗИЛ и ЗИС, но това е "по случайност".

60

Анонимен

преди 2 години

То донбасци и взимат мерки, трепят ги като хлeбаpки окраинците, ама те са си същински хлебарски, от блатната окрайна идвaт все нови.

59

Анонимен

преди 2 години

Русия е олицетворение на злото, Путин е Сатаната

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Копи пейста не ти се получава. Много слаба продукция. Няма да има центове днес май.

57

Анонимен

преди 2 години

То украинците взимат мерки, трепят ги като хлeбаpки вaтниците, ама те са си същински хлебарски, от блатната федерация идвaт все нови

56

Анонимен

преди 2 години

Това не е специална военна операция а наказателна военна операция.Просто Путин реши да накаже Украйна.Скоро каза че още нищо не е започнало така че надали ще се спре.

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 "Нито един военопрестъпник от Империята на Злото - Окрайна" Още тук се провали.

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 Копи пейста не ти се получава. Много слаба продукция. Няма да има копейки днес май.