15

Обективен

преди 1 година

На какъв език говорят македонците? Щом са македонци,значи на македонски . Малко абсурдно ми се струва да говорят на български.

14

Анонимен

преди 1 година

до 15: не ни дреме ни за езикот ни за идентитетот! Проблемът е че когато шиптърите почнат да ви колят като агнета по Гергьовден, ще се изсипете у нас като бежанци и ще искате малцинство!

13

По същество

преди 1 година

Възраждане иде. С голямата коса ще ви жънем предатели и чуждопоклонници. От коленете ще ви жънем. Ад на земята ще ви устроим и ще възродим една нация, която заслужава уважение. Няма със страх и за центове да се подават хората. Гордо ще отстояват делата на предците си и интереса на обществото.

12

Анонимен

преди 1 година

И как точно се заличава делото на Климент ОХРИДСКИ? Много объркан народ има.

11

Македонски

преди 1 година

език няма..................С.Македония е една фалшива държава..............буферна зона...........България има нов съсед..........Велика Албания!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Спрете да дразните Македонците.Те си имат държава и тя си е тяхна.Дали са били Българи не е важно,а по важно е че не са сега.Имат си Език,имат си народ и всичко необходимо за държава.Спрете да се излагате и да се държите като хора от 18 век.Шовинизам,налагане на мнение.Няма нито една държава на Балканите ,а и в Европа и САЩ,които да приемат нашето поведение.Даже и Русия не е с нас по този въпрос.Никой не е.Не случайно пиша Балканите.

9

Тенгри кан

преди 1 година

Македонски език и писменост не съществуват! Признаването им е национално предателство: заличаване делото на Климент Охридски! Остава, последната, най-трудната и мъжка стъпка: България да преразгледа позицията си от времето на Филип Димитров, че може да съществува независима държава Македония! Тази стъпка ще сложи край на УДБА, сръбската антибългарска политика и ще откаже Русия от заиграване с българската национална кауза.Македония няма смисъл като понятие, ако не е териториална част от България

8

Зунга Бунга

преди 1 година

Голяма бг простотия....поредната..Къде бяха българите,когато в Новият завет Павел говори за Македония и македонците. Между 35 или 50 та година????

7

Анонимен

преди 1 година

Заради подобни изказвания България в САЩ се възприема като Русия и ни сравняват с Путин.Знаете ли какво означава това?Тази осъзнава ли до какво може да доведе това,при тази война в Украина и отношенията на западния свят към Русия?ИТН ще си отиде ,но това ще остане като изявление на България.Не закопавайте България госпожо Генчовска.Не създавайте омраза,каквато ГЕРБ и ВМРО сътвориха.Всичко свърши,подписахте сега си трайте.

6

Анонимен

преди 1 година

после как да възпитаваш родолюбие като всяко едно нещо което се случва в нашата държава те стимулира да преевеш всички, да се накорумпираш зверски и да бягаш с парите и семейството от тук!

5

Анонимен

преди 1 година

Външно министерство се опитва да срине реномето на България с цел политически дивиденти за предстоящите избори.ИТН отивате в историята,не съсипвайте България.С подобни изказвания ,Вие говорите с език на омразата.Какво искате,освен Македонците ,всички народи в Европа да ни намразят.Само Ние ,т.е. нашите политици не приемат Македонския Език.Всички останали държави в света го приемат.Прочетете малко в чужди медии и ще разберете как ни приема останалия свят

4

Анонимен

преди 1 година

доживяхме да ни управляват национални предатели и продажници, които дори ни лъжат нагло в очите

3

Харвардски Тарикат

преди 1 година

Късно е либе.Кирил продаде България. История и език отстоявани стотици години. Ей така за ден я продаде.Вече е късно.За ноти, за писма, за позиции.С крaжбите, лъжите инфлацията на Кирил и Асен рано или късно ще се справим, но продаденото не може да се върне. Това е предателство за стотици години напред

2

Анонимен

преди 1 година

Омръзна ми от продажници и предатели. Имахме много добра позиция и всичко се пропиля на вятъра.

1

Демократ

преди 1 година

Аз много обичам демокрацията. Демокрацията е най-добрата система. Ние българите живеем добре при демокрацията, доволни сме от демокрацията.