148

Слух

преди 1 година

Патрушев май са го отровили. Бил в болница !

147

Анонимен

преди 1 година

До Бахура - по-скоро трябва да се кръстиш cлuвата

146

Бахура

преди 1 година

Е за такива лично аз бих използвал кастрация. Тези не трябва да се размножават. Дееева и укрите смотани.

145

Скарабеева

преди 1 година

Пъна се като бръмбар на буца и не мога да измисля рашистка опорка. Помогнете, колеги....

144

Е, па...

преди 1 година

Отговор до Анонимен - ти вероятно говориш от първо лице. Защото аз не съм бил в затвора и няма как да знам подробности, но от обща култура знам основните неща. Но пък и няма как да повярвам на подобни небивалици. Да не би това момче, ако изобщо съществува такова, да е било в някакъв пансион,защото в истински затвор няма начин да се разхождаш свободно , камо ли пък сам да си приготвяш храна. Помисли дали си струва да пропагандираш,много е елементарно, това което пишеш .

143

Коньошунков

преди 1 година

Написаното е абсолютна лъжа. Ние не сме нападали Украйна, няма как да сме пленили, когото и да било! Остро осъждаме тези инсинуации от западните сатанисти. Потери нет! Хау!

142

До Максим Горки

преди 1 година

А украинците хич не са правили такива работи с руснаци и други етноси, те горките така са "еволюирали" откакто се събраха със сещ, така са се "поцивилизовали". Пък дайте да видим и нашите "хубавци" какви са ги вършили с политическите си противници, след преврата 1923 година колят като прасе Стамболийски в мазето на вилата му, режат партизански глави, набучват ги на кол, хранят полицейските кучета с *** тела на комунисти. Какви ще се изкарвате сега? Ангели може би, хайде нема нужда.

141

Ехаааа

преди 1 година

Падам и умирам! Не е лошо малко по - критично да погледнете към написаното. Щото е голям бъркоч. Колкото и да сте заслепени и наивни, все ще схванете, че не са наред нещата. Но за да го осъзнаете, ви трябва малко останал здрав разум.

140

Анонимен

преди 1 година

До Е, па... - явно не знаеш, че в много затвори ползват затворниците да вършат работата - готвене, чистене и т.н. Това предполага да можеш да обикаляш. Обикновено ползват разни по-слаби и боязливи, които няма шанс да направят нищо.

139

Анонимен

преди 1 година

Влад, фалист недодялан,жалко че руснаците не ви режат езиците за лъжите, които разпространявате. *** украинска ***

138

Анонимен

преди 1 година

Баща му избягал а Влад го хванали и в килията 2 месеца . Даже го допускали ж стаята за изтезания и после да го освободят за да разказва . По големи измислици не бех чел скоро .

137

Анонимен

преди 1 година

Ех, на рашистите им пресъхнаха идеите и спряха да бълват глупости. Само някой заблуден последовател решава да демонстрира интелект вече...

136

Е, па...

преди 1 година

Напротив, напротив. Четох, въпреки че такава боза много трудно се чете. На автора много му е развинтена фантазията, но цялото това нещо е толкова безвкусно и толкова тенденциозно, че няма накъде. Кажи, ако обичаш, в кой затвор имаш право да си джиткаш из килиите, че пък и да си готвиш? Е, за плоскоглавците може и да е ОК статята, но за мислещите издиша отвсякъде.

135

Вие сериозно ли ?

преди 1 година

И някой ще вземе хонорар за този пасквил???? Айде стига вече, че не знам кой още ви се връзва. Мислете малко повече. Има толкова безумни неща в статията, че е един голям срам за автора й. Отивам да повърна

134

Анонимен

преди 1 година

До Е, па... Е, пааа...ако беше прочел текста, щеше да разбереш. Но ти не си го и прочел.

133

Е, па...

преди 1 година

И защо е бил в затвора? Поради каква причина? На 16 години момче. Нищо не се казва. И сам си е приготвял храна? В затвора???? В кой затвор го има това? Отново не вярвам на нито една дума от написаното.

132

Анонимен

преди 1 година

Мале, мале върховни простотии!

131

Максим Горки

преди 1 година

"Изобщо у нас в Русия всеки с наслада бие някого. И народът смята боя за полезен, дори си е измислил поговорка: Един набит струва колкото двама ненабити. През 1917-19г. селяните заравяли пленените червеноармейци надолу с главата така дълбоко, че от земята се подавали само краката им. И се смеели как се гърчат краката. Червеноармейците пък съдирали кожата на живите пленници контрареволюционери, забивали им гвоздеи в главата, изрязвали на рамената им кожа и плът-като пагони." 1 век - няма промяна.

130

Олд

преди 1 година

До Анонимен142 интензивни боеве на украино - китайската граница.

129

Русобил

преди 1 година

Путинофилите са *** болни или от живота недоволни.