18

Анонимен

преди 1 година

Първи, и не спряха 8 години, бяха украинските фашисти под заповедите и одобрението и на Зеленски. Сега- на война, като на война! Всяка жертва, особено дете и да руснаци и за украинци е мъка до гроб на родителите.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16 А другата страна не прави ли същото? Как бяха избрали една украинска бабичка с червено съветско знаме и я превърнали в някакъв свой символ. После имаше интервю с нея, тя си е украинка и изобщо не е за Русия, а просто изпитва носталгия по СССР. Има такива хора, както и тук тъгуващи по бай тошевото време.

16

Сата НАТО

преди 1 година

Вина за случващо се в Донбас от 2014г. има и Русия -----///------ Вина има изключително само Просията, която и през пролетта на 2014 г нападна Украйна.

15

...

преди 1 година

До до сега! Как ще е била "руска" ракета, та те украинците сами си стрелят по населението, за да злепоставят горките нашественици! Руските войски само дефилирали из Украйна, а лошите украинци виждаш ли, не има давали да се разхождат с танковете! А тежката руска артилерия , само разсейвала градоносните облаци! Шойгу само се пъчи какви нови ракети изпробвали, но да не му верваме! Всичките изстреляни ракети били само с "благородна" цел! Тия верно откачиха, от психопата в Кремъл, до последният Тролл

14

анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 Недей да лицемерничаш, и за случващо се в Донбас писаха и ни информираха. Колкото и цинично да звучи, но дали жертвите за 8 години в Донбас дори в малка степен са съизмерими с жертвите за 5 месеца война сега. Да не говорим за масщабите на бежанската вълна. Вина за случващо се в Донбас от 2014г. има и Русия и то в много голяма степен, по-специално руските милиции там. А за невинните жертви както в Донбас, така и в Украйна няма как да не скърбим. Затова войната трябва да спре

13

Анонимен

преди 1 година

Дмитрий, няма да ви се размине.

12

Анонимен

преди 1 година

путин ще свърши като кадафи с щик от зад ки4ейки за милост

11

Точен

преди 1 година

Точното заглавие на статията е: "Украински боеприпаси убиха украинско дете".

10

Анонимен

преди 1 година

Гуйло не е виновен, при такива слаби европолитици, все с малко по-големи амбиции би нападнал друга държава, при откъснатите територии от Грузия и Крим, светът си замълча, даже комунистката Меркел му разреши втора тръба. При други политици Гуйло още с промените в руската конституция щяха да вземат мерки. Сега Гуйло си стои в Кремъл и си гали достойството

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 не бе малката е зареждала нимарс.. да та и руската хибридна св,,иня скоро и ти ще станеш на груз 200

8

Сега

преди 1 година

...руските таракани ще ни убеждават, че руските ракети били много "точни", и убивали само с "благородна" цел! Че за всичко били виновни "американците", и че това било само западна пропаганда! А Зеленски бил "наркоман"! Жалки човечета, как толкова бързо сте в състояние да продадете жалките си душички!

7

Анонимен

преди 1 година

Важното е че на мама жуката е добре. Ново чадо ще пръкне. ФАЩ нато и укро предателите избраха тоя път за украйна.

6

Анонимен

преди 1 година

В клуба на офицерите имало украински боеприпаси. При удара на руската ракета украинските боеприпаси се взривяват и убиват цивилните, намиращи се наблизо. Какво правят украински боеприпаси в центъра на града?

5

Анонимен

преди 1 година

Това прилича на яка постановка с погребението... камери, журналисти, Свободна Европа готови и записват... Западната пропаганда е зловеща!

4

коношенко

преди 1 година

аз само глупости говоря

3

doo

преди 1 година

И аз това щях да кажа. Жалко е че умират деца но когато жалките *** плачат за едно а забравят за стотиците в Донецк и нито дума за хилядите в Ирак и Сирия си е пълна мизерия !

2

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 мри хибриден ор,к

1

Анонимен

преди 1 година

путин ще свърши с щик в заника кви4ейки за милос и пак ще му е малко