57

Анонимен

преди 2 години

ангосаксоните имат дълги шии както и нашите американофили и трудно им стига да мозъка ! вс е едно да си купя юилет но да ходъ пеша на зло на кондуктора !!!!!!!!!!!!! а и българския народ са еснафи и затова сърбът онова което ........

56

Кирчо Джон Три Волта

преди 2 години

Русия и Украйна са като две бутилки минерална вода. Само, че в едната няма газ.

55

Анонимен

преди 2 години

Ще си спомняме и мъдростта на нашите лидери. Още дълго ареме няма да могат да ни обяснят защо вместо евтино трябва да плащаме за едно и също нещо по-скъпо.

54

Мартин

преди 2 години

само на 90 км от Москва руснаците не знаят що е руски газ,канализация, пътища, и водопровод.. ТЕ ДА НЕ БИ ДА СА ИЗМРЕЛИ БЕЗ РУСКАТА ГАЗ???

53

Анонимен

преди 2 години

Още тази зима ще го усетим.Както каза Орбан, Европа се простреля не в крака, а направо в дробовете със санкциите срещу Русия. Хм, а кой печели от всичко това?!? Справка - $ се изравни с ?

52

Юро чиновник

преди 2 години

Европа силно ще се заинтересува от руския газ, към декеври.

51

Ъхъ

преди 2 години

Сигурно :) В момента Газпром не дава дивиденти - руската държава прибира печалбата на дружеството, под формата на извънредни данъци, така че да се оправят

50

Йосиф

преди 2 години

Русия, трябва да продава на Европа Нефт и природен газ на цени изгодни за Европейският съюз иначе предстоят промени и за Европейският съюз и за Русия няма да е изгодно да спрът доставките и паричните постъпления от Европейският съюз.

49

До 54

преди 2 години

А в раша, другарю! Аааа няма проблем..те са свикнали с мизерията!!!

48

Анонимен

преди 2 години

Не мисля, че Русия ще бъде страната, която ще пострада от отказа на Еесовската Зона от руски нефт и газ.

47

Анонимен

преди 2 години

- Г-н Путин, какво ще предприемем срещу санкциите?- Нищо, ще чакаме.- Но как?! Какво ще чакаме?!- Да дойде зимата...

46

Димчо

преди 2 години

Много мокри сънища на руски *** иматук и лъжи на килограм.Европа ще се справи без руски газ, а Русия щесе оправя сама... даже има избор... с играчка или. пръст.

45

Сбогом

преди 2 години

Не мога да ги разбера рашките. К.в.о се обясняват? Да спират!!! Никой нормален няма да им се върже вече!!! Започнаха война и си пожелаха изолация!!! Живейте си с ресурсите си далеч от нас!

44

до 50

преди 2 години

Има 2 хипотези. Киро и Асен когато чуха от ЕС, че ще се отказва от руски газ го приеха буквално и избързаха да са първи, за да трупат рейтинг пред лидерите на ЕС. Втората хипотеза е, че ЕС си направиха експеримент с България, да се откаже плащане в рубли, за да видят реакциите на Русия.Двете хипотези всъщност сякаш се припокриват. Неопитните Асен и Киро се хванаха на въдицата. След това Киро хукна да търси танкери, които няма къде да разтоварват и те акостираха в Турция.Трябва разследване и съд.

43

до к.46

преди 2 години

Тая работа с руския газ премиерът я стори - отказа да плаща газа в рубли и разчиташе руснаците да ни подават газ без пари, но след едномесечно дърлене от страна на харвардския възпитаник Киро, Газпром затвори крана.Сега плащаме с 30-40% по-скъп газ заради репченето на премиера.Кокорчо пък блокира парите за заплати на руското посолство - 890 хил.$. И двамата сега се напъват за нов кабинет. Това вече няма как да стане. И нов кабинет от серията Пъ Пъ наесен няма да има.Финита ла комедия,Киро.

42

Анонимен

преди 2 години

Това мнение вече звучи като руски стил шега. ЕС в лицето на многодетната майка Урсула, Борел и Тимерманс да си търси газ. Урсула го даваше тежко, както е привично за всеки германец, двамата висши чиновници й пригласяха с пакетите санкции, но нещата се вкиснаха , Доста напредналият с годините президент на САЩ се отдръпна настрана и гледа сеир. Само че и той затъна във войната с Русия. Добре, че е насреща Зеленски с войниците и разрушените сгради, че друг на негово място не би се съгласил на това.

41

SS

преди 2 години

А В БГ ЩЕ БЪДЕ КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ! НАПРОЛЕТ 2023 ЩЕ СЕ БРОИМ !

40

SS

преди 2 години

ТАЯ ЗИМА ЕС ЩЕ КОЛАБИРА! ЧАКАТ СЕ МНОГО СОЦИАЛНИ СЪТРЕСЕНИЯ . НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СТОИ НА ТЪМНО И НА СТУДЕНО ! НИТО ПЪК ДЕЦАТА МУ ДА МРЪЗНАТ И МИЗЕРСТВАТ ! ЕВРОПА САМА СИ ГО НАБИ !

39

Иванов

преди 2 години

Диверсифицирайте мозъците си продавайте си скъпия газ на Индия Китай и иран,нали това правите от години и ползвате ресурса си за манипулации на свободните държави аз не мога да разбера какво чакат нашите тапунгери и не заведат дело срещу Газпром за неизпълнение и прекратяване на доставките едностранно от тях,тъй както те ни осъдиха за реактора за милиард и двеста дето платихме,трябват топки за да го направиш но с тези партии като БСП ГЕРБ ДПС и възраждане няма как да стане.

38

ъцз

преди 2 години

*** газа ние си го спряхме сами... щото нали ЕС каза че никой няма да променя начина на плащане и как видиш ли ние сме първите, но като дойде времето за плащане никой няма да плати по друга сметка...е какво стана? Германия, Франция и Италия си плащат, а ние се чудим какво да правим - та какво стана с единното европейско решение???