154

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 181: Що за човек си ти, бе? Сърце нямаш ли!?! Къде е убито детето? В Москва ли? Такива като теб не заслужават да дишат и да имат деца.

153

Анонимен

преди 1 година

До Миличкото, нещо да кажеш за алеята на ангелите в Донецк, ангелчета убити докато си играят на двора, Милички са западните дечица и майки. Разкъсаната Кристина мадоната от Гурловка и нейното бебе, те не са западни че да са ти милички, те източните не са милички. Тях ни ги канят на коледното парти в президентския дворец в Киев, Двулични грантаджии.

152

Анонимен

преди 1 година

Украйнците избиват собствените си деца. Цял свят знае това. Има заповед на Зеленски да се избиват наред млади и стари и да се преписва всичко на руснаците.

151

Анонимен

преди 1 година

Аз съм си все същия човек. От много време чета и пиша. Един и същи стил и мнението ми не е променено. До преди месец получавах десетки лайкове. Обаче дойде промяната. Продължавайте промяната. То се връща. Меме лайкове не ми трябват. Но каквото правите за себе си го правите. Бай бай. Слетобед един от вашите грантаджии най спокойно отваряше концлагерите.

150

Анонимен

преди 1 година

61набор съм на 61г. Все сме виждали двоен стандарт но чак толкова двоен не е било дори и в социализма. Последната страница от форума писанията са отвратителен двоен стандарт. В ада ще горите завдно с кървавите пари които получавате.

149

Анонимен

преди 1 година

Системата явно пречи и на другите читатели да ми слагат лайкове щом пречи на мен. Щом аз не мога да си сложа лайк значи и другите хора не могат да ми сложат. Аз го забелязах отдавна. Мразите интелигенцията и се страхувате от нея. Пречите и по всякакъв начин. Включително електронно.

148

Това са

преди 1 година

Деца със синдром на Даун - винаги като ги видя, сякаш някаква вътрешна светлина ме озарява !

147

Анонимен

преди 1 година

Чорбаджията, защо ми пречиш да слагам лайкове бе. Статията показва че понякога ролите се сменят. И за 8 год. бомбене на Донецк се плаща. Сори.

146

Миличкото

преди 1 година

Почивай в мир там, където си отишло, а за убийците ти съм сигурен, че ще отидат на съвсем различно място !

145

Анонимен

преди 1 година

Грантаджиите, капка милост нямате към донбаските деца. Само към западняшките от розавото коледно парти на киевските господари.

144

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Украинските неонацисти заедно със своите куратори от САЩ и ЕС са виновни за всеки загинал украинец от 2014 г. до днес. Най-вече за детето Лиза. Ако бяха спазили и приложили Минските споразумения, Лиза щеше да бъде жива !

143

Анонимен

преди 1 година

До без думи. Кой е този човек който се радва. Може би това е някой завършил курса във фермата за *** грантаджии. Те се радват най много. Доларчета капят какво толкова. Без думи и без коментар. Потрес.

142

Анонимен

преди 1 година

Вече казах че коледното видео е неуместно. Това видео обаче е преди 24.02.22. Да но гражданската война в Източна Украйна е от 2014г. От тогава загиват много хора включително и много деца в Донбас и на фона на гражданска война президентското семейство прави коледно парти в американски розовонапудрен стил. Не ми харесва това да не кажа че ме възмущава.

141

Без думи

преди 1 година

Не мога да разбера що за човек се радва на убийство на деца

140

Анонимен

преди 1 година

Коледното видео е изключително неуместно. На него се чува гласа на Зеленски и смеха на жена му, но тези хора са виновни за страданието и смърта на толкова много украунци от Донбас до Виница включително.

139

Анонимен

преди 1 година

Мина ми през ум да не е имало банкет във военния клуб, защото той си е мишена сам по себе си и не знам какво правят там жени и деца.

138

А

преди 1 година

А за жестокостта на зеления .Натири богатите ,които си платиха ,из Европа без визи, без тестове за зарази .Бедните използва за да му пазят оплескания зА.Дник.

137

Дедо

преди 1 година

Плюенето по проблемите на украинците изчиства съвестта.Може да спите спокойно, укрите сами са си виновни за всичко така е правилноУтре нови убити нови плюнки,така времето минава по лесно.

136

Анонимен

преди 1 година

Ако САЩ дадът на Украйна само 5 ядрени бомби и войната ще приключи .Петрола и газта ще текнат към Европа, цените ще се нормализират като ли нищо не е имало .

135

Анонимен

преди 1 година

виница имаше преговори за доставка на самолети и ремонти на самолети руснаците как научиха и бум бомбата падна въхрху тях нема договоори нема и самолети рус каза всичко която се намира в укропите са моя мишена които ще да са.те бяха много смели да отиват на преговори в украина където се въюва не можаха ли в полша да идат или искаха да докажат че не ги е страх от руснака.получиха си заслуженото