81

Истината

преди 1 година

"Друго не близвам! ", казал русофила надигайки за миг главата си от *** на Путин.

80

сина

преди 1 година

украйнините на Русия винаги са били руски и няма да влязат в НАТО. ЕС е импотентен /ялов/ съюз, основаващ се на потребления и изкуствено поддържан висок стандарт с клати курщина. Това не може да кара вечно. Свършва, както всичко в живота. Сега еврогайските "политици" да седнат и да говорят с Путин, ще се разберат, но без зеленото продажно на сащ човече!

79

Украинска поговорка

преди 1 година

Най-добрият путинист е този във вид на ГРУЗ 200!

78

Жорката

преди 1 година

На тоя фейса му е грозен

77

Анонимен

преди 1 година

Ама тогава Брюксел да субсидира френските парфюми да станат по 20 лв и като преди 300 г ще слагаме парфюм за да компенсираме по- рядкото къпане! Купувайте акции на козметични компании!

76

Анонимен

преди 1 година

Според другаря Орбан, Европа трябва да си затвори напълно очите за разюзданото прилапване на територии от Москва и така да не плаща никаква цена за бъдещата сигурност в Европа. Русия трябва де бъде върната в легалните си граници. Другия начин е световна война. Не е ясно какво го сърби Орбан - бива да си гледа мизерната икономика която вече е след Румънската и ще върви към изравняване с България (ако мутрите у нас пак не дойдат на власт).

75

Свидетел

преди 1 година

Ама ЕС това иска, този престъпен ЕС, който успява да манипулира, води конолизаторска политика спрямо малките държави! Нас отдавна ни е натиснала за шията! Не ни дава да гъкнем! Срам и позор за нас! Направи ни зависими от нея, като че ли ни е баща тоя ЕС, като че ли той ни е правил

74

Анонимен

преди 1 година

Факт. Явно САЩ и Русия решиха, че ЕС стана много силен икономически и сега ни прецакват. САЩ каза на ЕС въвеждайте санкции и понеже ЕС се държи като васал на САЩ, изпълни нареждането. Резултатът ще е драстично спадане на стандарта на живот, а последното е може би единственото, което държи ЕС относително стабилен. Няма ли добър стандарт на живот, материалното общество на Европа в наши дни няма да вижда смисъл от съществуването на ЕС. Разпадне ли се ЕС, САЩ и Русия ще си поделят зоните на влияние.

73

Анонимен

преди 1 година

Замислете се, в годините на социализма, особено след 50-те, президентът на Полша Болеслав Берут четири пъти посещаваше България, за да пита Червенков и Живков защо България напредвам толкова бързо икономически от Полша и как успява, а Полша беше с милион крачки зад нас....ама сега?!

72

ХА ХА ХА!

преди 1 година

Я да видим евро-гейски ценности на студено виреят ли? И зелената енергия колко позеленяла ще излезе!

71

рибока

преди 1 година

Руснаците са си подозрителни по природа и по навик взеха санкциите за блъф,а неочаквано и за тях в началото спечелиха от тях.Сега от опит от вековете само ще се присмиват над всякакви санкции и няма да вземат никои насериозно.Заложено им е в гена,че искат да ги измамят,тъй като никога са нямали съседна държава за съюзник,освен изкуственият Варшавски договор,в който те си командваха.

70

Гладен

преди 1 година

Демокращията яде ли се ? Може ли с нея да се топля и гориво да зареждам ?

69

Анонимен

преди 1 година

На запад не се виждали комунизъм и не се усещат как се хлъзгат към него! Смело експериментират! Самочувствието колко са велики им пречи да вземат акъл от Източна Европа и да станат една идея по- нормални и се отдалечат малко от джендерията във всичко! Айде в половете да лудуват, но в икономиката и зелените измами- това ще убие икономиката!

68

ЕС

преди 1 година

И не забравяйте- климатика на 25 градуса, печката на 19 градуса през зимата и се къпете 2 пъти седмично да не натоварваме енергийната система.

67

Много си е готин

преди 1 година

Путин.

66

До анонимен

преди 1 година

Така е, да! България никога не е била толкова слугиня на ГОЛЕМИЯТ БРАТ. Дори и Тодор Живков отстояваше интересите на България пред СССР, затова и България беше пред Гърция, Чехия, Полша и Румъния. А сега сме станали такива слуги на ЕС, така сме си изгубили идентичността, че ако продължаваме в същия дух, ще изпаднем в летаргия, незначителна колония и ще се изгуби смисъла на многовековната голяма България, с огромен политически феномен, не за век, а за поне едно 200 години

65

Българин

преди 1 година

По-добре да студувам и да гладувам и да мириша на пот отколкото да бъда роб на Путин.

64

Споко бе

преди 1 година

Правителствата падат като круши.

63

Говорит Решетников

преди 1 година

Политиката на санкции срещу Русия е наложена на европейците от Вашингтон с цел унищожаване на ЕС, който се разглежда от тях като глобален конкурент. Тези дни долара изпревари за пръв път еврото и това е красноречива индикация.

62

Дипломатично казано

преди 1 година

Орбан го е казал дипломатично за ЕС - иначе с други думи си отнесе топките лицето и половината мозък!