13

Радев

преди 1 година

Ало, Пинокио!! Не схвана ли,че мандат от мен НЯМА да получите?? Ще го връча на ДПС, след това следва служебно правителство и.. .. избори на 25 септември 2023г. Дотогава ще управлявам АЗ!! Да се знае кой носи ОТГОВОРНОСТТА!! Ясно??

12

МАФИЯТА ИСКА МАШИНИ

преди 1 година

САМО В БЪЛГАРИЯ ИМА МАФИЯ.......... САМО В БЪЛГАРИЯ СЕ ГЛАСУВА С МАШИНИ...... ..... ПП = БСП = ДБ...... = ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ......

11

Поръчка

преди 1 година

До Анонимен 10 ..... Моля, две супи и едно дупи! Със супите не бързаме.

10

разсмя ме

преди 1 година

Ушаткото и Гномът защо си мислят, че някой го бръсне за слива с техните 16 депутата, че чак ще им възлагат мандат за правителство? Не е истина колко са прости за да вземат толкова насериозно :))))

9

София

преди 1 година

Либерастката жълтопаветна партийка продължава все така уверено да копае дъното. За шест месеца, никаква работа не свършиха. Само един Божо се пъне като изоглавен да свърши нещо да ги отсрами. Другите са заети постоянно да са в медийното пространство. Иначе съдебните реформи си стоят на нула.

8

Анонимен

преди 1 година

Аз искам мешана скара, три бири и оркестъра да свири

7

Анонимен

преди 1 година

Само ГЕРБ

6

freedom

преди 1 година

Трябва да се търси някаква реконструкция на досегашното четворно мнозинство, на база на която да се реализира третият мандат, коментира пред журналисти в Народното събрание председателят на ПГ на "Демократична България" (ДБ) Христо ИвановКоалирайте се отново с бZп и итн и вървете на майната си.

5

Анонимен

преди 1 година

Мравояда е доказан ПРОВОКАТОР в дясното пространство. Срамно петно върху него е, че е бил министър на сикаджийската мутра. Отделно от това са комунистическия семеен произход и сестра агент на ДС. Христо Иванов е прочетен вестник, но това не му пречи да се бута напред и да се прави на някакъв фактор?!!!

4

ДГД ПП

преди 1 година

Христо бягай на избори че след това коалиране няма да влезете изобщо!

3

Анонимен

преди 1 година

Искам отговор 32% увеличение на газа, по-евтино ли е? Мерзавци, отговорете, не ми протутвайте Кирчо и Кокорчо.

2

Вън нещастници

преди 1 година

Нови избори и после ГЕРБ.И добре ,че не успяхте да махнете Гешев.А забравих ,имате да връщате пари на Божков

1

Анонимен

преди 1 година

Едно е да иска, друго е да може, трето е да го направиш!