106

Анонимен

преди 1 година

До Боб "А ОГРОМНАТА политическа корупция и спекулация на цени само се увеличава, когато нямаш договор и правиш случайни и политически, не икономически мотивирани покуппки!" Я кажи, кога България е правила икономически, а не политически мотивирани покупки от Русия?

105

Анонимен

преди 1 година

Герберските *** са налазили, чудя се дали имат нещо общо с руските ***, които обикновено се подвизават тук

104

Я бе

преди 1 година

До Аман от тоя!Още едно платено ***!Много са ми интересни този тип тролчета, които като плащафа бенизн на 1.50 не спираха да плюят, сега като плащат на 3.40 се подмокрят от кеф. Ама нормално. Тролът реагира според това за каккво му се плаща. :)

103

Анонимен

преди 1 година

До Боб "Аз измервам цената в крайната сметка която аз като консуматор плащам!" Значи, за да видиш каква сметка ще плащаш, трябва да има пазар на въглеводороди, който да отразява реална конкуренция, а ти такъв не си виждал заради руския монопол. Но иначе ми обясняваш кое било "по-добре" . Мдааа.

102

Крадливото Кире

преди 1 година

няма да излезе от затвора

101

Боб

преди 1 година

До 109 Аз измервам цената в крайната сметка която аз като консуматор плащам! Руския газ е поевтин от втечнения американски газ..А ОГРОМНАТА политическа корупция и спекулация на цени само се увеличава, когато нямаш договор и правиш случайни и политически, не икономически мотивирани покуппки!

100

Аман от тоя!

преди 1 година

През 2009 г. мутрата дойде на власт с ЛЪЖИ и така лъжеше и крадеше 12 години. Никой няма да му върже ако не ЛЪЖЕ!!! Лековерният му електорат се подмокря от кеф като играе на ниските страсти - цените сега и цените по тиквеното време, обвинява Промяната в собствените си грехове, вкл. и за кражбите от магистралите, които са в окаяно състояние заради същата разпасала се мутра, контролът върху медиите, прокуратурата, МВР, да не говорим за краденето чрез местната власт. И пак се зъби и заплашва.

99

Анонимен

преди 1 година

Кирчо с какво си играе?:))))))))))))

98

Анонимен

преди 1 година

До Боб "Зена не виждам никъде да е обявена" Цената се мени постоянно. Включително на газа на руснаците и американците. Приказките за "по-скъп" и "по-евтин" са алабализми за надъхани другаре на амбразурата. Вече ти се обясни, че сухата пара е само малка част от "цената" на газа. Специално за руския газ плащаш с ОГРОМНА политическа и икономическа корупция. Така излиза по-скъп от който и да било друг.

97

ЛЕКУВАЙ СЕ, КИРЧЕ...

преди 1 година

Няма да ти търпим про100тиите.....

96

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 96 "Няма диверсификация. Къде е като Гърция и Турция спират а другите нямат производство и транспорт." Твърденията не са факти. Гърция и Турция не са "спрели" нищо, даже напоследък доста "пускат", но то кьорав карти не играе: като си е решил, че няма да "види" и не вижда. Даже ако си науми да "види" обратното, и това ще стане.

95

Боб

преди 1 година

Това за азерския газ го казал, който е 1/3 от годишното потребление на страната ни, а другите 2/3 втечнен газ от САЩ?? Зена не виждам никъде да е обявена

94

Започва планов ремон

преди 1 година

Тава е коз за България , но ПП са крадливи и не искат да го използват чакат си комисионите. Започва планов ремонт за неопределено време и гъзта ще тръгне към нас дори да плащаме в левове.

93

Пустиняк

преди 1 година

Кире, тоя път Баце ти го наре.

92

До Боб

преди 1 година

Епа човека е написал , ама явно не си по-четенето , Азерския газ е на 1/3 от цената на Газпром

91

Анонимен

преди 1 година

Тоя случайник пак плещи глупости , хайде хващай парапета и в Канада ***.

90

Анонимен

преди 1 година

Ще стане така както аз го казах още след първия провал на ИТН румбата ще рули до края на мандата си

89

Герберски СмЪрдел

преди 1 година

Турски поток си е подарък на другаря Путин от другаря Борисов , подарък ама с държавна пари -ФАКТ

88

защо

преди 1 година

Недей Кирчо, недей душо! Ляв завой взимаш и ще ти дърпат ушите!!

87

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен До Анонимен 72 "Израел, Либия и Египет са граждански войни. а азербайжан е във война с Армения." А Русия е във война с Украйна. И? Няма диверсификация. Къде е като Гърция и Турция спират а другите нямат производство и транспорт.