217

Анонимен

преди 1 година

Кое му е авторитетното на комунистическото сорросоидно Политико бе?

216

Анонимен

преди 1 година

Хахах, тези бунаци за шарани ли ни вземат? Заврете си измислените проценти някъде. То се видя от данните от Фейсбук (те поне няма да фалшифицират за разлика от тези "Политико" продажници), че Възраждане е в пъти по-популярна от ПП. Харвардците ни докараха до поредица от кризи, само техните роднини биха гласували за тях вече.

215

Боби

преди 1 година

Рано е за предсрочни избори докато народът не се осъзнае, че тези циркаджии дето са на власт в момента, не стават за нищо. Трябваше да довършат мандата си, за да им падне доверието още и да не се лъжат хората по тях. Не струват нищо. Не могат да задържат цените, а заплатите и пенсиите ги увеличават с 10% на база 100% увеличение на цени.

214

toti

преди 1 година

Сега създаите каолиция ,,ЗАЕДНО ЗА БЪЛГАРИЯ'' и над 50% ще гласуват за вас ,ако се разцепите и сега...ДУХАЙТЕ СУПАТА !!!

213

Анонимен

преди 1 година

БЕЛЕЖАТ АМА САМО СПОРЕД ФАЛШИВИТЕ ПРОУЧВАНИЯ

212

Истукан

преди 1 година

Извинявайте, ама тези проучвания няма как да са верни при тези високи цени на всичко, ниски заплати и пенсии, изгонените руски дипломати и санкциите срещу Русия. Правителството на Кирил Петков отива на съд и му повдигат обвинение за държавна измама. Няма правно основание да гони руски дипломати.

211

Анонимен

преди 1 година

Медиите им създадоха образ на мъченици покрай падането на правителството. А снимките на Петков и Нинова как се прегръщат с умните и красивите обиколиха всички медии. Айде нема нужда чак от такъв медиен комфорт за шепа нещастници и некадърници.

210

Даа

преди 1 година

Резултатите от изборите ще покажат politico и останалите авторитетни издания колко са "прави". А иначе беше ясно, че като не слушат народа ще паднат..

209

OMG_Lucker

преди 1 година

Нещо не ми се вярва ситуацията да е точно такава. Разбира се обаче, няма значение какво мисля аз. "Политико" никой реално не го чете в Бг, но пък такива платени проучвания биват използвани по същество от който трябва. Кой кво казал, прогнозирал... ще видим резултатите от изборите наесен.

208

Анонимен

преди 1 година

Кък са суфиискитепедале. Ча ми а мачно за них

207

Иво

преди 1 година

Какъв ръст,тези некадърници.

206

Хаха

преди 1 година

Какъв ръст бе? Възраждане печели ръст. Платените ви глупости никой не им вярва!

205

Анонимен

преди 1 година

Вие сериозно ли вярвате на тези простотии? Точно пък БСП което предаде всички начертани предварително червени линии само и само да се крепи на власт да бележи ръст е вица на годината. Истината ще я видим скоро, и тя никак няма да е такава, каквато се опитват да я изкарат разни стъкмистики!!!

204

Анонимен

преди 1 година

Да живее задкулисието и долу Кирил Петков!

203

Анонимен

преди 1 година

Мирише ми на Възрождение на България

202

Анонимен

преди 1 година

На мен така ли ми се струва или се наблюдава ясна тенденция на активизация на герберските *** по форумите. Смея да твърдя, че редовно чета коментарите под повечето политически статии в различни сайтове за новини и навсякъде ситуацията е подобна в последния месец. И тук не говоря за някакви смислени коментари по темите а наистина тролски коментари.

201

Ебльо

преди 1 година

всеки ден се обяснява как герп водят с по 2-3-4% а накрая пак 2ри или може вече и 3ти

200

До глупав и*** народ

преди 1 година

Защо удобно пропускате печатането на огромно количество фиатни пари по време на мерките срещу ковид? Това е причина за инфлацията,войната в Украина отвлича вниманието от реалните виновници за инфлация и пандемия.

199

Анонимен

преди 1 година

Сидеров нахлу в полицията. Луди калинки ги направи..

198

Intel Inside

преди 1 година

Тотална дезинформация. Кого лъжете?