85

дядо йоцо гледа

преди 1 година

До Боби-----войниците ще ги ''вдигнеш'' 15 пъти до 3 млн., но трябва да ''вдигнеш'' 15 пъти танковете, самолетите, хеликоптерите, оръдията, ОТРК и прочее, инак само с пушка в ръка не става.

84

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Зммийския остров, изоставен, щото не могат да го отбраняват с безаналоговите им тенекии, Т-90, леш с НЛОУ и Копията, "свръхточните" им "умни" ракети удрят училища, църкви, молове, театри, музеи, само не и военни цели." Х777 и Цезар вече достигат до острова а там няма как да се барикадира никой. РФ се разкара но и ВСУ не се нанесе поради същата причина Т-90 умико е Т-72 мо не СССР произодство(ако не знаеш) А КАЖИ МИ УМНИКО сграда училище в което се намира щаб на ВСУ е училище или ЩАБ

83

Анонимен

преди 1 година

Препоръчвам на хора, които Слава Богу не са имали невероятното щастие да присъстват армията ни, много да не четат в Интернет технически показатели и реклами на военна техника!Нали знаете че нещата са по различни?

82

Боби

преди 1 година

А относно ИРИС-Т една малка сметка. Пусковата установка е с 8 ракети Комплкса има поне 8 пускови установки това са 64 ракети всяка струва 400000Евра или само един боекомплект е 26 милиона евра остави останалата машинария и да довърша обсегът на действие е 40км... (стандартна РФ Антирадарна ракета Х31ПД е с обсег 280км а има и Х58 с обег до 400км)

81

Анонимен

преди 1 година

До Боби Абе, Боби, ако руските оръжейни системи бяха и 1/10 от това, което Росфильм и ти представяте, нямаше така жестоко да се осер-те в Украйна. :)))) МаЦква - на дъното, Зммийския остров, изоставен, щото не могат да го отбраняват с безаналоговите им тенекии, Т-90, леш с НЛОУ и Копията, "свръхточните" им "умни" ракети удрят училища, църкви, молове, театри, музеи, само не и военни цели. Абе, вие сте пълна излагация бе! :)))

80

Боби

преди 1 година

До володя "Редно е да се дадат термоядрени оръжия на Украйна.Може и да не са много 200-300 стигат! Така за часове ще се установи мир за идните векове!" САМ НЕ СИ ВЯРВАШ НАЛИ? Кажи ми чесно на Зеленски един зареден ПМ(Пистолет Макаров) би ли дал когато е в една стая с теб? Особенно ако се проточи събитието... и Зеленски не може да се "успокои"

79

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Пейтриът е от 70те години бе, то е ясно че им е пробутана бракма! Аз кат пътувах 1 час на МТЛБ след това 2 часа не знаех къде съм, като ли пък да улуча мишена?" ЕДИН КОМПЛЕКС ПАТРИОТ СТРУВА 1 000 000 000$(Да един милиард $) и има обсег 150км(стндартна РФ Антирадарна ракета Х31ПД е с обсег 280км а има и Х58 с обег до 400км) а МТЛБ е второ трето ешелонна универсална машина на която се монтира почти всичко което се сетиш от минохвъргачка до ЗРК комплекси над 100 варианта има.

78

володя

преди 1 година

Редно е да се дадат термоядрени оръжия на Украйна.Може и да не са много 200-300 стигат! Така за часове ще се установи мир за идните векове!

77

Гошу

преди 1 година

Вие сте големи будали целия Западен свят. Ами снабдете ги тайно украинците с атомни бомби и вече пред свършен факт Украйна ще ги изкара и така всички ще са щастливи

76

Абе ...

преди 1 година

защо кило гречка в пРосия гони 6 лева? :))))))) Все пак става дума за "зърното на бедните" . :))))))

75

Боби

преди 1 година

До дядо йоцо гледа "разликата е че Вермахта на двойно по-голямата от Полша Германия, приключи с Полша за три седмици, а армията на четири пъти по-голямата от Украйна Русия е зациклила в блатото." Армиятана РФ при първична мобилизация може веднага да достигне 3 милиона(сегашната войска на служба и последните 2 години наборната войска които вече са се уволнили) но РФ ползва само 200-250 000 в Донбас и то всичките са наемници. Голяма е разликата нали?

74

Анонимен

преди 1 година

Пейтриът е от 70те години бе, то е ясно че им е пробутана бракма! Аз кат пътувах 1 час на МТЛБ след това 2 часа не знаех къде съм, като ли пък да улуча мишена?

73

Анонимен

преди 1 година

лукашенката в минск начертал план за блицкриег по Полша. силно се надавям да направи тази грешка.

72

Анонимен

преди 1 година

В отговор на руските удари по молове , жилищни квартали и др , се предвижда доставяне на крилати ракети и ще бъдат използвани на принципа , зъб за зъб око за око .

71

Анонимен

преди 1 година

УКРАЙНА ЩЕ ПОЛУЧИ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕ КОГАТО Е НУЖНО.

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 79 "Инфлацията е полудяла, зимата вече е близо." Вярно е, кило хубави домати в пРосия е равностойността на 11 български лева, а литър зехтин е 40 лева. :))))))

69

Анонимен

преди 1 година

До EС внезапно научи "че просто няма в природата толкова танкери" В природата няма никакви танкери, но на привърженик на страна в която нещо го има само ако "в природата го има" му е простено да мисли по този начин. :))) Защо пРосия не изнася велосипеди? Защото няма залежи на велосипеди :))))))

68

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията е полудяла, зимата вече е близо.

67

Анонимен

преди 1 година

Бе ти само горди руснаци и срамуващи се българи ли си видял докато уж си обикалял света? Магелан!

66

EС внезапно научи

преди 1 година

че просто няма в природата толкова танкери, които да реализират доставките на необходимите количества втечнен газ.