19

бай Вълчо от Хисаря.

преди 1 година

Аз да попитам хаджи Тошко: какво стана с депутатската надница, с 120 народни избраници, с 1лв. субсидия , с ....Патерицата?

18

Ром"с

преди 1 година

Тези депутати ще разсипат България!(

17

опетков

преди 1 година

До Анонимен Ако има 100% мажоритарни избори ГЕРБ ще има 200 депутата, а разни БСПта, ДБта и ППта ще паднат в киреча. На всички е ясно това и затова се дърпат.

16

РОБОВЛАДЕЛСКИ СТРОЙ

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ БЕ ВЪРНАТА 300 ГОДИНИ НАЗАД В РОБОВЛАДЕЛСКИЯ СТРОЙ ОТ ПП=БСП..

15

PG

преди 1 година

Защо не ми пуснахте написаното за нашите любимци народните представители,вие май избирателно пускате написаното,какви мишки сте само

14

Анонимен

преди 1 година

БСП са двулични като Янус. От една страна приказват са социално слабите и хората в нужда, от друга страна отказват да ги подкрепят. Властта. Властта покварява. За да останат на власт са готови на всичко.

13

Анонимен

преди 1 година

защо ми цензурирате думата "СМОТАНИ", а днес тя е във вашето заглавие ?

12

Нео

преди 1 година

В момента парламента е тържище на бунище. Наддава се за закупуване на отпадъци. Каквото и лошо да се каже е вярно. В задачката се пита: а кой ги е избрал?

11

Анонимен

преди 1 година

Болната мутра явно я гласяха за българският зеленски . Засега е само съботьор..

10

ПравПът

преди 1 година

Какво отстояват Бсп --Власта си и залъгват пенсиите за лява политика . Итн не са професионалисти ,но в тази ситуация поне малко запазват честа си. Извън вълчата коалиция дб ,пп ,бсп. Подкупите продължават .

9

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с мажоритарните избори ??

8

Анонимен

преди 1 година

Простотията и чалгата завладяха България.

7

Лицемери за власт

преди 1 година

Важно е колко е лицемерието.Има го сред всички. Но управляващите бият всички.

6

toti

преди 1 година

Защо бе ПРАВ Е !!! ТЕ ВСИЧКИ ОТ ИТН са за психиятрията !!!

5

Нагъзян Изотзадзе

преди 1 година

Най-голямата грешка на Кирчото е, че си върна канадския паспорт!

4

Това НС е пълна фира

преди 1 година

Начело с американските марионетки.. Депутатите са фрапантно посредтсвни и като хора, и като професионалисти - ако изобщо там има такива.. от това, което виждам, хората които имат професия и си работят, не ходят в парламента.. Определено се вижда, че в този парламент са основно лица, неспособно да се реализират другаде, некадърни, безработни, които няма кво друго да правят - Христо Иванов е очевиден пример.. кой юрист има време да виси по площади без да работи..всеки добър специалист е много зает

3

Дедо Гочо

преди 1 година

Председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски му отговори,много , много бавно така че да имат възможност да разберат от Няма Такъв Наров

2

Анонимен

преди 1 година

Интересно как като правеха коалицията нямаха нищо против управлението от дивана и езика на Тошето. Тогава на това му се викаше протест, бунт срещу статуквото. Сега - не било хубаво. В първите дни на този парламент депутати от други парламентарни групи се възмущаваха от същото. Тогава обаче ПП и БСП дружно ги освиркваха ъ ръкопляскаха на Тошето и ИТН.

1

Анонимен

преди 1 година

Всички сте за разстрел там! Даже от нищоправене трябва да ви спират заплатите. И който после симпатизира на тези 240 безполезни лицемери, значи и той е като тях